Skocz do zawartości

Podanie NuterzY

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: NuterzzY , NuterzY

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na paru sieciach.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8.5

Staż w CS-sie: 5 lat

Steam / NonSteam: Steam STEAM_0:1:45766953

Dlaczego TY .!: Jak zapewne dużo osób pisało ze w godzinnach porannych oraz nocnych nie ma żadnego admina. Więc ja składam swoją gotowość na tą otóż funkcje. Nie lubię krzyczenia przez mikrofon , wulgaryzmy i każdy już wie CHEATÓW.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dziennie poświęcam ok. 3-4 godzin.

Kontakt:Steam , Forum . GG - 44019051

PS:

Proszę są przegrane 30h .

http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=Nuterzzy&Search=Search

http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=NuterzY&Search=Search

Po zliczeniu wychodzi ponad 30h. Tyle mam do powiedzenia.

Napisano

Na tak , czesto na serwerze jest zarowno w dzien jak i w nocy , pomaga ogarniac serwer . Zglasza na u@ i wgl ;) .

Napisano

Masz przegranych tylko 10 godzin, lecz tak czy siak dla mnie nie liczą się tylko godziny, lecz to czy ktoś ogarnia czy nie.

Adminów na DD2 jest mało a ty ogarniasz, nie wyzywasz, nie obrażasz, TAK.

Napisano

na NIE...

- piszesz pod swoim postem

- http://multi-head.pl/showthread.php?tid=8739 - po Twoich wypowiedziach w tym temacie. Gracz, którego nie znasz bo gra po raz pierwszy na serwerze i ma dobre staty to od razu cheat... Nie potrzeba nam takich adminów. O czym dziś sam się przekonałem, bo oskarżałeś czystego typa o wh.

- co do ogarniania, to ja nie wiem, niczym się nie wyróżniłeś na serwerze. A co do zgłaszania haxów na serwerze. 80% osób na serwerze to robi spamując nam czat gdy tylko ktoś ich zabije albo ma dobre staty.

PS. Evolution... lisek a nie "listek"...

Napisano

ja jestem tego samego zdania co listek czyli na nie

- nie ma co pisac pod swoim podaniem to tylko czesto pogarsza sprawe

-z tym postem co dal listek tez sie zgadzam jak masz banowac kazdego nowego gracza to ...

Napisano

- Nie masz przegranych 30h na serwerze, i składasz podanie ? . Przeczytaj najpierw kryteria, a dopiero później się bierz za Podanie. Jestem na NIE.

Wybacz, nie zauważyłem, że grałeś na dwóch nickach.

- Okazuje się, że jest 30h.

- Zgłaszasz Cheat'erów.

- Steam

Teraz jestem na TAk, powodzenia ;)

Napisano

Kolega dał Wam linki do GT ze swoimi godzinami. Panowie admini a jak teraz sprawdzę Waszą aktywność na serwerze biorąc nick z podania ile będziecie mieli godzin i jaką aktywność w mijającym tygodniu? Wielu z Was zmienia nick niewiadomo po co. Później będziecie mieli żal, że zabrałem Wam admina za brak aktywności.

Napisano

Jak najbardziej na tak.

Wydaje sie miły i ogarnięty.

Nigdy nie miałem z nim problemów.

Poza tym dużo czasu spędza na naszych serwerach :D

Napisano

Na nie, zglaszac graczy na sayu@ zglasza, tylko fajnie by bylo jak by zglaszal tych co faktycznie sa odpaleni a nie tych co go zabili. Osobiscie nie jestem wstanie uwierzyć w jego doswiadczenie.Pozatym ban na ac - admin ktory odpala?

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: Przykro mi głosy są podzielone, musisz zdobyć więcej zaufania i ponownie złożyć podanie. W tej chwili niestety nie.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...