Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55483 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Data / Godz 25-07-1013 / 21:40 Admin : Pozdro 600 Oskarżony : W czasie rozgrzewki admin [ pozdro 600 ] uzywal granatów i upierał się ze można używać tego . Cofając się pare dni do tylu dostawało sie bany za granaty w tym 1x dostałem ja a tu nic Mimo ze byl przy tym admin StaszeQ od ktorego dostałem bana za miny postawione w przejściu i na kontenerze co z tego wynika Gracze nie moga lekko naginać regulaminu a admini tak i to jakie chcą Pdz ! Świadkowie : Gracze z godziny 21:40 i wyżej wymieniony StaszeQ . PS: Admin StaszeQ mowił ze przeprosić wystarczy to co ty na to niech all gracze sciągną hacki uzywaja ile wlezie a jak dostana bana to przepraszamy i daj Ub . Z tego tu wynika Nq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55484 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Juz ci tlumacze pisalem h@ i powiedzili ze nie wiedza a w reg nie jest ze granatów nie mozna a granat sie nie liczy do "broni" ale gdy sie jednak dowiedzalem ze sie zalicza odrazu wyszedlem z gry i odczekam zaasluzone 30min bo to byla moja wina 1 slowem mozna zamknac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55486 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 odczekales 30 min jestem ciekawy jak by mi staszeq nie dal bana zobaczyl bym a jakos z 4-5 min po tym jeszcze byles wiec wydaje mi sie ze raczej nie logles a po 2 30 min nie minelo klamco za takie rzeczy powinieneś stracić uprawnienia bo to jest nie 1 i z tego co widze nie ostatnia skarga nie cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55489 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 kolego bo sprawdzalem 1 typa bo tez spamili jak ty ze ma wh kiedy sprawdzilem wyszedlem z serwera moj obowiazek pierw sprawdzic gracza a potem poszedlem i teraz czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55491 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Już mi tu nie pier*** było 2 adminów w tym czasie a ty byle czym sie tłumaczysz byle wyszlo na twoje taki ch** Jestes nie ogarniętym adminem który powinien stracić swoje prawa bo co chwilkę łamiesz jakieś zasady !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55494 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Tak ale oni grali a ja nie wiec przy okazji sprawdzilem a ty bez wulgaryzmow nie potrafisz napisac juz zdania czy to takie trudne ? Sadzisz ze jestem nie ogarem okey zloz podanie jak zostaniesz "adminem" zostan potem opiekunem ich i wywal mnie z fuknij jak tak uwazasz jak narazie nikt nie ma pretensji z adminow oraz moje opiekuna tylko dzieci w wieku 11-14 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Lipca 2013 #55496 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Pozdro twoimi opiekunami jesteśmy ja z Magikiem. Jeżeli sprawdzał gracza i wyszedł to zachował się jak admin. Przydałaby się tylko osoba która to potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55498 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 nie jestem takim no-lifem jak ty mam robotę i nie siedzie ciaglę przy kompie wbijam rano jestes w południe jesteś i wieczorem jesteś . a by byc admiem musze miec posty czas i ogarniac amxban w 7/10 a po 2 mnie to nie kreci tylko denerwuje jak tacy ludzie jak ty sie wymądrzają . i myślą ze sie chu** wie kim bo ma adma i nietykalność ! pfff szkoda gadać bo widze ze i tak nie rozumiesz nic z tego co ci pisze . z tego co widzę zara ktoś napisze posta [ Widziałem ze wyszedł i go nie bylo na servie bo jestes lizo dupem albo 2 kontem adma ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Lipca 2013 #55503 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Stwierdziłeś, że jestem lizodupem czy mi się wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55505 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 kolego widze dalej nie umiesz sie opanowac masz racje watpie czy bys jak ty pisz pisal co 2 slowo na y@@ "ch***" itd a 2 mozna sprawdzic czy ja pisze i on z tego samo ip ja mysle ze nie ma cos ciagnac sprawy bo bedzie spam z tym he nie wiedzalem poprostu ale gdy sie okazalo ze to prawda sprawdzilem gracza i poszedlem z serwera i zaraz minie 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55507 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 widzę ze potrafisz czytać ze zrozumieniem kolejny ogarniety admin co czytać nie potrafi hahaha jezu co za team . tam pisze ze albo zjawi sie jakis lizodup albo admin na innym koncie idz do szkoły z tym pozdro 600 . czyli co oszuście grałeś na servie a powiedziałeś ze wyszedłeś i piszesz ze nie wiedziałeś a pisałes wczesniej ze pytałes h@ hahahah sam sie juz placzesz w tym co piszesz hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Lipca 2013 #55509 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 wola94 wszystko byłoby w porządku gdyby nie fakt, że zachowujesz się arogancko. Jeżeli chodzi o szkołę to może się cofniesz bo jak na swój wiek to nie zachwycasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55516 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 wiem ze zachowuje sie tak jak sie zachowuje i mam brak szacunku do dzieci które mysla sobie chu* wie co !a temat by był tak czy siak bo łamiesz zasady ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55517 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 widze wola masz max 12lat wiecej nie potrawie ci dac bo twoj zasób słów jest ograniczony do ku*** ch*** ci*** sorry za slowa ale musiałem cenzure wiec nie pisz tutaj głupot bo asz smiac sie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Lipca 2013 #55518 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 W każdym razie admin pozdro okazał skruchę i obiecał, że więcej nie popełni takiego błędu. Jako S@ przyjmuję obietnicę i zamykam temat. Gdy ktoś [H@] będzie chciał coś dodać to go otworzy. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379712 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi