Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45665 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Wzór: Twój nick podczas gry: eXtremes DamaGe' Margaret Godzina, data zdarzenia: - Mapa: de_nuke STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:59484236 Uzasadnienie: Moi drodzy kochani nie obeznani admini Jest taka sprawa ponieważ dostałem bana dosyć niedawno Macie strasznie dużo płaczków na serwerze . Otóż nie wiem co jest dziwnego na dem . ponieważ ja tam nic nie widzę gram czysto już ponad 3 lata , pragnę też zauważyć że grałem z klanem i są takie formy jak komunikacji jak team speek3 ****.pl pokój mixy u damagów Więc proszę o odbanowanie i dokładne rozpatrzenie tej skargi bo koleś (płaczek) który to pisał sam nie wie o co dokładnie chodzi ,a jeżeli już na prawdę mi ten gracz nie wierzy to chetnie się z nim zmierzę na esl z antycheatem , nie mam nic do ukrycia tylko czysty skill . Pozdrawiam mam nadzieje że się przyjrzycie Moją grę może potwierdzić mój klan ,ludzie z esl i ludzie z mixów oraz ze steama //edytowane przez Consecuente Reklamy sobie darujemy. Następnym razem posypią się ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45671 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Pragnę Ci kolego powiedzieć, że kiedy walisz te piękne banie przez ścianę z cudowną precyzją i kiedy ładujesz inne skany oraz dostajesz najlepsze info Twój kolega żyje, gra i nie jest w takim miejscu, w którym mógłby Ci podać to info... Ty grasz "czysto" ponad 3 lata, a jak zaczynałeś "czysto" grać to ja już dawno miałem admina i umiem ocenić czy ktoś ma wh, czy nie. Co do płaczków, to zgłosił Cię do nas TOP1 serwera. Człowiek, który ma przegrane tyle w cs'a, że mógłby wielu pojechać na touchpadzie i również troszkę się na tym zna Jeśli chodzi o Twój klan, to mam jednego w znajomych STEAM i powiedział mi, że już dawno podejrzewał, że nie grasz czysto więc zastanów się czy się mylimy. Jeśli chcesz to zamieszczę to demko na AC i BL - poznamy ich zdanie na ten temat I dlaczego jeśli grasz "czysto" od trzech lat, to konto steam masz od 14 grudnia 2012 ? Jeśli grasz tak namiętnie esl, to dlaczego nie masz przypisanego konta ESL ? i łącznie przegranych 120 h ? A może po prostu straciłeś już nie jednego steama Hubercie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45729 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Chcesz drugie moje konto ? wkurwiaja mnie takie boty z płaczem . Weź nie graj w tego cs bo jesteś słaby po prostu . Możemy się zmierzyć i nie masz szans , możemy zrobić turniej i też nie masz szans . Wystarczy precyzja i dobry słuch oraz refleks , w twoim przypadku i przypadku "płaczka" tego nie widze po prostu jest w top 0 chyba skoro płacze jak ktoś go zastrzeli Jak Cię tak bardzo korci to wpierdalaj gdzie Ci się tam podoba ale spokojnie tam rozpatrzą to inaczej i nie będą tak tempi w tej sprawie jak wy @Edit by HardeQ; +10% za wulgaryzmy i obraze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45732 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Koleś my nie takie hejty walimy Chcesz się zmierzyć z nami nie ma problemu jak wygramy unban dla naszego gracza i gramy dem , bedzie hltv A jak nie to wal sobie to bl i ac jak Ci ulży bo widzę że coś Ci leży Wielki mi admin który płacze jak połowa 12 latków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Czerwca 2013 #45733 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Margaret +10% za Wulgaryzmy VegaS123 +10% za Pisanie w unBan Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45738 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Reasumując powyższe, dochodzę do koncepcji iż percepcja waszych osobowości nie obliguje mnie do merytorycznej rozmowy z wami na dany temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45745 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 SLODZIAK oszalałeś? Nie zrozumieli ani słowa. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi