Skocz do zawartości

Skarga na Pozdro 600

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Data / Godz 25-07-1013 / 21:40

Admin : Pozdro 600

Oskarżony : W czasie rozgrzewki admin [ pozdro 600 ] uzywal granatów i upierał się ze można używać tego . Cofając się pare dni do tylu dostawało sie bany za granaty w tym 1x dostałem ja a tu nic Mimo ze byl przy tym admin StaszeQ od ktorego dostałem bana za miny postawione w przejściu i na kontenerze co z tego wynika Gracze nie moga lekko naginać regulaminu a admini tak i to jakie chcą Pdz !

Świadkowie : Gracze z godziny 21:40 i wyżej wymieniony StaszeQ .

PS: Admin StaszeQ mowił ze przeprosić wystarczy to co ty na to niech all gracze sciągną hacki uzywaja ile wlezie a jak dostana bana to przepraszamy i daj Ub . Z tego tu wynika Nq

Gość Guest

Juz ci tlumacze pisalem h@ i powiedzili ze nie wiedza a w reg nie jest ze granatów nie mozna a granat sie nie liczy do "broni" ale gdy sie jednak dowiedzalem ze sie zalicza odrazu wyszedlem z gry i odczekam zaasluzone 30min bo to byla moja wina 1 slowem mozna zamknac.

Gość Guest

odczekales 30 min jestem ciekawy jak by mi staszeq nie dal bana zobaczyl bym a jakos z 4-5 min po tym jeszcze byles wiec wydaje mi sie ze raczej nie logles a po 2 30 min nie minelo klamco za takie rzeczy powinieneś stracić uprawnienia bo to jest nie 1 i z tego co widze nie ostatnia skarga nie cb

Gość Guest

kolego bo sprawdzalem 1 typa bo tez spamili jak ty ze ma wh kiedy sprawdzilem wyszedlem z serwera moj obowiazek pierw sprawdzic gracza a potem poszedlem i teraz czekam

Gość Guest

Już mi tu nie pier*** było 2 adminów w tym czasie a ty byle czym sie tłumaczysz byle wyszlo na twoje taki ch** Jestes nie ogarniętym adminem który powinien stracić swoje prawa bo co chwilkę łamiesz jakieś zasady !!!!

Gość Guest

Tak ale oni grali a ja nie wiec przy okazji sprawdzilem a ty bez wulgaryzmow nie potrafisz napisac juz zdania czy to takie trudne ?

Sadzisz ze jestem nie ogarem okey zloz podanie jak zostaniesz "adminem" zostan potem opiekunem ich i wywal mnie z fuknij jak tak uwazasz jak narazie nikt nie ma pretensji z adminow oraz moje opiekuna tylko dzieci w wieku 11-14 lat

Gość Guest

nie jestem takim no-lifem jak ty mam robotę i nie siedzie ciaglę przy kompie wbijam rano jestes w południe jesteś i wieczorem jesteś . a by byc admiem musze miec posty czas i ogarniac amxban w 7/10 a po 2 mnie to nie kreci tylko denerwuje jak tacy ludzie jak ty sie wymądrzają . i myślą ze sie chu** wie kim bo ma adma i nietykalność ! pfff szkoda gadać bo widze ze i tak nie rozumiesz nic z tego co ci pisze .

z tego co widzę zara ktoś napisze posta [ Widziałem ze wyszedł i go nie bylo na servie bo jestes lizo dupem albo 2 kontem adma ]

Gość Guest

kolego widze dalej nie umiesz sie opanowac masz racje watpie czy bys jak ty pisz pisal co 2 slowo na y@@ "ch***" itd a 2 mozna sprawdzic czy ja pisze i on z tego samo ip ja mysle ze nie ma cos ciagnac sprawy bo bedzie spam z tym he nie wiedzalem poprostu ale gdy sie okazalo ze to prawda sprawdzilem gracza i poszedlem z serwera i zaraz minie 30min

Gość Guest

widzę ze potrafisz czytać ze zrozumieniem kolejny ogarniety admin co czytać nie potrafi hahaha jezu co za team .

tam pisze ze albo zjawi sie jakis lizodup albo admin na innym koncie idz do szkoły z tym pozdro 600 .

czyli co oszuście grałeś na servie a powiedziałeś ze wyszedłeś i piszesz ze nie wiedziałeś a pisałes wczesniej ze pytałes h@ hahahah sam sie juz placzesz w tym co piszesz hahah

Gość Guest

wiem ze zachowuje sie tak jak sie zachowuje i mam brak szacunku do dzieci które mysla sobie chu* wie co !a temat by był tak czy siak bo łamiesz zasady !

Gość Guest

widze wola masz max 12lat wiecej nie potrawie ci dac bo twoj zasób słów jest ograniczony do ku*** ch*** ci*** sorry za slowa ale musiałem cenzure wiec nie pisz tutaj głupot bo asz smiac sie chce

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...