Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42382 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Nick: Krixos Wiek: 24 Doświadczenie: 3 miesiące na **** 3 miesiące na serwerowniach "u znajomego" aktualnie admin na cs-**** Znajomość amx: 10 Staż w cs: 3 lata ns 2 lata steam (mój aktualny steam to drugi 1 został skradziony) Steam: http://banid.pl/kto?to=0:1:57999360 Dlaczego ja: Jestem skuteczny nie podejmuję pochopnych decyzji przed banem oraz przed ub mam spore doświadczenie w byciu adminem na pewno sobie poradzę. Czas jakie dziennie poświęcasz na cs-a: okolo 3-4 godziny Kontakt: steam email: [email protected] forum: Krixos Bez reklam proszę / xDoGeK Wymagacie 30h przegrane na serwerze nie mam ich ponieważ jest prosta odpowiedź ja już praktycznie nie gram w cs-a zajmuje się jedynie wychwytywaniem bo już nie mam ochoty grać 5 lat tłuczę już tą gre wystarczy tego. Teraz tylko obserwuję graczy na serwerach, a na spect u was nie będę siedział bo nie mam po co nie mając admina. To tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Czerwca 2013 #42392 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ja powiem tak, chcesz u nas Admina to zrezygnuj z Admina na tamtym serwerze. - Popraw aktywność na forum - Dobij te minimalne 30h na serwerze Zrobisz to co napisałem będe na Tak, teraz jestem na Nie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42393 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Admin na aktualnym serwerze kończy mi się około 24 tego miesiąca parę dni dosłownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42395 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Jestem na NIE Po pierwsze nie masz nawet 1 GODZINY przegranej na serwerze Po drugie 0 aktywności na forum i konto założone tylko do podania Po trzecie jesteś adminem na innej serwerowni, to czego tutaj szukasz ? A po czwarte co to za tekst, że zajmujesz się jedynie "wychwytywaniem" ? Tłuc to możesz schabowego, a nie tą ponadczasową grę więc jeśli Ci się znudziła, to znajdź inną, bo admin powinien i musi grać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42396 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Zrezygnuj z admina na tamtej sieci , popraw aktywność na forum , w ogólę Cię nie znam .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Czerwca 2013 #42398 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Tak samo jak SLODZIAK ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42408 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Nie znam typa, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42417 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Na nie . Zerowa aktywnosc na forum . Tak jak pisal extazsy zrezygnuj z admina na tamtej serwerowni i wtedy ubiegaj sie o niego u nas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42426 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Na nie powody: w ogóle cie nie widziałem na serwerze i masz admina na innej sieci do tego jeszcze aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2013 #42497 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ani razu nie widzialem na serwerze na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2013 #42500 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Jestem na NIE Po pierwsze nie masz nawet 1 GODZINY przegranej na serwerze Po drugie 0 aktywności na forum i konto założone tylko do podania Po trzecie jesteś adminem na innej serwerowni, to czego tutaj szukasz ? A po czwarte co to za tekst, że zajmujesz się jedynie "wychwytywaniem" ? Tłuc to możesz schabowego, a nie tą ponadczasową grę więc jeśli Ci się znudziła, to znajdź inną, bo admin powinien i musi grać ! Podpisuje sie pod tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2013 #42561 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Na nie powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2013 #42587 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Kim Ty jesteś ? Proszę Cię, wszedłeś raz na nasz serwer i od razu składasz podanie ? Jestem na NIE. Powody tutaj wymienia każdy więc powtarzać nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2013 #43253 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Na nie. -nie znam gości -brak aktywności na forum jak i na serwerze -w dodatku ja nie kupuje bajki ze skradziony steam-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2013 #43295 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Nie -Nie widuje cie na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2013 #43342 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Na NIE!!! Musisz pojawić się na serwerze to przede wszystkim do tego dochodzi brak aktywności na forum jak i ,,ts" I praktycznie nikt Cie nie zna. .. musisz wszystkie te argumenty poprawić aby mieć szanse.." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Czerwca 2013 #43738 Administrator Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi