Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53453 Napisano 20 Lipca 2013 Data i godzina: 2013.07.19 Nick admina/gracza, który zawinił: hatinov' Dowody: logi. Świadkowie: shooter oraz parę innych osób. Uzasadnienie: Wczoraj o godzinie mniej więcej 7/8 Dostałem bana od hatinova' powód kultura. Niestety nikogo nie wyzywałem, tylko napisałem do niejakiej marty żeby tyle nie kampiła na respie . Ona zaczęła mnie wyzywać od ,,debili". Potem ktoś napisał do mnie że to pewnie dziewica ja odpisałem ,,Może i dziewica".Świadkowie Shooter, i parę innych ludzi. Proszę o wyjaśnienie.
Procentowy Napisano 20 Lipca 2013 #53454 Napisano 20 Lipca 2013 Dostosuj się do wzoru... Wzór skargi: Data i godzina: Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego.
`Shooter. Napisano 20 Lipca 2013 #53459 Napisano 20 Lipca 2013 Grasz o nicku ''es'' nikogo nie wyzwał ani nic nie zrobił.Tej dziewczynie powiedział grzecznie żeby nie kampiła tyle na respie. A ona zaczęła go wyzywać od debili. ''es'' nic nie pisał za to zaczęli się wtrącać inni gracze.
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53475 Napisano 20 Lipca 2013 No na razie, nie widzę aktywności administracji
Trik3r Napisano 20 Lipca 2013 #53476 Napisano 20 Lipca 2013 Bedzie Admin to sie wypowie, dajcie troche czasu, przeciez Admini maja tez swoje zycie, bedzie to wejdzie i napisze :> .
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53498 Napisano 20 Lipca 2013 Dobra zamykamy temat nikt się tym nie interesuje. Dzięki h@ aa takie 2 pytanie dlaczego z 20 adminów ani jeden nie jest na dd2 tylko na to chce odpowiedz.
Bad ek` Napisano 20 Lipca 2013 #53533 Napisano 20 Lipca 2013 Na życzenie założyciela tematu. //zamykam. @ess na dd2 ciągle są dobierani admini, ciągła selekcja (nie zapominaj, że są wakacje). Jakbyś dał dowód, że jej nieobrażałeś tej dziewczyny (demko z hltv, to nie byłoby problemu). Chcesz w dalszym ciagu mieć otwarty temat? (pisz na pw lub "raportuj").
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53534 Napisano 20 Lipca 2013 Raz są wszyscy, a innym razem nie ma nikogo i nic na to nie poradzisz, bo admin też ma życie prywatne i nie ma tutaj przydzielonych żadnych godzin. Jeśli jest cziter, to napisz to w SB na forum i ktoś się tym od razu zajmie. Co do Twojej skargi, to musiałby się wypowiedzieć admin, na którego ją napisałeś, a jak widać nie ma go aktualnie i trzeba być cierpliwym. Ale jeśli nie chcesz czekać i prosisz o zamknięcie, to spełnię Twoje życzenie. Jeśli ktoś będzie chciał jeszcze coś dodać, to proszę do mnie napisać z prośbą o otworzenie tematu. @: Sorry, ale jak pisałem, to wątek był jeszcze otwarty jednak nie będę usuwać wypowiedzi, bo chciałem dodać coś od siebie. //close
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
20 Lip
10
Najaktywniejsi w tym temacie
HardeQ 2 posts
Trik3r 1 post