Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2013 #43327 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Nick: SLODZIAK Wiek: 18 (we wrześniu strzeli 19) Data rejestracji na forum: 28.05.2013 Czas spędzony na forum: 1 Tydzień, 1 Dzień, 19 Godzin, 46 Minut, 27 Sekund Doświadczenie w ocenianiu: 8/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak (było to dość dawno temu, jednak jest to kwestia odświeżenia) Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nigdy słusznie (miałem robione ss'y - zawsze czyste) Dlaczego Ty?: Wiem, że nie jestem tutaj jakoś długo jednak staram się być aktywny i poświęcać forum oraz serwerowni jak najwięcej czasu. Na forum siedzę bardzo długo, praktycznie cały czas jest ono włączone jednak wypowiadam się tylko wtedy kiedy mam coś ciekawego do powiedzenia. Myślę, że dam sobie radę na tym stanowisku i nie zaszkodzi, a wręcz pomoże mi to w pełnieniu mojej dotychczasowej funkcji. Myślę, że większość z was już mnie poznała i widzicie, że chcę dla tej serwerowni jak najlepiej oraz staram się pomagać w miarę możliwości. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Tak jak powiedziałem - forum jest cały czas włączone (odpalony komputer = odpalone forum) i kiedy widzę temat w którym mam coś sensownego do powiedzenia, to robię to. Coś od siebie: Już mnie poznaliście, a kto mnie nie poznał - z chęcią dam się poznać. Składam tutaj podanie, bo jestem często na forum i staram się sumiennie wykonywać swoje obowiązki. Jeśli potrzebujecie pomocy to bardzo chętnie jej dostarczę. Jeśli jednak uważacie, że jest dla mnie za wcześnie - zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2013 #43337 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jestem na TAK> osobiście Cie aż tak dobrze nie znam.. Lecz twoje o twoich ruchach i aktywności ciągle słyszę gdzie się nie znajdę. i uważam ze dasz sobie radę z tą funkcją i pomożesz obecnym panom z ub. team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Czerwca 2013 #43357 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ja jestem na tak. powody podal Morderca ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2013 #43370 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Można ci dać tak masz admina na FFA i UBT myśle że ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2013 #43374 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jestem na tak słowo w słowo jak morderca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43519 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Co tu wyminiać jak już morderca wszysrko wymienilł Ps. jestem na tak Co tu wyminiać jak już morderca wszysrko wymienilł Ps. jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43529 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Na tak powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 19 Czerwca 2013 #43585 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Na tak powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Czerwca 2013 #43590 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Jestem na Tak. - Aktywny na forum / serwerze - Nie ma z nim problemów - Bez problemu to ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 19 Czerwca 2013 #43674 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 na tak.Powody wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 19 Czerwca 2013 #43677 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Ja też jestem na Tak powody ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Czerwca 2013 #43751 Administrator Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Przyjety. Napisz do ktoregos z h@ po dalsze info. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi