EvO Napisano 23 Czerwca 2013 #44542 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 grabarz myslisz ze masz ten styl ale cos ci brakuje popatrz na mnie i trikera zjedziemy cie chorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44543 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Co prawda to prawda mógłbyś trochę wyzwiska zniwelować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44544 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 evo, evo nie porównuj mnie do siebie kolego, ja ci powiem: mam ten styl, ty mi tylko zamknij ryj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Czerwca 2013 #44545 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Grabarz chcesz wygladac jak melina kup se dziecko harlekina ;D Tr!k3r i Evo fajne rymy, pierwsza klasa Grabarz teraz zatańcz na golasa Wszyscy rzygać w okół będą I nazywać ciebie mendą ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44546 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Triker to już każdy wie, że w melinie kochasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Czerwca 2013 #44547 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 my dissujemy kultura ktorej ty nie masz a ten twoj styl az szkoda gadac bo do piet nam nie dorastasz pocwicz chlopcze i zrob sobie przerwe moze ci to wyjdzie na dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Czerwca 2013 #44548 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Grabarz wjezdzam teraz tutaj bez kozery wbjiam sie ostro prosto szybko w twoje nery wiec sie obejrzyj chron swoje plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44549 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 diss to nie zabawa diss to poważna sprawa zabardzo zagrypsujesz w morde wyłapaujesz czemu chcesz mnie jechać ja to tylko dzieciak odpusc sobie bracie bo nic nie zdzialacie. Ok ja już kończę nie mam pomysłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44551 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 grabarz takich jak Ty jest mało , co własną dupe zawsze sprzedało , może i fajny jesteś lecz nie do rymu , nie do taktu idz się schowaj lub włóż dupę do kontaktu. eLo !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Czerwca 2013 #44553 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 diss to nie zabawa powiadasz ?? to co ty tu jeszcze robisz ?? to nie piaskownica tu mozesz komus zaszkodzic grabarz widzisz nas jest tu wielu wiec schowaj sie w szafie i nie wychodz zbyt szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44555 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 a TY co powiadasz ? , że diss to poważna sprawa? diss to nie zabawa diss to pogarda wiesz co mówią na mieście , że nawet klimy nie masz w swojej dezelowanej fieście uu?pojechałem zbyt boleśnie ? tak mówią na Ciebie gdy jesz w lesie proszę państwa mnie zostawić extasy tu wjeżdża , aby pogardzić kurwami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44564 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Diss to nie zabawa , diss to fajna sprawa Dissuje cb extazsy bo w dupie masz chyba ku**sy. Naucz się dissować i wróć koksować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Czerwca 2013 #44567 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Przepraszam, że się wtrącam ale proszę byście trochę przestali klnac i obrażać. Bo wy troche przesadzacie a Grabarz i pozdro troche przegielsicie. Jedno wulgarne słowo wam jeszcze wybacze ale 2/3 to juz przegiecie. Jezeli zobacze że jeszcze wy jeszcze tak klniecie to ten wątek zamykam. Milej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44570 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Ok. przepraszam jeśli kogoś uraziłem, przegiąłem, wiem o tym -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44571 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 XDOGEK jutro naucze cie mych dissów. A teraz idź już spać i się nie popisuj Jak z tobą skończe zostanie tylko z ciebie duch w niebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44572 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Spójrzcie na damianka, dziewczyna w awatarze pokazuje cyca W sumie dobrze bo to jedyne jakie w życiu widział W sygnaturze kolor rasta, patrzcie jak go cisnę A jedyny blant jakiego widział to ten South Blunt System pisjooł ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44630 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ty tam good nie kozacz znów, To, że cyce dwa razy zobaczyłeś swojej mamy, To nie wcale szczęście tylko skill lamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44636 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Powiedział Fleq, cały napalony, a już długo szuka żony, cyce widział w tylko w playboyu, a kozaczy dziś na polu (bitwy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Czerwca 2013 #44805 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 grabarz wymyslasz nowe teksty ?? szczerze ci wspolczuje lepiej idz na jaila i sie tu nie pokazuj druciarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 24 Czerwca 2013 #44808 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Twój diss to chłam lepszy mam , Mysłisz że masz skilla? No chyba nie , sam fart . Weź nie spinaj , bo Cię Grabarz ciśnie w lola. Założe się , że nie zmarnujesz tej okazji wyjdziesz na ulicę i pociśniesz Grabarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Czerwca 2013 #44818 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Jaka kłótnia jacie kręce! Słychać ją w mojej łazience! Zaraz Tr!k3r tutaj wpadnie I pogodzi wszystkich ładnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44829 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Spójrzcie na głupka niby ma ksywę Triker Próbuję nas tu godzić ale ten trik mu nie wyjdzie No sory, taka prawda, wszyscy tu to barany Zatapiam was jakbyście nazywali się Titanic ŁOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Czerwca 2013 #44832 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Słuchajcie ziomki, słuchajcie uważnie, Bo jak patrze na te teksty to myślę że mnie tu coś dopadnie, Trzeba przyznać że te Gooda teksty to nawet nie rymy, Bo widzisz Good, trzeba się wysilić, A nie napisać byle co i się jarać, Lepsze rymy wyjdą jak na kartkę naharasz. Narka ziomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44833 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Jak nara to nara, patrzcie już odpadł ten typ Nie masz podjazdu do mnie bo sam na siebie piszesz diss! Moje wejścia to żelazo, Twoje zwrotki mnie nie kłują Ja jestem tak żelazny jakbym nazywał się Downey Jr. Jakby ktoś nie zrozumiał to Robert Downey Jr grał Iron Mana, Iron - żelazo ;D Przegrałeś i narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Czerwca 2013 #44834 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ty przegrales ;pp ja dopiero zaczynam. Taki temat był, ten jest zerżnięty, Nie udawaj Good że jesteś taki święty, Nie rymuj więcej, taka moja rada, Wpierw się zacznij leczyć u jakiegoś lekarza, Sry ziomki, już zacząłem, już nie skończę, Prędzej niż ja to chyba zgaśnie słońce. Pff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi