Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49853 Napisano 11 Lipca 2013 nick: zboczony#cyganNNN` godzina i data zdarzenia: 2013-07-11 mapa: dd2 ip: 78.10.48.20 Uzasadnienie: Gram i dostaje bana za czitowanie -.- Proszę admina banującego o przesłanie dowodów rzekomego czitowania. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : zboczony#cyganNNN` [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 78.10.48.20 ' [AMXBans] =======================================
LOVASSS Napisano 11 Lipca 2013 #49855 Napisano 11 Lipca 2013 Tak dostałeś bana czitowanie*ode mnie). Jak tylko będę miał demko od razu je wrzucę.
LOVASSS Napisano 11 Lipca 2013 #49871 Napisano 11 Lipca 2013 Ja nie nagrywałem demka , tylko HLTV , więc trzeba trochę poczekać.
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49872 Napisano 11 Lipca 2013 To rób ssy next raz a nie będę czekał pół nocy na ub -.- Idę spać nie będę wiecznie czekał na UB. Jutro jak wstanę ma być unBan!
LOVASSS Napisano 11 Lipca 2013 #49875 Napisano 11 Lipca 2013 To się okaże czy będzie. Nie muszę robić SS`ów , z demka też można wiele wywnioskować.
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #49913 Napisano 12 Lipca 2013 To całą noc czekam a tu jeszcze nic się nie dzieje? Ja pitole! Ciekawe ile jeszcze czekać muszę ;/
HardeQ Napisano 12 Lipca 2013 #49918 Napisano 12 Lipca 2013 Spokojnie, poczekaj aż lovo wstawi demko z HLTV to się dowiesz.
LOVASSS Napisano 12 Lipca 2013 #49942 Napisano 12 Lipca 2013 http://speedy.sh/KRe6W/Nowy-folder.rar Link do demka . Dla mnie wh ewidentne . Na początku jak zaczynałeś grę nic nie rzucało się w oczy , ale później już tak i to bardzo . Często chodzisz na b. Zauważyłem , że gdy wchodzisz na b wolno , to widzisz , że tam ktoś jest i zwalniasz akcję , natomiast , gdy , widzisz , że nikogo tam nie masz wbiegasz na pełnej , nie zastanawiając się . Jedna , gdy wbiegłeś szybko , od razu z celownikiem na bramę (tam był AntyTerrorysta) , następnym wolno, wchodząc na b , widziałeś , że na bsie ktoś , jest , zwolniłeś cały czas tam patrząc , puściłeś swojego kolegę z teamu . Następna akcja , wbijając środkiem poszedłeś na b , już miałeś wbijać , ale nie wiem dlaczego zwolniłeś , ponieważ gracza z ct nie było słychać, ale Ty , nie wbiłeś tylko zaczekałeś na niego .Stojąc na respie z awp , zabiłeś Przeciwnika , który przebiegał na b z respa ct . Strzeliłeś z awp , jak jeszcze go nie było widać. Na koniec akcja na długiej rozwiała moje wszelkie wątpliwości : Na długiej nie było nikogo słychać , Ty wtedy rzuciłeś flesha , wszedłeś po cichu , spojrzałeś się w prawo (Antyterrorysta był za skrzynką ) cofnąłeś jakbyś go nie widział i dopiero wbiłeś . Gracze z wh często właśnie w taki sposób wpadają, zobaczą , ale cofają. Trochę się rozpisałem . ;P Proszę o obejrzenie demka i wypowiedzi . _________________________________ Cygan , wyluzuj , każdy ma życie prywatne. Trochę cierpliwości -.-
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #49948 Napisano 12 Lipca 2013 Dobra dobra nie chce mi się tego czytać jak koleś kampi co runde w jednym miejscu to inteligenta osobę będzie wiedziała gdzie stoi Nie wiem co ty tam jeszcze widziałeś w tym filmiku może smoki latały ? Demko jest czyste! Nie grałem na żadnym wh! W tą mape lamiłem jak jakaś pizda a tu ban
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #49956 Napisano 12 Lipca 2013 Hmm powiadasz inteligentna osoba. Nie obejrzalem calego demka ale po pierwszych 10 min Widac ze jestes odpalony Twoja akcja w anarchi i W oknie na B Caly czas masz celownik na przeciwniku. Dla czystego gracza To nie jest realne nawet Neo Nie potrafi tak grac jak ty rzekomo bez "WH" tymi 2 akcjami spaliles sie. CO tu wiecej gadac Jestes na tym demku odpalony. Jak dla mnie Bez UB.
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50018 Napisano 12 Lipca 2013 Ostatni głos za zbanowaniem Pana. Bravo Levo //close.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
4
1
Popularne Dni
11 Lip
6
12 Lip
6
Najaktywniejsi w tym temacie
LOVASSS 4 posts
HardeQ 1 post