Gość Guest Napisano 8 Lipca 2013 #48864 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Nick: pszyczajony wonsz Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): tak Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 10 lat Steam / NonSteam: Banid.pl Dlaczego TY .!: Jestem doswiadczonym graczem jak i adminem. Chcialbym pomoc w ogarnieciu serwera, a na samym serwerze spedzilem 100h. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: czasami caly dzien a czasami caly mnie nie ma. Kontakt: Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Lipca 2013 #48866 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Zrezygnowałeś tak w zaokrągleniu Tydzień temu, i znów składasz Podanie ? Jestem na Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2013 #48868 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Dopiero co zrezygnowałeś i już nowe piszesz ? Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2013 #48870 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Również na NEUTRAL. Byłeś dobrym adminem, ale dopiero co zrezygnowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2013 #48872 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 ja również Neutral, dopiero zrezygnowałeś z jednego admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Lipca 2013 #48889 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Może zwiększył mu się wolny czas (nie przewidział tego). Oczywiście jestem na Tak. Pamiętam jak adminowałeś (perfekcyjnie). Więc czemu wszyscy dają NEUTRAL? Powodzenia binczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2013 #48911 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 jestem tego samgeo zdania co badek Wielkie tAAk!! powody @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Lipca 2013 #48922 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Wielkie TAK! Powdy up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2013 #48923 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Tr!ker gdzie te powody UP? To, że zrezygnował. Wykaż się troszkę inwencją twórczą i uzasadnij swoją wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2013 #48930 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Jestem na TAK. Pamiętam Cię jako admina i nie było z tobą żadnych problemów. To że zrezygnowałeś można w końcu jakoś przebaczyć. Ale druga rezygnacja wykluczyła by Cię z pewnością do admina na każdym serwerze MH. Pozdrawiam @@ W świetle dowodów które zostały mi pokazane zmieniam moje zdanie i jestem na nIe. Admin na MH powinien mieć kulturę. To co pisałem na górze było pisane przed pokazanymi dowodami. @@@@ Z tego co czytam dogadałeś się już z osobą która pokazała mi te dowody w takim razie jestem przy 1-szym zdaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2013 #48966 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Bardzo ławo można się z Tobą dogadać, no i często jesteś na serwerze Więc na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2013 #48975 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Na tak powody: - masz duże doświadczenie - często przebywasz na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2013 #49025 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Zmieniam zdanie. Na nie. Zrezygnowałeś z admina, a teraz chcesz admina. Poczekaj jeszcze trochę i będę na TAK. Nuterzy, przeczytaj regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2013 #49027 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Na TAK - doświadczenie na pewno jest - nie było z tobą problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2013 #49061 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Jestem na TAK , łatwo się z Tobą dogadać , jesteś miły i kulturalny , aktywność na forum również jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49316 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Tak +często na serwie +pomocny +latwo się z toba dogadać : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49559 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ja jestem na tak. Bardzo dobry admin i gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 10 Lipca 2013 #49562 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Jestem na Tak. Byłeś świetnym adminem, a miejsce się dla ciebie ugrzało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49576 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Na tak. Nie wiem czemu zrezygnowałeś, ale nie widziałem nic złego w Twojej kadencji, masz moje poparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49579 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Jestem na tak co juz uzgodnilismy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49661 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Jestem na tak - podobnie jak good kid nie wiem dlaczego zrezygnowałeś, ale problemów z tobą nigdy nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49806 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 23 ciekawee . wymagania +, bardzo ładnie napisane podanie . Jestem na Yes . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 11 Lipca 2013 #49863 Administrator Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi