Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2013 #42593 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Podanie by Damian *BIKI RULEZ* Nick: Damian *BIKI RULEZ* Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Były admin na COD + 4fun i na only dd2 - jak to jeszcze grałem na ns'ie. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Licząc z przerwą to będzie z 6 latek. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY ?: Dlaczego? Bo jak tak patrzę to na serwerze nie widzę żadnego admina, jak siedzę od rana do wieczora to trafi się jeden admin, który da bana za błahostkę a jak przyjdzie cziter - ADMINA wcale nie ma. Chciałbym to zmienić i troszkę przypilnować ten serwer , jak na admina przystało. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie? Zależy od dnia - teraz to może dłużej od 3-8 godzin , a tak to w wakacje troszkę się zmniejszy do 3-5 góra, ponieważ czas też chcę spędzić z dziewczyną itp itd. Kontakt : GG, steam , tutaj na forum. Pozdrawiam serdecznie i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania Ps. Proszę nie patrzyć na to, że dziś dopiero dołączyłem na forum - po prostu wcześniej nie miałem czasu by się tu zarejestrować i tak jak inni - pisać jakieś posty bezsensowne - jeśli mam coś pisać to z sensem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Czerwca 2013 #42594 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Jestem na NIE - Masz przegrane na serwerze 2h, o forum już nie wspomne - Nie znam Cię Proszę Cię, piszesz, że dziennie poświęcasz 3-8 h na serwerze jak ty nawet 5 h nie masz przegrane -.-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2013 #42595 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Siedzisz od rana do wieczora i nie widzisz admina ?? ( od 3-8 godzin ) - to chyba nie jest od rana do wieczora . Malo postow na forum drugi minus . Jezeli pisanie postow na forum jest dla Cb bezsensowne to bym bardziej . Jak dla mnie konto zalozone tylko do napisania podania . Tak jak Dogek pisal tylko 2h na serwie .. Na nie . Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2013 #42596 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Kolego drogi - na serwie mam przegrane 2 h? Może zauważ, że nie gram tak często bo tacy świetni admini poświęcają tak czas na ten serwer , że aż się płakać chcę. Poświęcam 3-8 godzin - napisane, że na cs'ie - nie powiedziane , że akurat na serwerze multihead Nie znasz mnie, hmm - ja nie znam Ciebie i co w tym złego ? Przeszkadza Ci, że ktoś w końcu zacznie ogarniać serwer na który nikt nie ma ochoty ruszyć tyłka by kogoś łaskawie zbanować? Weź przestań i się sam zastanów co piszesz. evviva - powiedz mi tak szczerze po co masz konto na forum? Dlatego, że masz admina bo po co więcej Ci konto - wpiszesz jakieś swoje bezsensowne teksty do czyjegoś podania i tyle - taka zaleta zakładania konta. Nie widzę admina? Hmm - grałem sobie dziś z 2 godzinki koło 15 i przez te 2 godzinki ciągle szarżował czit, teraz wszedłem , pograłem - ewidentne wh koleś miał - kto go sprawdzi? Nikt - Ty byś weszła i zamiast zbanować czita to zbanowałabyś kogoś , kto wcisnął przypadkiem dwa razy /lotto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2013 #42597 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Kolejny minus za wypowiadanie sie w swoim podaniu , przeczytaj dokladnie regulaminy . Bo skoro ich nie znasz to adminem nie zostaniesz . Co do twojego postu .. wypowiadalem sie na forum duzo zanim zostalem adminem i zanim zlozylem podanie , inni ci to potwierdza . Z mojej strony tyle .. dziekuje , dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 14 Czerwca 2013 #42601 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Nie grywam na dd2 zbyt dużo ale się wypowiem Zakładasz konto na forum w dniu dzisiejszym i juz piszesz podanie, następnie masz na serwerze przegrane 2 godziny (wymagane 30 godzin ) i do tego wypowiadasz się w swoim podaniu .. Ja jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Czerwca 2013 #42603 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Jestem na WIELKIE NIE!! Powody te same co BadBoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2013 #42613 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Oj smieszny jestes kolego na nie jestem powody up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2013 #42617 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 na duże NIE. - opis przy "dlaczego Ty" - godziny - konto tylko żeby złożyć podanie - posty w podaniu - i raczej kłamstwa, które tutaj wypisujesz. pewnie jeszcze coś by się znalazło, ale nie chce mi się nad tym myśleć, jest wystarczająco dużo minusów, a ani jednego plusa. Siema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2013 #42618 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Na ogromne NIE... Chłopie masz przegrane 2,5 h... Konto na forum założone ewidentnie do podania... Już mniejsza o to, że wypowiadasz się we własnym podaniu, ale jak śmiesz pisać takie rzeczy o adminach mając przegrane 2,5 h na serwerze ? To, że akurat jak Ty byłeś na serwerze i nie było admina nie oznacza, że ich tam nie ma Jest ich dużo i dobrze wykonują swoją pracę, a mają też swoje życie prywatne i nie mogą siedzieć na serwerze cały dzień I jeszcze dodam, że jeśli siedzisz 3-8 h na cs'sie, a tu masz przegrane 2,5 h, to nam pokazuje w jak serdecznym miejscu masz tą sieć A forum jest bardzo ważną częścią sieci i jak możesz twierdzić inaczej ? To tutaj rozwiązywane są wszystkie problemy, skargi, propozycje itd... To dzięki forum serwerownia się rozwija i admin ma obowiązek być aktywnym na forum (a Ty masz 2 posty i do tego oba w swoim podaniu...). Masz kolego niezły tupecik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2013 #42619 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Na nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2013 #42624 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Na nie: -konto na forum tylko dla podanka -mało przegrane na serwie -piszesz w swoim podaniu -nie znam cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2013 #42634 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Neutral - nie znam Cię w ogólę - aktywność na forum -.- ! - mało przegrane na serwerze - konto na forum tylko dla podania -,- - piszesz pod własnym podaniem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Czerwca 2013 #42666 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Podanie odrzucone : Za zgodą Consecunete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi