Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Piszę tą skargę ponieważ z tego co mi wiadomo od tak przez swoje grymasy mapy się nie zmienia... Fakty dał vote czy zmiana czy nie ale z tego co mi wiadomo o glosowaniu daje się vota z mapami do wyboru lecz tutaj tego nie było i admin po prostu sobie zmienił tą mapę na de_inferno...

Myślę że żaden dowód w tej sprawie nie jest potrzebny. Tyle z mojej strony

- świadkiem był np. Reprezentant.

Proszę o ukaranie tego Admina.

Gość Guest
Napisano

Tak dałem vote, wyszło, że chcą zmiany, więc zmieniłem mapę na tą, która była następna w mapcyclu.

Gość Guest
Napisano

Jako Admin nie możesz robić takiej samowolki... Zawsze ale to zawsze musisz konsultować się z graczami jeśli robisz vote i chcesz zmienic mape... Tyle z mojej strony.

Napisano

Znaczy Adik ty jesteś doświadczonym adminem[ dowiedziałem się od h@] i powinieneś wiedzieć, że po vote na zmianę następuje vote na mape [max. 4 mapy w vote jak wiesz]. Gracze sobie wybierają tą którą by chcieli w sposób demokratyczny.

Przecież to nie jakiś poważny wyczyn więc nie sądzę by wielka kara byłaby tu potrzebna...[Jeżeli jakakolwiek]

Po prostu nie popełniaj tego błędu następnym razem.

Resztę dopowie H@

Gość Guest
Napisano

Z tego co sie orientuję niegdyś za takie coś na COD-MODzie Admini byli karani właśnie za taką samowolkę...

Może i jest doświadczony ale czy doświadczony admin tak robi? dla mnie może być nawet pro adminem... nie ma faworyzowania i wszystkich traktujemy równo jak karzemy to karzemy tak?

Gość Guest
Napisano

Moim zdaniem, kara nie jest potrzebna. Może tylko informacja, że nie powinien więcej popełniać tego błędu. Każdy jest człowiekiem, i każdy na prawo do pomyłki.

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...