Skocz do zawartości

pszyczajony wonsz

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: pszyczajony wonsz

Doświadczenie (w byciu adminem): tak

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9

Staż w CS-sie: 10 lat

Steam / NonSteam: Banid.pl

Dlaczego TY .!: Jestem doswiadczonym graczem jak i adminem. Chcialbym pomoc w ogarnieciu serwera, a na samym serwerze spedzilem 100h.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: czasami caly dzien a czasami caly mnie nie ma.

Kontakt: Steam

Gość Guest

Jestem na TAK. Pamiętam Cię jako admina i nie było z tobą żadnych problemów. To że zrezygnowałeś można w końcu jakoś przebaczyć. Ale druga rezygnacja wykluczyła by Cię z pewnością do admina na każdym serwerze MH.

Pozdrawiam

@@

W świetle dowodów które zostały mi pokazane zmieniam moje zdanie i jestem na nIe. Admin na MH powinien mieć kulturę. To co pisałem na górze było pisane przed pokazanymi dowodami.

@@@@

Z tego co czytam dogadałeś się już z osobą która pokazała mi te dowody w takim razie jestem przy 1-szym zdaniu :D

Gość Guest

Zmieniam zdanie. Na nie. Zrezygnowałeś z admina, a teraz chcesz admina. Poczekaj jeszcze trochę i będę na TAK.

Nuterzy, przeczytaj regulamin

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...