Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Podanko Snajperek

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: Snajperek (Nie Dawno Miałem Nick SNAQ)

Doświadczenie (w byciu adminem): Jest

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: 4 lata z przerwami

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego TY .!: Dużo czasu spędzam grając w cs'a , bardzo często będę na serwerze . a Obowiązki admina? eliminacje cheaterów, utrzymanie kultury osobistej na serwerze, udzielanie się na forum, wdarzanie nowych pomysłów na serwerze, wysoki poziom graczy dzięki czemu można poprawiać swoje umiejętności grania. Admin to funkcja którą powinien pełnić człowiek rozsądny i dojrzały a grając już parę lat w cs'a myślę że tą dojrzałość posiadam. Na Tym Serwerze Only Dust2 Jest Bardzo duzo Chaterów dużo tam NS i dlatego tak jest a admina praktycznie nie ma i mysle ze bardzo bym duzo pomogł gdybym go dostał a dostając sie do administracji bede grał codziennie i odwiedzal forum i spełniał wymagania. nie mam wgl postów na forum ale ja to nadrobie a teraz liczy sie dobro serwera i usuwanie cheaterow z serwera a nie nabijanie postow byle jakimi tematami. posty same przyjda z czasem . Proszę o Pozytywne Rozpatrzenie Mojego Podania chodź mało czasu spędziłem na tym serwerze. Dużo wniosę na serwer a szczególnie kulturę osobistą .

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jak Pracuje to tak okolo 4h jak wolne to nawet 10 potrafie siedziec

Kontakt: 33824720 GG

Gość Guest

Dlatego napisalem wszystko dlaczego ty. Niechce nabijać teraz postów byle jakimi tematami. a Zauważcie sami i wejdzcie na serwer Onludust2 Dzis jest tyle cheaterow ze ludzie polowe serwera weszlo na spect i pisali ze maja dosyc tego serwera i ze ida zmienic na inny bo tu sami cheaci. Prosze was dajcie tylko jedna szanse. chcecie stracic ludzi? mam wam zrobic screena co oni pisza? a admina na OnlyDust2 nie ma. Nie Patrzcie zawsze tylko na wymagania to wszystko da sie zrobic. Zobaczcie z drugiej strony na dobro Serwera. Ludzi Tracicie duzo.

Gość Guest

Jestem na wielkie NIE! ponieważ:

-mało godzin przegrane na serwerze

-wypowiadasz sie w swoim podanie

-Tak wgl nie kojarze cię z serwa ..;P

Gość Guest

dużo tam NS i dlatego tak jest a admina praktycznie nie ma

Po 1. To, że ktoś ma NS, to znaczy, że jesteś od niego lepszy?

Po 2. Jak nie ma admina? Bardzo rzadko zdarza się sytuacja, w której nie ma admina.

Nie widziałem ani razu na serwerze, niestety jestem na nie.

Gość Guest

Jestem na NIE

- brak przegranych 30h

- wypowiadasz się w swoim podaniu

- mała aktywność na serwerze jak i na forum

- konto do podania

- nie kojarzę cię wgl z serwera

Gość Guest

Po co składasz podanie, jeśli masz 2 lub 3 posty .

Nazbieraj Sobie z 200 postów i dopiero składaj . Aktywność zerowa .

Na Nie .

Gość Guest

Oczywiście, że na nie. Brak aktywność, ani na serwerze, ani na forum. Ludzie, pomyślcie trochę zanim złożycie jakie kolwiek podanie :)

Gość Guest

też ostatnimi czasy trochę siedzę na serwerze, i jakoś nie widziałem Cię na nim,

druga sprawa - nie wiem co chcesz osiągnąć pisząc, że jeżeli go dostaniesz, to będziesz wchodził codziennie, odwiedzał forum itd. Zrozumiałem to zdanie, że robisz łaskę Administracji. Jak dostane admina, to zacznę się starać? Daruj sobie, bo to nie jest na poziomie.

po trzecie - nie musisz dostać admina, by zacząć grać. Zacznij grać by zasłużyć na admina, ogarnij myślenie, i co najbardziej - decyzje jakie podejmujesz. Niby człowiek się uczy na błędach i wgl, ale jak są już postawione warunki, to wpierw trzeba je spełnić prawda?

+ powody wyżej zostały też wymienione.

Jestem na Nie.

Popracuj nad sobą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...