.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 28 Czerwca 2013 #45927 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Data i godzina: przed 2 min Nick admina/gracza, który zawinił: podane niżej Dowody: http://imageshack.us/photo/my-images/829/4ci6.jpg/ Świadkowie: nie wiem Uzasadnienie: proszę nie wiem czy dokładnie wolno tam miny stawiać czy nie ale dla mnie cały ten odcinek to jest resp ct w tym wypadku tak że bs bo jak można uratować hosty nie wpadając w minę ? (niebieskie tło tam była mina zielone bs robione na szybko nie mówić że nie dokładnie ) Nie chce nikogo oskarżać chce wyjaśnić po prostu bo może ja się mylę ) Reszte można sprawdzić na HLTV [AMXBans] Banned by Admin: Wyindywidualizowany [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Reason: 'Poczytaj regulamin jak nie umiesz oskarzac!' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:58887947' [AMXBans] Your IP: '195.205.238.52' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2013 #45936 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Tutaj masz w ogóle co to znaczy pojęcie BS: - BS (Bomb Site) - jedyne miejsce na mapie, w którym terroryści mogą podłożyć bombę (pakę). Zazwyczaj na mapach umiejscowione są 2 BS'y. Na tejże mapie którą graliśmy nie ma takowych. Radzę zastosuj się do rady którą wpisałem Ci w banie, a na następny raz pomyśl dwa razy zanim oskarżysz admina o nieznajomość regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 28 Czerwca 2013 Autor #45939 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Bs czyli ratowanie hostów tak samo człowieczku bo jakieś cele raczej są uniemożliwiłeś doprowadzenie hostów co tym samym skutkuje Po 2 chce to tylko wyjaśnić i nie oskarżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2013 #45941 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Zabawne, jak bym podłożył miny pod bramę też byś nie przeszedł? Nie zamierzam dalej dyskutować na ten temat. Zaproszę tutaj h@ i on może Ci przełoży na polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 28 Czerwca 2013 Autor #45944 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Brama bramom resp = równa się bs na tej mapie tak samo jak na ofice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 28 Czerwca 2013 #45963 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Znaczy dałeś mu bana o to, że zwrócił uwagę na to, że twoje miny leżały w miejscu gdzie jest "Ratowanie hostów"? Co prawda nie ma nic o tym w regulaminie ale ban bezsensowny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Czerwca 2013 #46224 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Poproszę h@ o wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi