Skocz do zawartości

Skarga na " kox "

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Miał bana na ts, chyba nadal ma, wczoraj H@ nie dawał żyć, cały czas spamował, że chce ub. Wg mnie on powinien być zbanowany na 1 tyg - może wtedy się czegoś nauczy

Weszłam na nick klegi na ts jak go nie bylo i porposił mnie zebym mu nabila godziny na ts :) Bo chciał składać podanie na mh , ale został zbanowany :) Zrobilam tak i nick sie zapisal :P Mozna to spr. Teraz to ja gram na Multi-Head i ja gram pod swoim nickiem na ts . Mam tu nawet klase premium :P To tyle , pozdrowiam :3

Gdzie niby zapisują się godziny na TS? nie ma żadnego rankingu, a tym bardziej nie wymagany jest przy pisaniu podania ;czas na team speaku.

Może ty jesteś tym kolegą?(zmiana nicku, zmiana IP by uniknąć bana) Nic nie sugeruje, ale troszkę śmieszne te Twoje wytłumaczenie.

Teraz sie dzieli gametrack na ip i komputery , mozna sprawdzic :) On chciał składac podanie do UBT . Ja sie w tedy nie znalam , poprosil mnie to tak zrobiłam to tyle z mojej strony :)

Może na temat ? A tak pozatym nie jestem swiadkiem ale wczoraj gracz strasznie klną ponieważ nie mógł napisac tematu . Gdy czasami grywam z nim na AWP ktos go zabije jest "Kur** sprawdz tego heatera ciota je**** " Myślę że należy ukarac gracza ponieważ takie zachowanie nie może byc tolerowane.

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...