Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50367 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Data i godzina: Dziś ok 10:00 Nick admina/gracza, który zawinił: Lewy. Dowody: Logi są Świadkowie: eviva Uzasadnienie: Admin totalnie olewa sprawe adminowania na serwerze , latają cheaty itp a on sobie gra , olewa graczy , olewa u@ . Przykład ? proszę bardzo , dzisiaj pisałem mu 3x że Smile lata spalony, Lewy ciagle grał olewał U@ , a smiley dalej latal admin nawet nie zszedł na specta. Później ludzie narzekają na innego gracza np LEWY , który jest kolegą Lew'ego ( admina ) oczywiście nie zrobil mu ss musiał zrobić to Eviva . Następnie ja się spiołem żeby zobaczyć czy mnie sprawdzi , i co ? Jakoś tego nie zrobił chociaż pół serwera płakało ze mam aima .. Eviva napisał do Lewego na steami czemu nie sprawdzi i nie banuje ludzi to go bezczelnie okłamał jak dla mnie taki admin powinien wylecieć wiele interesujących ludzi i ogarniętych czeka na jego miejsce , pracować z leniuchem i kłamcą ? Nie polecam . Pozdrawiam N4gaTo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50370 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Logi może sprawdzić dopiero H@ który jest aktualnie na zlocie. Jeżeli zdarzy się taka sytuacja zrób SS-a consoli i wszystko będzie jasne. Czekajmy na H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50375 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 No to tak . Kilka slow odemnie . Z N4gaTo pisalismy ciagle na STEAM bo on chce " kandydowac " u nas na administratora na DD2 wiec sobie tam gadalismy by sie poznac i wgl .. I meldowal mi co sie dzieje na serwerze . Ze biegaja na wh i na aimie i wiele innych . A w tym czasie Lewy zamiast siedziec na spect sobie zwyczajnie gral . Kilku graczy pisalo do mnie na steam ze admin nic nie robi . I wchodzilem specjalnie na serwer zeby potwierdzic ich zarzuty ktore okazaly sie sluszne . Co widac po AMX ze Evarius biegal aktywny itd . Gracz Lewy < ktory wedlug admina " Lewy." byl czysty modyfikowal ss-y po czym otrzymalem od niego taka wiad : ???CROUTH multi-head.pl: zrobie 100 reklam ???CROUTH multi-head.pl: i ub ???CROUTH multi-head.pl: dostane ???CROUTH multi-head.pl: to sie nie konczy + multi konta na forum gracza ktory byl " czysty " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50376 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Oboje żałośni jeden olewa itp Natomiast 2 się spala i chce ub Dobrze że dojrzałem te ss ;x Mnie nie oszukają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50386 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Moim zdaniem trzeba wyciągnąć konsekwencje... Jak admin może olewać graczy piszących na u@ i do tego grać z kolegą, który jest na haxach i twierdzić, że na pewno jest czysty, a nawet go nie sprawdzić. Jak dla mnie to są podstawy do odebrania admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 13 Lipca 2013 #50391 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Konsekwencje zostaną na pewno wyciągnięte. zamykam dla uniknięcia spamu /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Lipca 2013 #50515 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Może admin Lewy chciałby coś dodać? W końcu skarga kierowana jest do niego . ________________________ Nic nie chce dodać. /close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi