Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54337 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 1. Imie:Tomasz 2. Kontakt:Gg,Ts3,Forum,Steam(Już niedługo,muszę nowego kompa kupić) 3. Lokalizacja:Wielkopolska,Pępowo 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a:2-5 h 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):1-3 6. Posty (min. 50 sensownych):W moim profilu znajdzie się dużo 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie):Chciałbym pomagać jak zawsze.Ostatnio sprawowałem się dobrze ale miałem urlop i zostałem pozbawiony moderatora. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:Cod Mod,Grafika lub taki jakim będę się mógł wykazać 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Tak 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Tak lecz moja cierpliwość ma granicy a systematyczny jestem. 11. Coś o sobie:Uwielbiam pomagać innym jak mogę(W Rl Także)na forum widzę ze duzo tematów jest odgrzebywanych np. z przed 1 miecha i to wkurza gdyż oni nabijają sobie posty! Chciałbym zapobiec temu ! jak można ! I Dodam ze na serwerze Multi-Head.pl spedzam juz 1-2 lata :} jestem z wami prawie od początku :} 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB):Tak 13. Obowiązkowe mikro:Mam :] Mam nadzieje że będę mógł znowu dołączyć do grona Multi-Head.pl Pozdrawiam ShanDy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54345 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jestem na Tak! powody: 1.Masz 225 postów 2.Byłeś moderatorem o wysokiej aktywności,dałbym ci drugą szanse. 3.Z kulturą nie masz problemu,lecz lubisz trochę się podroczyć. Myślę,że te trzy powody na pewno wystarczą,pozdrawiam Ware3ka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54347 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jestem neutral wymagania spełniasz ale lubisz sie pospinać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54353 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jestem na NEUTRAL. Masz 10 % i ostatnio nie jesteś za bardzo aktywny. Popraw aktywność, to zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54365 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jestem na nie Shandy byłeś już moderatorem i zmarnowałeś swoją szansę i co to za moderator który ma 10%? odpracuj je i to jest za regulamin ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Lipca 2013 #54444 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Shandy, wiesz, że Cię Lubie i wiem, że ogarniesz, aleee.... Nie dawno, wróciłeś na Forum, i chcesz ponownie Moderatora? Odczekaj troszkę, z Tydzień, dwa. I dopiero ubiegaj się o Moderatora. Wybacz, ale jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54447 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 jestem na Nie. Miales szanse ktora straciles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54450 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Na nie , dopiero co wróciłeś i już chcesz moda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54455 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jestem na NIE W ostatnich tygodnia mała aktywność Miałeś szanse którą zmarnowałeś Odpracuj 10% ostrzeżenia Spędź z tydzień może 2 tygodnie na forum i ponownie złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 23 Lipca 2013 #54522 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 I to jest właśnie to. Wężyk na "nie". Był to jeden z najlepszych moderatorów, operował tą funkcją jeszcze za nim ja ją otrzymałem. Znam go dobrze i wiem jak on się zachowuje[charakter], jako "syrena" często grywał, a jeszcze więcej czasu spędzał na forum. ShanDy jeżeli mi obiecasz, że będziesz kontynuował tak jak zacząłeś[wcześniej] to jestem na Tak. 10% się odpracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54523 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Na Tak. Aktywnośc jest. Posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Lipca 2013 #54572 Administrator Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Za szybko zlozyles podanie na moda po takiej przerwie. odczekaj troszke i po udzielaj sie w naszym gronie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi