Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49746 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Perk: Info od Boga Opis: Po wciśnięciu E widzisz 15-25 sekund przez ściany. (Perk niszczy się po użyciu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49747 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49788 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Czyli krótko mówiąc to takie "legalne" WH Może być ale niektóre osoby będą się wkurzać(tak zwane nooby), i będą spamowali "on ma wh, k***a admin sprawdź go" itp. itd.Oczywiście nie chce nikogo obrazić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Lipca 2013 #49791 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Powiem tak perk dosyć fajny, lecz utrudnil by prace adminom oraz byloby wiecej spamowania. wiec nautral Chyba żeby dzialalo to na takiej zasadzie jak mowil R.A.T.M że na środku wyskoczy nick i ze odpalil ten perk, wtedy mozna by bylo go wyprobowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 11 Lipca 2013 #49792 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Jestem na Tak. A co tam Perk fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 11 Lipca 2013 #49793 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 W końcu jakiś fajny pomysł , jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49795 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Jestem na tak takie leglane wuha ;d tylko zeby pisalo ze zostal on uzyty tak ja inv.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49799 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Tak dokładnie myślałem żeby działało to na tej samej zasadzie co Invulnerability czyli po użyciu perku przez gracza będzie się wyświetlało: "xxx" użył perku Info od Boga. Wyeliminowałoby to spam że ten i tamten ma czity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49818 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Podoba mi sie , na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49866 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Szczerze to w końcu jakaś ciekawa propozycja od dawna Na wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 14 Lipca 2013 #51005 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Jestem na tak. Juz widze te epickie skany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Lipca 2013 #51007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Podoba mi sie ;D Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 14 Lipca 2013 #51014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Jestem na nie Jak perk niszczy się po użyciu to kilkanaście osób na 100% włączy WH chociażby na jedną rundę ale zabiją kilkanaście osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Lipca 2013 #51016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Mi się podoba. 25 sek i do tego Niszczy się po użyciu, Mmmmm ! Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 14 Lipca 2013 #51028 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Znalazłem kolejny minus perka nie wiem czemu edytować tamtego nie mogę Jak admin zrobi ss'y komuś kto użyje akurat w tym momencie tego perka to widać WH a perka nie więc gracz byłby brany pod cheaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Lipca 2013 #51031 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Fajny perk , ale tak jak Powiedział Nurek za dużo w nim minusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51037 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Jeżeli chodzi o perk, to pomysł niezły. Co do reszty, jeżeli wydaję się wam, że tak będzie - to po prostu zmniejszcie jego drop tak zwany do praktycznie minimum, że będzie go bardzo ciężko zdobyć. Nie wiem czy się da tak zrobić, bo nigdy w CODzie nie siedziałem, ale jakby się dało tak zrobić, to drop raz czy dwa na mapę byłby wystarczający według mnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51074 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 jestem na Tak fajny pomysł chodź dzieżko by było to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51121 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 wielkie NIE! jak mozecie byc za takim perkiem? wyobrazcie sobie mape assault i kapitana/konspiranta z tym perkiem cale terro lezy, 25s? perk jest przesadzony. mapa office_rats caly 1 team lezy. *jest UAV/radar telegrafisty znajac mapki macie WH. proste a nie daje 100% szansy na skan. dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51185 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ale wy macie problemy. Bo ktoś jak złapie 1 perk na mape to was rozwali i zdobędzie do 5 fragów? Co do tego minusa odnośnie ss'ów: NAPISAŁEM WYRAŹNIE ŻE NA EKRANIE BĘDZIE POJAWIAĆ SIĘ NAPIS: "XXX" UŻYŁ PERKU INFO OD BOGA. Tak ciężko przeczytać wcześniejsze wypowiedzi? -.- Jeżeli stosowaćby się do waszych wypowiedzi to żaden perk nie ma sensu. Przykładowo Invulnerability: speedhaker złapie na alexandrze i wytnie cały team za jedną rundą. Boże, ludzie... Ruszcie tymi zwojami w mózgu chociaż troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51344 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Boże, ludzie... Ruszcie tymi zwojami w mózgu chociaż troche. gosciu dales propozycje wiec poczekaj na wynik koncowy a nie spinasz sie jak ktos zminusuje, moje zdanie jest na NIE i sie nie zmieni a tymi tekstami narobisz sobie klopotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51391 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ale tu nie ma nic tak bardzo obraźliwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51401 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Perk przesadzony Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51417 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Zajebisty perk Tak ,D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #51926 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 SQN nie ośmieszaj się bo po to daje propozycje żeby zobaczyć waszą reakcje. A że twoja jest nastawiona w jedną strone - hejtować, hejtować, hejtować - nie ważne że nie pomyślałem; to już tylko i wyłącznie twój problem. Zastanów się zanim napiszesz: Boże, ludzie... Ruszcie tymi zwojami w mózgu chociaż troche. a tymi tekstami narobisz sobie klopotow Bo jeszcze ty sobie kłopotów narobisz swoim zadufaniem i rozdętym ego które wyszukuje podtekstów w cudzej wypowiedzi która nie zawiera żadnych obraźliwych fragmentów A tak i jeszcze jedno: W tej chwili to mi na twoim zdaniu najmniej zależy tak dla twojej wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi