Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2013 #45070 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ahoj, drażni mnie od jakiegoś czasu, vote, w którym pojawiają się mapy dust2 long, awp india aimy itp. Moja propozycja jest taka żeby te mapy wywoływać przez komende mała mapa często stosowana na innych serwerach. Niestety dochodzi do tego, że gracze sami wybierają małe mapy typu wiocha chociaż do wyboru są inne duże mapy, z niewiadomego dla mnie powodu, myślę warto by było trochę restrykcyjnie podjeść do tematu, bo po rozpoczęciu mapy jest lament o to, że taka, admin zmień mapę, ja jestem złośliwy i nie zmieniam takich map i grają ją pisząc rożne teksty na admina. Temat warty dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2013 #45075 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Jestem na TAK Próbowałem poruszyć ten temat: http://www.multi-head.pl/showthread.php?tid=7652, jednak niestety nikt się nie wypowiedział Też mnie denerwuje kiedy przy 18 osobach wybierana jest np. awp_india Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Czerwca 2013 #45091 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 powiem tak male mapki sa dobre jak jest 6-8 osob wtedy mozna grac a jak jest po 18 to przydal by sie taki plugin mysle ze zaoszczedzilo spamu typu za mala mapa na tyle osob i mozna sie pobawic a nie zaczyna sie runda 5 sekund i lezysz jak ktos sobie zrashuje .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2013 #45119 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Jestem za, powody wymienil Jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 27 Czerwca 2013 #45705 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Jestem jak najbardziej ZA . Nie opłaca grać się np. aim_map jak jest 18 osób, bo 2 rundy później jest już tylko 5 osób albo mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45709 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Macie jak najbardziej rację, jednak plugin mała mapa crashował serwer dlatego z niego zrezygnowaliśmy. Mapy zostawione zostały na wypadek mniejszej ilości osób na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2013 #45913 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 To może po prostu usunąć te mapy ? Na dużych mapach da się grać 1 vs 1 i nie ma problemu. A jak komuś się to nie podoba, to mamy przecież inny serwer do małych map. Później jest właśnie taki problem, że albo ludzie wybierają małą mapę i ponad połowa wychodzi, albo jak ktoś widzi, że jest mała mapa to po prostu nie chce wchodzić na serwer. Tak tylko zaproponowałem inne rozwiązanie - niekoniecznie dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 29 Czerwca 2013 #46156 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 SLODZIAK tutaj przyznam Ci rację .. Jak jest zmiana mapy na coś małego to większość ludzi wychodzi albo gdy widzą że jest coś takiego to po prostu nie wchodzą . Sam tak nie raz miałem, że serwer był pusty ale jak zmieniłem mapę na np. inferno, dd2 bądz coś podobnego to zaczęłi się ludzie schodzić i po 5 minutach było już conajmniej 6 vs 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2013 #46170 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Tak też chciałem zrobić i napotkałem protest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2013 #46198 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Jestem ZA. Może nie gram dużo na AWP ale jak nieraz wchodzę i jest dużo os i jest np. awp_india albo jakaś inna mapka awp mniejsza to nawet nie da się wychylić za osłony (skrzynki, ściany) bo zaraz można zaliczyć deda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 29 Czerwca 2013 #46199 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Ostatnio przeglądałem sobie pluginy i widzialem taki, ze jak jest np awp_india i jest więcej niz 10 osob na serwerrze to plugin automatycznie zmienia mape. Poszukam go jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Czerwca 2013 #46208 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Bardzo by się przydał taki plugin ,w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46234 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Przydatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46246 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Przydatny jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46272 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Tak , przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 #46590 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dobry plugin, już nie będzie max osób na małych mapkach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 #46596 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Przyda sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 #46725 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Przyda sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi