Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #46825 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Admin So nagminnie zaniedbuję swoją rolę admina. Nikt nie widział go na serwerze od ponad 2 tyg. Nadal nie zawitał na ts'ie. I nawet nie napisał nic na temat swojej nieobecności w obecnych dniach. Proszę o o skonsultowanie się z adminem , aby zaczął wkońcu wykonywać obowiązki admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #46827 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 cO PRAWDA TO BRAWDA TRZEBA COS Z TYM ZROBIC Na serwie jest moze 3-5 adminow a gdzie reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #46828 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Bardzo dużo gram i na prawdę go nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Lipca 2013 #46838 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Dokladnie jak koledzy wyzej, wgl go nie widac na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #46840 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Racaj a tak wgl widzal ktos reprezentanta jego tez dlugo nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Lipca 2013 #46854 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 panowie spokojnie... po co odrazu posty na forum, obu panow nie widzialem od dawna to prawda ale trzeba sie bylo najpierw skontaktowac z administracja, moze zglosili swoje urlopy indywidualnie do H@.... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 2 Lipca 2013 #46860 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 So nie widziałem też od ohoho, a co do mnie jestem na wakacjach i zgłosiłem swoja nieobecność w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 2 Lipca 2013 #46867 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 So nie było już na forum 2 tygodnie . Na serwie też jakoś tak. http://multi-head.pl/member.php?action=profile&uid=6006 Czekamy teraz na wypowiedź H@ czy zglaszał się do niego So. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 2 Lipca 2013 #46871 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Nie wiem po co on składał podanie skoro wiedział że go nie będzie. Po 4 dniach od kiedy dostał admina jest nieobecny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #46962 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Ej ludzie wyluzujcie Nie wszyscy są noł-lajfami i siedzą całymi dniami w wakacje przed komputerem. Może poprostu wyjechał gdzieś na wakacje, a wy odrazu na niego najeżdżacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #46967 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Po co ten temat? Takie pytanie kieruje sie prosto do h@ i grzecznie czeka sie na odpowiedz, odnosze takie wrazenie jakbys chcial go wyje*** z administracji, i tylko po to zalozyles temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #46968 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Zgadzam się z wypowiedzią Staszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 2 Lipca 2013 #46982 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Czekacie aby kogoś wyrzucić bo was nie przyjęli na admina , myślicie że admina straci i otworzy się rekrutacja i sami bedziecie chcieli składać podania na admina.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #47014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Nie chcę go obnarzyć z jego posady lecz niektórym przypomnieć że trzeba przynajmniej zgłosić jak kogoś nie będzie a pozatym forum to najlepszy sposób aby przekazać to H@ gdyż zazwyczaj pracują nad czymś lub ich nie ma i nie mają czasu zajmować się takimi rzeczami. A gdy napisałem post na forum to kiedy będą mieli czas mogą przejrzeć post i zareagować. A co do tego że napisałem ten temat to po prostu zauważyłem jego nie obecność i po prostu chciałem to zgłosić aby ktoś zaeragował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #47073 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Nie mówcie mi, że nie mam dla Was czasu. Alternative chyba żartujesz co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 2 Lipca 2013 #47082 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Boże idź się poskarż że jeszcze połowa adminów nie wchodzi co dziennie i nie gra w cs'a.... Nie ładnie jest donosić... przeszkadza ci to że ma tego admina ? Bo mnie nie bardzo widzę że Polska się nie zmieni oO. Może nie ma czasu lub stało się poważnego coś i nie gra i nie może poinformować ludzi o tym. Jeśli będzie selekcja h@ będzie wiedziało kogo zostawić lub wyeliminować z posady admina. Jeśli im to nie przeszkadza nie ma co się wtrącać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #47096 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Sądzisz, że my nie sprawdzamy aktywności adminów? Sniper, może Tobie na rękę są admini, których nie ma? Admini są dla serwera i bez nich nie ma on prawa bytu. Admini, którzy są nieaktywni nie potrzebują mieć tej rangi. Co więcej zajmują funkcję, którą godnie będzie piastowała inna osoba. Sniper otwórz dom i pozwól ludziom wynosić wszystko co zechcą. Następnie wróć do niego i ciesz się, że sąsiedzi nic a nic Ci nie powiedzą o tych, którzy Ci chatę splądrowali. Gratuluję. Gdybyś w życiu czegoś sam dokonał zrozumiałbyś różnicę między donoszeniem a dbaniem o dobro (w tym przypadku serwera). Funkcja admina została odebrana So. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi