Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49428 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Nick: Snajperek (Nie Dawno Miałem Nick SNAQ) Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Jest Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 4 lata z przerwami Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Dużo czasu spędzam grając w cs'a , bardzo często będę na serwerze . a Obowiązki admina? eliminacje cheaterów, utrzymanie kultury osobistej na serwerze, udzielanie się na forum, wdarzanie nowych pomysłów na serwerze, wysoki poziom graczy dzięki czemu można poprawiać swoje umiejętności grania. Admin to funkcja którą powinien pełnić człowiek rozsądny i dojrzały a grając już parę lat w cs'a myślę że tą dojrzałość posiadam. Na Tym Serwerze Only Dust2 Jest Bardzo duzo Chaterów dużo tam NS i dlatego tak jest a admina praktycznie nie ma i mysle ze bardzo bym duzo pomogł gdybym go dostał a dostając sie do administracji bede grał codziennie i odwiedzal forum i spełniał wymagania. nie mam wgl postów na forum ale ja to nadrobie a teraz liczy sie dobro serwera i usuwanie cheaterow z serwera a nie nabijanie postow byle jakimi tematami. posty same przyjda z czasem . Proszę o Pozytywne Rozpatrzenie Mojego Podania chodź mało czasu spędziłem na tym serwerze. Dużo wniosę na serwer a szczególnie kulturę osobistą . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jak Pracuje to tak okolo 4h jak wolne to nawet 10 potrafie siedziec Kontakt: 33824720 GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 10 Lipca 2013 #49432 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Składasz podanie, choć nie spełniasz podstawowych kryterii. Jestem na Nie + 10% za składanie podania bez spełniania podstawowych kryterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49437 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 jestem na nie powód 1 nienawidzę ludzi którzy mają 1 post i już składają podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49440 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Dlatego napisalem wszystko dlaczego ty. Niechce nabijać teraz postów byle jakimi tematami. a Zauważcie sami i wejdzcie na serwer Onludust2 Dzis jest tyle cheaterow ze ludzie polowe serwera weszlo na spect i pisali ze maja dosyc tego serwera i ze ida zmienic na inny bo tu sami cheaci. Prosze was dajcie tylko jedna szanse. chcecie stracic ludzi? mam wam zrobic screena co oni pisza? a admina na OnlyDust2 nie ma. Nie Patrzcie zawsze tylko na wymagania to wszystko da sie zrobic. Zobaczcie z drugiej strony na dobro Serwera. Ludzi Tracicie duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49442 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Nie kojarze Ciebie wgl z serwera . Na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49468 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Na nie: -nie widziałem cie wgl na serwie -konto dla podania -wypowiadasz sie w swoim podaniu -twój GT http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=snajperek&Search=Search 1 h 77 minut , a wymaganiach napisane min.30 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 10 Lipca 2013 #49478 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Jestem na NiE! poniewaz: - godziny nie przegrane. - wypowiadasz sie w swoim podaniu. - Noi nie kojarze Cie z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49482 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Jestem na wielkie NIE! ponieważ: -mało godzin przegrane na serwerze -wypowiadasz sie w swoim podanie -Tak wgl nie kojarze cię z serwa ..;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 10 Lipca 2013 #49485 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Przykro mi ,ale w moim odczuciu podanie złożone za szybko . Nikt Cię nie kojarzy z servera , ja również , a teraz częściej na nim grywam . Na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49504 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Dużo czasu na serwerze ? nie wiem kim jesteś... na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49511 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 dużo tam NS i dlatego tak jest a admina praktycznie nie ma Po 1. To, że ktoś ma NS, to znaczy, że jesteś od niego lepszy? Po 2. Jak nie ma admina? Bardzo rzadko zdarza się sytuacja, w której nie ma admina. Nie widziałem ani razu na serwerze, niestety jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 10 Lipca 2013 #49512 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Na nie. Żeby składać podanie trzeba spełnić chociaż podstawowe kryteria składania podań, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49534 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Na NIE powody up. // Post nic nie wnosi do Tematu +10% /xDoGeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49538 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Jestem na NIE - brak przegranych 30h - wypowiadasz się w swoim podaniu - mała aktywność na serwerze jak i na forum - konto do podania - nie kojarzę cię wgl z serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #49945 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Nie widuję Cię zbytnio na serwerze , narazie neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #49946 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Po co składasz podanie, jeśli masz 2 lub 3 posty . Nazbieraj Sobie z 200 postów i dopiero składaj . Aktywność zerowa . Na Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Lipca 2013 #49951 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 podstawowe kryteria brak, wiec jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #49960 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Nie ma przegrane 30h na serwerze jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #49967 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Na NIE... Powód: ZUPEŁNY BRAK AKTYWNOŚCI ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #49984 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 ja również na nie, w ogóle nie jest aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50003 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Na Nie . -Brak aktywnośći. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50004 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Oczywiście, że na nie. Brak aktywność, ani na serwerze, ani na forum. Ludzie, pomyślcie trochę zanim złożycie jakie kolwiek podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50094 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 też ostatnimi czasy trochę siedzę na serwerze, i jakoś nie widziałem Cię na nim, druga sprawa - nie wiem co chcesz osiągnąć pisząc, że jeżeli go dostaniesz, to będziesz wchodził codziennie, odwiedzał forum itd. Zrozumiałem to zdanie, że robisz łaskę Administracji. Jak dostane admina, to zacznę się starać? Daruj sobie, bo to nie jest na poziomie. po trzecie - nie musisz dostać admina, by zacząć grać. Zacznij grać by zasłużyć na admina, ogarnij myślenie, i co najbardziej - decyzje jakie podejmujesz. Niby człowiek się uczy na błędach i wgl, ale jak są już postawione warunki, to wpierw trzeba je spełnić prawda? + powody wyżej zostały też wymienione. Jestem na Nie. Popracuj nad sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi