Teez. Napisano 3 Lipca 2014 #173869 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Dzejki taki pros bo w dup*e trzyma kox, Nie bądź taki dobry, bo woźna by Cie zmyła, A jeżeli już zmywakiem podmyła. To nie jest koniec, mój drogi kamracie, Więc bierz się za tekstów szukanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 3 Lipca 2014 #173926 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 1...2...3... Teez z kucykiem bawi się, 4...5....6... Tezior lubi zjeść, 7...8...9.... więc przed TV idź, bo na kompie nie masz gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #173949 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 JNSRR życie to nie bajka mój diss choć cie nie znam zniszczy Twoją skroń jak gong w nią Twój świat się podpali jak siana stos i rzucona w benzyne zapałka, stój prosto po pierwsze bo widze że masz garba, przejade Cie moją hondą Skończysz w tym rymie duszony tekstową anakondą, nie opowiem nic o Tobie bo nie będe spekulował z tego co wiem to nie radzisz sobie sam ze sobą Otwórz oczy koleszko i nie patrz za siebie, twoim błędem życiowym było fakt iż trafiłem własnie na Ciebie. Dalej jazda bez wstępów, rozwinięcie niszczy Ciebie niczym w hospicjum nowotwór, Ciołku stwórz chociaż pozór mądrości inaczej skończysz jak białas w getcie w nowym jorku. EMA bez urazy (sorki nie mam weny coś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 3 Lipca 2014 #173966 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Wjeżdżam w temat z buta, @Chudy jebie Ci z fiu*a, Fetor czuć olbrzymi, I masz kurzajki na szyi. Przykra szczerze sprawa, Myjesz się spermą od sąsiada, Twoja inteligencja marna jest, Ale mogę Ci zrobić psychotest. Pytanie pierwsze... Czemu walisz konia na sedesie? Ahhh, przepraszam za trudne to było, I widzę, że kurzajek Ci przybyło. Nie wie do czego służy woda... Myje się wtedy kiedy jest pogoda, Jak deszcz pada mocno, To łapie wodę ostro, Deszczówkę oczywiście zbiera, I już Chudy rączki pociera. Drze się głośno: Woda wreszcie spadła, Teraz rozbiorę się do naga, Myję się w centrum miasta, Każdy się śmieje z Chudego przychlasta. Przyjechał samochód do psychiatryka, Chudy zaczyna się śmiać jak nastoletnia dziewica, A morał tego opowiadania jest krótki i niektórym znany, Chudemu wsadzili do dupy DWA banany, Polubił dzięki temu anal bez litości, Bo wtedy grzechoczą mu kości, Lubi jak ku*as rozpierdala jego wnętrzności... Kolego niżej naucz się czytać, bo to nie było skierowane do Ciebie tylko do Chudego. I naucz się pisać koleSZko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #173969 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 hahaha dobre Badek ale zapomiałeś o czymś jeszcze Król dissu jest tylko jeden i to jestem ja a nie jakieś leszcze test na psyche? taki jesteś kozak? kup lepiej podwójny czubie bo do świrów iść już pora Twoja, Men chociaż nie 16 wersów zginiesz w marnych ośmiu szkoda linijek na ciebie koleszko yyy leszczu z wypizdowa czas na koniec zapomnij o chwale i propsach bo jak shifo wchodzi na bit to twoja dupa ze strachu pod łóżko sie chowa ! ;D oczywiście jak wyżej bez urazy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 4 Lipca 2014 #174182 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 szifo to chyba nie temat dla Ciebie Król dissu jest jeden? Masz racje, jestem już w gotowości Zarumienisz się ze wściekłości Twoje rymy sensu nie mają Nawet się w całość nie układają Przecież te Twoje teksty to nie dissy Na następne odpowiedzi dostaniesz bisy Więc wróć gdy nauczysz się rymować, bo póki co to możesz berło króla pucować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174347 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Masz racje krol jest tylko jeden thebies zatanczy na twoim pogrzebie dzejki chlopak zrobiony przez przypadek na twoim miejscu wlozylbym twarz w szuflade i odcial glowe niczym gilotynom to ja doprowadze ,że sie zbudzisz w nocy śliniąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 4 Lipca 2014 #174355 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 TheBies chyba obrazić mnie postanowiłeś Jednak Ci odpowiem choć i tak już się pewnie zmarszczyłeś Zrobiony przez przypadek? Chyba miałeś mały wypadek... To walka na dissy, a nie jakieś kuchenne przepisy Lepiej trzymaj się rapowania ze strony: kulisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177541 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Haaa! takiego leszcza jak Ty, zjadam na śniadanie. Płotko, tylko Ości niczym Bear z Grilla zostawie Naucz się rymować bo ci powiem coś do ucha Takie teksty jak twoje to poziom, podstawówka ! Miał być diss a nie bragga, koleszko bardzo płytki Nim zaczniesz dissować przewidź takze czynu skutki i Choć rozum twoj jest krótki dalej w trunku topisz smutki. To łowienie małych rybek, nadszedł czas na etap drugi Idźmy dalej w tym temacie, czas na etap rozwinięcia, Obrabianie komuś dupy, idzie lepiej od myślenia. To twój schemat niedorzeczna, podróbko społeczeństwa został Ci już tylko płacz na kolana szczylu klękaj Masz sie za króla dissu, chyba nie wiesz o czym mowa Chcesz bawić się rymami ale kurczy się twa głowa Zero pomysłu na siebie to dewiza społeczniaka Pewnie gdy widzisz blancika to w poduszke głowe chowasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 22 Października 2014 #225623 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Odświeżam temat, to czas na dissowanie, to nie jest las, a jedyne co się wypaliło to sezon na grzybobranie. Ten wers był tak słaby, że Jezus z Rio ręce rozkłada, a właśnie Rio - czyli 1001 miejsc w których schował się #Tomasz_Chada. Jakieś tam początkowe wejście! Lecim z dissami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2014 #225628 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Koniec tych rymów! Na serio musialeś ten post tu dać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 23 Października 2014 #226098 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Twój nick wzbudza we mnie ambiwalentne odczucia, gdyż jeśli zechcę to zrobię z ciebie balona i po prostu cię zniszczę #DestroyYou jak gumę do żucia, Czy post dać musiałem? To ciekawa anegdota było tu nudno i pusto jak u słabej popowej gwiazdki #DODA. Dawać bo skillsów nie czuje, a muszę wrócić do formy :'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2014 #226094 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Nie chce mi się z tym ziomem walczyć, wbijam na forum o kur...a ale zajebiście tańczysz ----> :gyrl: Jak masz na imię co masz na sobie dobrze wiesz co zaraz z Tobą zrobię :zawstydzony: Dobra jedziemy z tym kolego, teraz Cię zjem całego.. Puki co jadę tu Ciebie bracie i siedzisz po tej drugiej stronie na czacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 23 Października 2014 #226228 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Ola, diss pasjonujacy jak Tetris Nie wiem dlaczego HardeQ`a krytykujesz, skoro on rapowac nie potrafi i teraz jak sie z tym czujesz? skrzywdzilas chlopaka, a jego ambicje upadly cos czuje ze teraz napisze, ze tekstow lvle spadly 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 23 Października 2014 #226237 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Ola - widzę ktoś tu obejrzał walkę Klassika z solarem Wpadł i dzejki, teraz zacznie się tyralnia jesteś mięsem armatnim, a teraz z tego tematu zrobi się masarnia. Nie udawaj, że masz jakieś pancze sorry dzejki, lecz jak widać ja od ciebie nie tylko lepiej tańcze. Odpowiedź godna wcześniejszej wrzuty no dawaj, popierzemy brudy. XDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 23 Października 2014 #226256 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Oj chyba juz Cie cos boli!? co Ty tam o mnie bazgrolisz? odpisz pierwszy zarost ogolisz! chwilowo do podłogi nie dorastasz na nastepce Kaena czy tam Bonzo wyrastasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezo Napisano 23 Października 2014 #226281 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Dzejki to gej i wozi klej. hehheheheheheheheszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 24 Października 2014 #226464 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Vezo homosek 6 slowek napisal i mysli ze mnie tym zjechal kolejny do pokarania, no to przejdzmy do sedna sprawy nie odpisuj mi tu wiecej bo bedziesz mial do chirurga wyprawy talentu do wszystkiego Ci brak, a to oto pokazuje, że Twe życie jest jak wrak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezo Napisano 24 Października 2014 #226554 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Dzejki homoskiem mnie nazywa, chociaż sam się z tym nie ukrywa. Uważa, że zna się na rapie. Kpina. Tyra po nim własna dziewczyna. Niszczę Cię cwelu krótkimi wersami. Rozpoczął się weekend, będą lecieć dissy za dissami, a Ty będziesz się wzorował swoimi ogóraskami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Października 2014 #226557 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Vezo dupezo masz pancze jak Mezzo . Opowiadasz głupoty Jak Tusk weź włącz już ten mózg. Nie masz ambicji skreśl się już na starcie. Takim jak Ty sram prosto w gardziel. To już koniec jesteś przegrany zawijaj zabawki i won do mamy. Następnym razem jak coś napiszesz palnij głową w biurko w drugą stronę bilet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 24 Października 2014 #226590 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Dzejki to było piękne, a Tiger Bonzo to cię w dzieciństwie częstował cukierkiem. To ja tu jestem jak Pe, rzuciłem kości, ale weźcie już stąd idźcie, tu są punche, a nie parada równości. Dzejki coś mi tu nie pasuje, wpadł brązowy i na siłę hałasuje. Vezo się dołączył i nieźle chłopak bluźni, oddaj bratu notatnik z rymami bo się do przedszkola spóźni. Dzejki, Vezo, Strajki proszę was, nie grajcie rapera, wy to święty przykład, że to nie ołówek i zeszyt wybiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezo Napisano 24 Października 2014 #226701 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 HardeQ to smutne, że zostałeś wyrzutkiem, niestety, realia są proste, czas na twą chłostę, musisz zakończyć swe prymitywne dissowanie, zrozumiesz to w końcu baranie? Zabawa się skończyła, pora na diss-wojnę, Ja jestem Ahillesem, a Ty nędznym Hektorem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 25 Października 2014 #226738 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Vezo, zabawa się skonczyla? z Twym wyglądem Kobra od Tigera by na Ciebie nie popatrzyla HardeQ tekst: 0/10 jak zawsze, wez napisz w koncu cos dobrego wpadl brazowy? brazowo w spodenkach po moich tekstach miales gdy Twe ego urazilem to juz sie nie smiales Gdy Sfora z Tobą skończy, nawet Caritas Ci nie pomoże Co ja moge odpisac do tego Twojego dissu...chyba tylko o Boże! :aquax: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Października 2014 #226741 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Vezo jedyne co masz z achillesa to jego piętę hurtem, bo w tym sporze to ty jesteś najsłabszym punktem. Dzejki znów próbuje grać na "chytrego lisa" 0/10 to długość twojego penisa Nawet czytając moje wersy da się odczuć te świetne brzmienia, kiedy miażdżę was na freestylu to nie mam wyrzutów sumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 28 Października 2014 #226247 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Panowie moi mili. Chybaście coś pop*******. Wy i punche? Lepiej zjedzcie pomarańcze... Vezo za dużo nasłuchał się Mezo. I teraz bredzi, niczym śpiew łabędzi. Dzejki coś tam próbuje. Lecz niestety mu skilla brakuje. Strajk to miernota i ciemnota, A jego cnota to głupota. HardeQ zaś przypomina bota, Którego przy majku nawet Doda wyłomota. Weźcie się lepiej do nauki Bo was rozjadę swoim suzuki. To była z mojej strony tylko rozgrzewka Taka zaledwie mała bitewka. Następnym razem was mocniej pojadę. Wy tym czasem swój skill upgrade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi