isrin Napisano 11 Lipca 2013 #49756 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witam. Mam taki pomysł żeby dodać do wszystkich regulaminów taki podpunkt. Jeżeli ktoś wchodzi na Serwer,Forum,TS'a-3 z twojej winy bo ( Dałeś Hasło , Nie wyłączyłeś komputera lub z innych przyczyn ) i ta osoba zostaje ukarana banem kompletnym to ty jako właściciel nicku także zostajesz ukarany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Lipca 2013 #49763 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Myślę, że to dobry podpunkt, ponieważ niektórzy nie rozumieją tego, że za swój nick trzeba być odpowiedzialny. Skąd admin może wiedzieć czy to akurat właściciel nicku popełnił przewinienie czy jakaś inna osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49766 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Zgadzam się z wypowiedzią Evo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49854 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Podpunkt jak najbardziej trafny. W końcu H@ nie są wszechwiedzący. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50191 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Dobry punkt już była sytuacja z KOX'em jak H@ wrócą ze zlotu to to się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Lipca 2013 #50192 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Jestem na Tak... Tak powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50193 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Również na TAK. ! Przyda się taki pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50194 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Jestem Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50200 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 To powinno być oczywiste więc na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50206 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Zamknijcie narazie temat. H@ jak wrócą zdecydują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50613 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Gruby co ty się tym tak przejmujesz ? Praktycznie wszędzie to piszesz, żeby zamykać temat bo nie ma H@... Może by inni się jeszcze wypowiedzieli? Jestem na TAK.... Każdy powinien dbać o swój wizerunek, w tym przypadku o nick. ( Chyba że chodzi o podszywkę, wtedy to zmienia postać rzeczywiście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50651 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Uważam, iż jest to dobry pomysł, jestem za DODANIEM takiego podpunktu w regulaminie. Tylko ja bym to ujął mniej więcej w ten sposób : Jeżeli udostępniłeś komuś swoje dane, zostawiłeś włączony komputer bądź z innych przyczyn ktoś mógł korzystać z Twojej "tożsamości" na serwerach, forum, TeamSpeak'u 3, jesteś odpowiedzialny za jego poczynania i jeżeli zostanie on ukarany banem permanentnym bądź inną formą blokady/zablokowaniem dostępu, musisz się z tym pogodzić i odczekać, aż ban się skończy, a w przypadku bana permanentnego przyjąć godnie zaistniałą sytuację i pogodzić się z wynikiem Twojej nieodpowiedzialności...[/u] Używanie koloru zielonego jest zabronione! dostajesz +10% za ten kolor i nie znajomość regulaminu!.//jupik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 14 Lipca 2013 #50708 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Zgadzam się w 100% . Jestem za . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Lipca 2013 #50826 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Tez sie zgadzam, bardzo dobry pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #51022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Majkel ładnie napisał, może troszkę "przydługo" jak na punkt regulaminu Ale przyda się taki motyw, bo ludzie nigdy tego nie rozumieją albo po prostu bronią się argumentem, że nikt im tego nie powiedział, nigdzie to nie było napisane. Więc jak już będzie, to nie będzie pseudo wymówek, a płacz niestety ale - off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51133 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Bardzo Dobry pomysł Duże Tak !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52406 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Post pełni rolę /refreshu Któryś H@ mógłby spojrzeć do tematu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi