dzejki Napisano 29 Października 2014 #228298 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 nynek przeciez maluch to nie suzuki lepiej uwazaj bo wystrzele w Ciebie, Vezo z bazuki słabe, mierne i do bani. co to se te ****** psze pani? skilla mi nie brakuje, a nawet świetnie sie z nim czuje a teraz ide bo na takich slabiakach tylko czas marnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 26 Września 2015 #334285 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Postanowiłem otworzyć ten temat, żeby rozruszać trochę to sztywne forum ^ ^ Liczę na wasz spam tak jak w pozostałych tematach. Oczywiście wszystko z klasą i szacunkiem do drugiej osoby. Pokażcie na co was stać moi błyskotliwi użytkownicy. Widzę, że moją ofiarą jest jakiś leszcz, od którego jaja ma większe nawet kleszcz. O jakim skillu Ty mówisz, jak Ty sobie zaraz słownik z rymami zamówisz. Marnuję czas to ja na Ciebie, gdzie każdym punchem kładę Cię na glebie. Dobrze Ci więc radzę mój przyjacielu, daj sobie z tym spokój i idź do burdelu. Może Cię obsłuży jakaś miła pani, która lepiej od Ciebie się posługuje rymami. A tak nawiasem mój kompanie, umyj sobie dupcie bo dzisiaj ruchanie. Tylko znowu nie piszcz jak malutkie dziecko, gdy dostaniesz pstryczka w swe małe jąderko. Na dzisiaj to koniec moi mili bo nie ma sensu, byśmy go dalej gnoili. :mafiozo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Września 2015 #334320 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 3 razy H to potrójny uj Ci w pupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 26 Września 2015 #334327 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Mały chłopiec gdzie wszędzizie musi się wykazać i w dodatku Konfliktowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 26 Września 2015 #334339 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 "Kumple", że tak zażartuję, Tu o rymy chodzi, a nie o jakieś uje-muje, Nynek o mych jądrach cały czas nawija, Chyba chce bym nimi mu oczy popodbijał, #Żabson to ziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 26 Września 2015 #334507 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Szkoda czytać, co pisze ten @Wandi. Mam dobry pomysł! Leć do Tajlandii! Tam jest dużo takich jak Ty. Babek z ujkiem między nogami. Szkoda marnować czasu na takiego ogórka, któremu ledwo loki wystają z pod biurka. Mam nadzieję, że już się nie będziesz tutaj wypowiadać. Nie chce mi się Ciebie, za każdym razem zjadać. jesteś tu nowy. Dlatego dzisiaj zostaniesz oszczędzony. Znaj dobrą łaskę swojego Pana bo następnym razem spotka Cię sroga kara. Ty lamusku. Zaraz dostanie ode mnie po dupsku. Jakie jądra, co Ty pleciesz. Jak między nogami masz brzoskwinkę przecież. Daj sobie spokój z tymi tekstami bo zaraz Cię znokautuję kolejnymi bombami. Będziesz wtedy poobijany I znowu polecisz z płaczem do mamy. :mafiozo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0steR Napisano 27 Września 2015 #331621 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 @nynek miałem na Ciebie dissa ale przeglądarka mi sie zacieła i zapomnialem rymu to moge napisac ze nie jestes najsilniejszy i ogolnie śmierdzisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 27 Września 2015 #331617 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Ty i diss? Chyba kpisz Suche masz te żarty Lepiej pograj w karty Zacięta przeglądarka ta słaba wymówka, kiedy Ci tak wolno pracuje makówka ^ ^ Jestem najsilniejszy to nie blef, Idź lepiej wyczyścić zlew. Żeby Ci nic nie śmierdziało To prawda, że lubisz w kakao? :mafiozo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0steR Napisano 27 Września 2015 #331616 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 buahaha siedze i śmieje do monitora ładnie rymujesz ale długo tutaj nie zabalujesz ostudze Twoje zapędy żebyś poszedł na opędy PS. na TS'ie mowiles ze lubisz w kakałko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 28 Września 2015 #335062 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Siedzisz i śmiejesz do monitora? Nie masz kolegów? Co za patola... Dobrze rymuję? To mi wystarczy na takie uje ^ ^ Nie wmawiaj mi, że lubię w kakao, A swoją głupotę ulokuj w Pekao I zapamiętaj! Ja tu jestem król! Więc się pod lansuj przy moderatorze forum ^ ^ :mafiozo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 1 Października 2015 #333893 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Dobrze nynek że dodałeś tą emotke na końcu :> nynek palenie zabija,Twoje teksty jak moja wczorajsza kupa palenie zabija, po cholere palisz tu głupa. Moderator za 10 groszy, to jest dobra rozkmina pewnie jak @555_dni za h@, dupsko wypinał. Nie potrzebnie ten temat odświeżałeś, Tylko tutaj gimbów jechałeś. Nic do siebie nie mamy także bez spiny, Pieprzysz takie głupoty jakbyś zleciał z drabiny hihihi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 1 Października 2015 #335899 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Twoja stara sra do gara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 1 Października 2015 #335900 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Marchewa nie strasz nie strasz bo się zesrasz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 1 Października 2015 #335901 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Kto kogo przezywa ten sam się tak nazywa!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 1 Października 2015 #335950 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 A Twoja mama ... a nie ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Października 2015 #335955 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 "jedz mi z dupy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 2 Października 2015 #335975 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Oglądałem właśnie film o jakiejś chorej lasce i widziałem jak w tle gotujesz zupe w betoniarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 2 Października 2015 #336012 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 a Ty, a Ty, Ty ... Ubijasz ziemniaki czołem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 2 Października 2015 #336034 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 jeb*ą Ci jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlonas Napisano 7 Listopada 2015 #350235 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 polej się olejem, bo sucharem od ciebie wieje my lines over one hundred degrees i will set you like blocks in.. tetris english jak perfect - (ej ziom nie do końca) ale pod ciebie akurat tu daje fajny efekt wcinaj nadwyżkę, taka moja rada sucha klata nic nie warta kiedy twarz pizdowata! (sry ;d) brrrrYo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 12 Listopada 2015 #352220 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Masz czoło jak skocznia narciarska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 4 Lutego 2016 #393577 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Każdy polak mówi o sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 4 Lutego 2016 #393586 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Taki pachoł a jeszcze sie zejscoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 4 Lutego 2016 #393587 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Twoja stara jest jak wózek w biedronce, wkładasz 2 zł i pchasz ile chcesz @Edit sry, miało być do Qualitiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 6 Marca 2016 #406465 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Twoja stara jest jak lukrecja każdy może ale nikt nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi