Skocz do zawartości

Podanie Krixos

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Krixos

Doświadczenie: 3 miesiące na ****

3 miesiące na serwerowniach "u znajomego"

aktualnie admin na cs-****

Znajomość amx: 10

Staż w cs: 3 lata ns 2 lata steam (mój aktualny steam to drugi 1 został skradziony)

Steam: http://banid.pl/kto?to=0:1:57999360

Dlaczego ja: Jestem skuteczny nie podejmuję pochopnych decyzji przed banem oraz przed ub mam spore doświadczenie w byciu adminem na pewno sobie poradzę.

Czas jakie dziennie poświęcasz na cs-a: okolo 3-4 godziny

Kontakt: steam

email: [email protected]

forum: Krixos

Bez reklam proszę / xDoGeK

Wymagacie 30h przegrane na serwerze nie mam ich ponieważ jest prosta odpowiedź ja już praktycznie nie gram w cs-a zajmuje się jedynie wychwytywaniem bo już nie mam ochoty grać 5 lat tłuczę już tą gre wystarczy tego. Teraz tylko obserwuję graczy na serwerach, a na spect u was nie będę siedział bo nie mam po co nie mając admina. To tyle ode mnie.

Jestem na NIE :) Po pierwsze nie masz nawet 1 GODZINY przegranej na serwerze :) Po drugie 0 aktywności na forum i konto założone tylko do podania :) Po trzecie jesteś adminem na innej serwerowni, to czego tutaj szukasz ? A po czwarte co to za tekst, że zajmujesz się jedynie "wychwytywaniem" ? Tłuc to możesz schabowego, a nie tą ponadczasową grę więc jeśli Ci się znudziła, to znajdź inną, bo admin powinien i musi grać !

Jestem na NIE :) Po pierwsze nie masz nawet 1 GODZINY przegranej na serwerze :) Po drugie 0 aktywności na forum i konto założone tylko do podania :) Po trzecie jesteś adminem na innej serwerowni, to czego tutaj szukasz ? A po czwarte co to za tekst, że zajmujesz się jedynie "wychwytywaniem" ? Tłuc to możesz schabowego, a nie tą ponadczasową grę więc jeśli Ci się znudziła, to znajdź inną, bo admin powinien i musi grać !

Podpisuje sie pod tym

Kim Ty jesteś ? Proszę Cię, wszedłeś raz na nasz serwer i od razu składasz podanie ? Jestem na NIE. Powody tutaj wymienia każdy więc powtarzać nie będę.

Na NIE!!! Musisz pojawić się na serwerze to przede wszystkim

do tego dochodzi brak aktywności na forum jak i ,,ts"

I praktycznie nikt Cie nie zna. .. musisz wszystkie te argumenty poprawić aby mieć szanse.."

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...