Skocz do zawartości

BonusRy8 Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: BonusRy8

Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina na znanych serwerach, [WYMODEROWANO], Niedawno jeszcze posiadałem swoją małą sieć z 2 serwerkami (AWP) oraz (DD2), lecz się rozpadła z braku czasu na rozkręcaniu serwerków.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9

Staż w CS-sie: Z przerwami jakieś 7 lat

Steam / NonSteam: Steam: BonusRy8 lub mazur123 ^^ (mam z bratem steam, lecz do 2tyg. powinienem mieć własnego)

Dlaczego TY .!: Ponieważ ogarniam rolę admina, czitów jest bardzo dużo na serwerze a admina żadnego.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3 godziny.

Kontakt: Steam, PW, ewentualnie gg.

Chcę jeszcze dodać, że na serwerze gra bardzo dużo czitów. Przed chwilą grałem na serwerze to było gdzieś 4-7 cziterów, kto był wtedy na serwerze to potwierdzi:),.

Dobra nie będę się tutaj rozpisywał, liczę na pozytywne rozpatrzenie podania :).

* Your rank is 12 of 8585 with 98 kill(s), 396 hit(s), 74.80% eff. and 18.31% acc.

// Nie reklamuj innych serwisow w podaniu

Napisano

Godziny można nadrobić, na serwerze jest bardzoo dużo czitów a adminów 0, nie mówię, że zawsze 0 ale przeważnie :).

A ty, że jesteś bo*em to nie moja wina ;), co do "AC" to chyba ktoś sprawdzał demko i dostałem UB, więc o co bunty?, że jesteś botem bo cię dedam??, okey spoko :) ..

Napisano

Na nie , mala aktywnosc na forum i na nie za to co wymienil juz fisken :)

Edit :/ kolejne nie za wypowiadanie sie w swoim podaniu

Napisano

Nie rozumiem jednego, co do aktywności no to ok jest mała, ale nie rozumiem o co bunty z tym "AC", dostałem ssy wstawiłem, ktoś sprawdzał moje demka i było wszystko czyste więc oco chodzi?, do 2 tyg. możliwe, że prędzej będę miał swoje konto steam :)

Edit: Tylko wyjaśniam sprawę, a nie że specjalnie nabijam posty.

Napisano

Na nie:

-nie masz swojego Steama

-piszesz w swoim podaniu

-2h przegrane na serwie ? Haha minimum 30 h.

-mała aktywność na forum

Napisano

Na nie. Widziałem cię może bodajże 2 razy na serwerze i nie pamiętam, żebyś pomagał zgłaszając cheaterów na u@. Poza tym na innym forum jakiś czas temu twierdziłeś, że własnego steama będziesz miał za tydzień. Tutaj ta sama śpiewka, nieładnie.

Napisano

Nie każdy ma tyle kasy co ty ;p, a do 2 tyg. na pewno będę miał,.

Dobra to zamknijcie podanie za jakieś 2 tygodnie złoże podanie jak będę miał swojego steam'a, oraz poprawię swoją aktywność na forum, serwerze :)

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

- Odrzucam/zamykam na prośbę autora.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...