Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45175 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Nick: NuterzzY , NuterzY Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na paru sieciach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8.5 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam STEAM_0:1:45766953 Dlaczego TY .!: Jak zapewne dużo osób pisało ze w godzinnach porannych oraz nocnych nie ma żadnego admina. Więc ja składam swoją gotowość na tą otóż funkcje. Nie lubię krzyczenia przez mikrofon , wulgaryzmy i każdy już wie CHEATÓW. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dziennie poświęcam ok. 3-4 godzin. Kontakt:Steam , Forum . GG - 44019051 PS: Proszę są przegrane 30h . http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=Nuterzzy&Search=Search http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=NuterzY&Search=Search Po zliczeniu wychodzi ponad 30h. Tyle mam do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45176 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Na tak , czesto na serwerze jest zarowno w dzien jak i w nocy , pomaga ogarniac serwer . Zglasza na u@ i wgl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45181 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Masz przegranych tylko 10 godzin, lecz tak czy siak dla mnie nie liczą się tylko godziny, lecz to czy ktoś ogarnia czy nie. Adminów na DD2 jest mało a ty ogarniasz, nie wyzywasz, nie obrażasz, TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45184 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Może mam przegranych 10h ale na nick NuterzY zobacz sobie ten drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45185 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 na NIE... - piszesz pod swoim postem - http://multi-head.pl/showthread.php?tid=8739 - po Twoich wypowiedziach w tym temacie. Gracz, którego nie znasz bo gra po raz pierwszy na serwerze i ma dobre staty to od razu cheat... Nie potrzeba nam takich adminów. O czym dziś sam się przekonałem, bo oskarżałeś czystego typa o wh. - co do ogarniania, to ja nie wiem, niczym się nie wyróżniłeś na serwerze. A co do zgłaszania haxów na serwerze. 80% osób na serwerze to robi spamując nam czat gdy tylko ktoś ich zabije albo ma dobre staty. PS. Evolution... lisek a nie "listek"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45187 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Na nie to samo co lisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Czerwca 2013 #45200 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 ja jestem tego samego zdania co listek czyli na nie - nie ma co pisac pod swoim podaniem to tylko czesto pogarsza sprawe -z tym postem co dal listek tez sie zgadzam jak masz banowac kazdego nowego gracza to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Czerwca 2013 #45240 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 - Nie masz przegranych 30h na serwerze, i składasz podanie ? . Przeczytaj najpierw kryteria, a dopiero później się bierz za Podanie. Jestem na NIE. Wybacz, nie zauważyłem, że grałeś na dwóch nickach. - Okazuje się, że jest 30h. - Zgłaszasz Cheat'erów. - Steam - Wiek Teraz jestem na TAk, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 26 Czerwca 2013 #45241 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Tak jak lisek na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45242 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 To samo co wyżej, na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45250 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Co wyżej na nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45261 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Kolega dał Wam linki do GT ze swoimi godzinami. Panowie admini a jak teraz sprawdzę Waszą aktywność na serwerze biorąc nick z podania ile będziecie mieli godzin i jaką aktywność w mijającym tygodniu? Wielu z Was zmienia nick niewiadomo po co. Później będziecie mieli żal, że zabrałem Wam admina za brak aktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Czerwca 2013 #45392 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Tak samo jak Evviva na TAK! Te same powody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45407 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Jak najbardziej na tak. Wydaje sie miły i ogarnięty. Nigdy nie miałem z nim problemów. Poza tym dużo czasu spędza na naszych serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 26 Czerwca 2013 #45410 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Jestem na Tak często go widzę na serwie moim zdaniem ogarnie to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45469 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Na nie, zglaszac graczy na sayu@ zglasza, tylko fajnie by bylo jak by zglaszal tych co faktycznie sa odpaleni a nie tych co go zabili. Osobiscie nie jestem wstanie uwierzyć w jego doswiadczenie.Pozatym ban na ac - admin ktory odpala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45481 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Często widzę jak grasz, ogarniasz + wymogi spełnione, raczej jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45734 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Przykro mi głosy są podzielone, musisz zdobyć więcej zaufania i ponownie złożyć podanie. W tej chwili niestety nie. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi