Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Nick: pszyczajony wonsz

Doświadczenie (w byciu adminem): tak

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9

Staż w CS-sie: 10 lat

Steam / NonSteam: Banid.pl

Dlaczego TY .!: Jestem doswiadczonym graczem jak i adminem. Chcialbym pomoc w ogarnieciu serwera, a na samym serwerze spedzilem 100h.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: czasami caly dzien a czasami caly mnie nie ma.

Kontakt: Steam

Napisano

Może zwiększył mu się wolny czas (nie przewidział tego).

Oczywiście jestem na Tak. Pamiętam jak adminowałeś (perfekcyjnie).

Więc czemu wszyscy dają NEUTRAL?

Powodzenia binczu.

Gość Guest
Napisano

Tr!ker gdzie te powody UP? To, że zrezygnował. Wykaż się troszkę inwencją twórczą i uzasadnij swoją wypowiedź.

Gość Guest
Napisano

Jestem na TAK. Pamiętam Cię jako admina i nie było z tobą żadnych problemów. To że zrezygnowałeś można w końcu jakoś przebaczyć. Ale druga rezygnacja wykluczyła by Cię z pewnością do admina na każdym serwerze MH.

Pozdrawiam

@@

W świetle dowodów które zostały mi pokazane zmieniam moje zdanie i jestem na nIe. Admin na MH powinien mieć kulturę. To co pisałem na górze było pisane przed pokazanymi dowodami.

@@@@

Z tego co czytam dogadałeś się już z osobą która pokazała mi te dowody w takim razie jestem przy 1-szym zdaniu :D

Gość Guest
Napisano

Bardzo ławo można się z Tobą dogadać, no i często jesteś na serwerze :)

Więc na tak.

Gość Guest
Napisano

Zmieniam zdanie. Na nie. Zrezygnowałeś z admina, a teraz chcesz admina. Poczekaj jeszcze trochę i będę na TAK.

Nuterzy, przeczytaj regulamin

Gość Guest
Napisano

Jestem na TAK , łatwo się z Tobą dogadać , jesteś miły i kulturalny , aktywność na forum również jest ;)

Gość Guest
Napisano

Na tak. Nie wiem czemu zrezygnowałeś, ale nie widziałem nic złego w Twojej kadencji, masz moje poparcie.

Gość Guest
Napisano

Jestem na tak - podobnie jak good kid nie wiem dlaczego zrezygnowałeś, ale problemów z tobą nigdy nie było.

• Administrator
Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...