Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

nick: zboczony#cyganNNN`

godzina i data zdarzenia: 2013-07-11

mapa: dd2

ip: 78.10.48.20

Uzasadnienie: Gram i dostaje bana za czitowanie -.- Proszę admina banującego o przesłanie dowodów rzekomego czitowania.

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.

[AMXBans] Zbanowany Nick : zboczony#cyganNNN`

[AMXBans] Powod : ' Czitowanie '

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '

[AMXBans] Twoje IP : ' 78.10.48.20 '

[AMXBans] =======================================

Gość Guest
Napisano

To rób ssy next raz a nie będę czekał pół nocy na ub -.-

Idę spać nie będę wiecznie czekał na UB. Jutro jak wstanę ma być unBan!

Gość Guest
Napisano

To całą noc czekam a tu jeszcze nic się nie dzieje? Ja pitole! Ciekawe ile jeszcze czekać muszę ;/

Napisano

http://speedy.sh/KRe6W/Nowy-folder.rar Link do demka .

Dla mnie wh ewidentne . Na początku jak zaczynałeś grę nic nie rzucało się w oczy , ale później już tak i to bardzo . Często chodzisz na b. Zauważyłem , że gdy wchodzisz na b wolno , to widzisz , że tam ktoś jest i zwalniasz akcję , natomiast , gdy , widzisz , że nikogo tam nie masz wbiegasz na pełnej , nie zastanawiając się . Jedna , gdy wbiegłeś szybko , od razu z celownikiem na bramę (tam był AntyTerrorysta) , następnym wolno, wchodząc na b , widziałeś , że na bsie ktoś , jest , zwolniłeś cały czas tam patrząc , puściłeś swojego kolegę z teamu . ;) Następna akcja , wbijając środkiem poszedłeś na b , już miałeś wbijać , ale nie wiem dlaczego zwolniłeś , ponieważ gracza z ct nie było słychać, ale Ty , nie wbiłeś tylko zaczekałeś na niego .Stojąc na respie z awp , zabiłeś Przeciwnika , który przebiegał na b z respa ct . Strzeliłeś z awp , jak jeszcze go nie było widać. Na koniec akcja na długiej rozwiała moje wszelkie wątpliwości : Na długiej nie było nikogo słychać , Ty wtedy rzuciłeś flesha , wszedłeś po cichu , spojrzałeś się w prawo (Antyterrorysta był za skrzynką ) cofnąłeś jakbyś go nie widział i dopiero wbiłeś . Gracze z wh często właśnie w taki sposób wpadają, zobaczą , ale cofają. :P Trochę się rozpisałem . ;P Proszę o obejrzenie demka i wypowiedzi .

Cygan , wyluzuj , każdy ma życie prywatne. Trochę cierpliwości -.-

Gość Guest
Napisano

Dobra dobra nie chce mi się tego czytać jak koleś kampi co runde w jednym miejscu to inteligenta osobę będzie wiedziała gdzie stoi

Nie wiem co ty tam jeszcze widziałeś w tym filmiku może smoki latały ? Demko jest czyste! Nie grałem na żadnym wh! W tą mape lamiłem jak jakaś pizda a tu ban :/

Gość Guest
Napisano

Hmm powiadasz inteligentna osoba. Nie obejrzalem calego demka ale po pierwszych 10 min Widac ze jestes odpalony Twoja akcja w anarchi i W oknie na B Caly czas masz celownik na przeciwniku. Dla czystego gracza To nie jest realne nawet Neo Nie potrafi tak grac jak ty rzekomo bez "WH" tymi 2 akcjami spaliles sie. CO tu wiecej gadac Jestes na tym demku odpalony.

Jak dla mnie Bez UB.

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...