Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ja bym nakręcił jakiś film na youtuba w nocy . Tj. Coś fajnego ( reklama) serwera . Coś ze smiechem itp . Tutaj macie parę linków . Napewno to nie będzie cos takiego , ale moim zdaniem jakieś smieszne sceny przytadzą sie na serwerze i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 5 Lipca 2013 #48041 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 mi się ten zajebiście podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48053 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jeśli chodzi o reklamę, to myślałem żeby nagrać coś takiego To jest filmik serwerowni, na której kiedyś byłem adminem i która była założona przez mojego kolegę z byłej klasy Tylko ciągle szukam kogoś, kto zna się na programie Sony Vegas lub czymś podobnym na tyle żeby zrobić coś podobnego P.S: Nie reklamuję, bo sieć już nie istnieje ;P [video=youtube] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48059 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Słodziak nawet fajne . Można coś takiego zrobić , ale ja bym był za czymś smiesznym PACZAĆ jakie to >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48060 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 No takie coś jest dużo łatwiej nagrać i nie potrzeba do tego jakiś super programów, ale trzeba mieć bardzo dobry pomysł i sam widzisz ile to ma wyświetleń. Ale wydaje mi się, że to nie jest odpowiedni dział do takiej dyskusji i można napisać nowy temat w innym miejscu Może ktoś wymyśli fajny scenariusz do takiego śmiesznego filmiku i wtedy pomyślimy co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48061 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 No tak napisz osobny wątek . Można prównać "Stare dobre czasy" - 1 595 022 wyświetleń . A fragmovie - 1500 ... JUŻ jak tu pisze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi