Skocz do zawartości

Info od Boga

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Czyli krótko mówiąc to takie "legalne" WH :) Może być ale niektóre osoby będą się wkurzać(tak zwane nooby), i będą spamowali "on ma wh, k***a admin sprawdź go" itp. itd.Oczywiście nie chce nikogo obrazić.

Powiem tak perk dosyć fajny, lecz utrudnil by prace adminom oraz byloby wiecej spamowania. wiec nautral

Chyba żeby dzialalo to na takiej zasadzie jak mowil R.A.T.M że na środku wyskoczy nick i ze odpalil ten perk, wtedy mozna by bylo go wyprobowac

Gość Guest

Tak dokładnie myślałem żeby działało to na tej samej zasadzie co Invulnerability czyli po użyciu perku przez gracza będzie się wyświetlało:

"xxx" użył perku Info od Boga.

Wyeliminowałoby to spam że ten i tamten ma czity :)

Znalazłem kolejny minus perka :) nie wiem czemu edytować tamtego nie mogę

Jak admin zrobi ss'y komuś kto użyje akurat w tym momencie tego perka to widać WH a perka nie

więc gracz byłby brany pod cheaty

Gość Guest

Jeżeli chodzi o perk, to pomysł niezły.

Co do reszty, jeżeli wydaję się wam, że tak będzie - to po prostu zmniejszcie jego drop tak zwany do praktycznie minimum, że będzie go bardzo ciężko zdobyć. Nie wiem czy się da tak zrobić, bo nigdy w CODzie nie siedziałem, ale jakby się dało tak zrobić, to drop raz czy dwa na mapę byłby wystarczający według mnie ^^

Gość Guest

wielkie NIE! jak mozecie byc za takim perkiem? wyobrazcie sobie mape assault i kapitana/konspiranta z tym perkiem cale terro lezy, 25s? perk jest przesadzony. mapa office_rats caly 1 team lezy.

*jest UAV/radar telegrafisty znajac mapki macie WH. proste a nie daje 100% szansy na skan. dziekuje

Gość Guest

Ale wy macie problemy. Bo ktoś jak złapie 1 perk na mape to was rozwali i zdobędzie do 5 fragów?

Co do tego minusa odnośnie ss'ów:

NAPISAŁEM WYRAŹNIE ŻE NA EKRANIE BĘDZIE POJAWIAĆ SIĘ NAPIS: "XXX" UŻYŁ PERKU INFO OD BOGA.

Tak ciężko przeczytać wcześniejsze wypowiedzi? -.-

Jeżeli stosowaćby się do waszych wypowiedzi to żaden perk nie ma sensu.

Przykładowo Invulnerability: speedhaker złapie na alexandrze i wytnie cały team za jedną rundą.

Boże, ludzie... Ruszcie tymi zwojami w mózgu chociaż troche.

Gość Guest

gosciu dales propozycje wiec poczekaj na wynik koncowy a nie spinasz sie jak ktos zminusuje, moje zdanie jest na NIE i sie nie zmieni a tymi tekstami narobisz sobie klopotow :)

Gość Guest

SQN nie ośmieszaj się bo po to daje propozycje żeby zobaczyć waszą reakcje.

A że twoja jest nastawiona w jedną strone - hejtować, hejtować, hejtować - nie ważne że nie pomyślałem; to już tylko i wyłącznie twój problem.

Zastanów się zanim napiszesz:

a tymi tekstami narobisz sobie klopotow :)

Bo jeszcze ty sobie kłopotów narobisz swoim zadufaniem i rozdętym ego które wyszukuje podtekstów w cudzej wypowiedzi która nie zawiera żadnych obraźliwych fragmentów :)

A tak i jeszcze jedno:

W tej chwili to mi na twoim zdaniu najmniej zależy tak dla twojej wiadomości.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...