Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53453 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Data i godzina: 2013.07.19 Nick admina/gracza, który zawinił: hatinov' Dowody: logi. Świadkowie: shooter oraz parę innych osób. Uzasadnienie: Wczoraj o godzinie mniej więcej 7/8 Dostałem bana od hatinova' powód kultura. Niestety nikogo nie wyzywałem, tylko napisałem do niejakiej marty żeby tyle nie kampiła na respie . Ona zaczęła mnie wyzywać od ,,debili". Potem ktoś napisał do mnie że to pewnie dziewica ja odpisałem ,,Może i dziewica".Świadkowie Shooter, i parę innych ludzi. Proszę o wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 20 Lipca 2013 #53454 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Dostosuj się do wzoru... Wzór skargi: Data i godzina: Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 20 Lipca 2013 #53459 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Grasz o nicku ''es'' nikogo nie wyzwał ani nic nie zrobił.Tej dziewczynie powiedział grzecznie żeby nie kampiła tyle na respie. A ona zaczęła go wyzywać od debili. ''es'' nic nie pisał za to zaczęli się wtrącać inni gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 20 Lipca 2013 #53467 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Co powie na to admin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53475 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 No na razie, nie widzę aktywności administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Lipca 2013 #53476 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Bedzie Admin to sie wypowie, dajcie troche czasu, przeciez Admini maja tez swoje zycie, bedzie to wejdzie i napisze :> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53498 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Dobra zamykamy temat nikt się tym nie interesuje. Dzięki h@ aa takie 2 pytanie dlaczego z 20 adminów ani jeden nie jest na dd2 tylko na to chce odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 20 Lipca 2013 #53533 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Na życzenie założyciela tematu. //zamykam. @ess na dd2 ciągle są dobierani admini, ciągła selekcja (nie zapominaj, że są wakacje). Jakbyś dał dowód, że jej nieobrażałeś tej dziewczyny (demko z hltv, to nie byłoby problemu). Chcesz w dalszym ciagu mieć otwarty temat? (pisz na pw lub "raportuj"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53534 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Raz są wszyscy, a innym razem nie ma nikogo i nic na to nie poradzisz, bo admin też ma życie prywatne i nie ma tutaj przydzielonych żadnych godzin. Jeśli jest cziter, to napisz to w SB na forum i ktoś się tym od razu zajmie. Co do Twojej skargi, to musiałby się wypowiedzieć admin, na którego ją napisałeś, a jak widać nie ma go aktualnie i trzeba być cierpliwym. Ale jeśli nie chcesz czekać i prosisz o zamknięcie, to spełnię Twoje życzenie. Jeśli ktoś będzie chciał jeszcze coś dodać, to proszę do mnie napisać z prośbą o otworzenie tematu. @: Sorry, ale jak pisałem, to wątek był jeszcze otwarty jednak nie będę usuwać wypowiedzi, bo chciałem dodać coś od siebie. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 20 Lipca 2013 #53539 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Ess ma perma Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi