LOVASSS Napisano 12 Czerwca 2013 #42233 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nick: Lovonany D. Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Jakieś tam jest. Znajomość AMXX (W skali 1-10):6-7 Staż w CS-sie:prawie 2 lata . ( 1,8 coś takiego ) Steam / NonSteam: Oczywiście Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ mam dobry kontakt z graczami i administracją , chciałbym pomóc w ogarnianiu servera od cziterów i ogólnie pomagać . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1-2 , czas wolny więcej . Kontakt:Steam , TeamSpeak . Wiem ,że jestem adminem , na ffa , ale również chciałbym spróbować na Cod Modzie , chociażby na próbę , aby zobaczyć czy sobie poradzę. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania , Pozdrawiam Lovo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42234 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jestem na Wielkie Ogromne TAK! kryteria: wszystkie TAk poza amx; ( na cod modzie jest ks ;d i wyzwania) CO do ogarniania: Jest zawsze no chyba ze gada zemną to w tedy nie wie jak się nazywa Co do szans..: Jestem Za daniem szansy na chwile. ( zależy jak leży łaskawość H@) A i nie pisz nic w swoim podaniu przyjmij to z godnością bo po moim poście bd same Nie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Czerwca 2013 #42236 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jestem na TAK ! - Wiek - Kultura - Inteligenty - Miły - Sumiennie wykonuje swoją prace w UnBan Team, Admin ffa - Ma dobry kontakt z Adminami jak i graczmi - Ma Duże doświadczenie w byciu adminem - Nie robi nie potrzebnych problemów - Lubi poznawać nowych graczy - Dużo spędza czasu na Serwerze - Duża aktywność na forum - itp,itd Z tych wszystkich podań, wybrał bym właśnie te Podanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42237 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Na duze TAK Mily , zawsze pomaga , ogarniety we wszystkim . Duza aktywnosc na forum , zawsze pomoze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 12 Czerwca 2013 #42238 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Na Nie. Moim zdaniem, nie jesteś nam potrzebny jako Admin na Cod Mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42239 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jak najbardziej na TAK ogarnięty jest I co Najważniejsze kibicuje Najlepszemu Klubowi w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42242 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Na Nie gdyż: Nie wiem czy podołaż multi-adminowi i czy w ten sposób nie zaniedbasz FFA. Jeżeli zrezygnowałbyś z tej funkcji byłbym na szczere Tak gdyż tylko przez to jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42245 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jestem neutralny, ponieważ mało Cie widzę na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Czerwca 2013 #42250 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jestem na duze tak. Gosciu ogarnia, jest spoko, mozna z nim pogadac.. Wedlug mnie to jest najsensowniejszy kandydat z posrod ostatnich podan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42252 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Na tak. Powody podane są wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42256 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Zrezygnuj z admina na FFA, znasz moje zdanie na ten temat. Jeśli zrezygnujesz, dopiero wtedy będziesz mógł ubiegać się o posadę na cod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 12 Czerwca 2013 #42270 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Admin FFA, UbTeam, do tego Cod Mod? nie za dużo tego? Poza tym, nie chce z nim współpracować. Może i wchodzi na ts, ale co z tego. Żeby dostać 'tak' od większości wystarczy kilka razy wejść na ts. Zajmij się tym co robisz i pozostań na swoich stanowiskach, wszyscy będą szczęśliwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 13 Czerwca 2013 #42278 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 NA TAK! +ogarnięty +często na ts'ie i cs'ie +niesprawia kłopotów +steam +wiek A z admina zawsze możesz zrezygnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42279 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 jestem na tag Nic nie wnosisz do podania ! +10%!//jupik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Czerwca 2013 #42281 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Znam Cie Lovo nie od dzis, jestem w porzadku chlop, ogarniety, masz kulture, ale nie uwazasz, ze troszke masz za duzo na glowie? moje zdanie jest identyczne jak moich kolezkow Conska czy Boundera, wiec to juz zalezy od Ciebie. Dobrze wiesz, ze wszyscy Cie znaja, lubia, takze nie bede sie rozpisywal i tak jak mowilem to jest twoja decyzja.; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42282 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ja zdanie mam takie samo jak consec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42368 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Jak byś zrezygnował z admina na FFA 100% masz u mnie tak znamy się z reala i jesteś ogarnięty masz steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42373 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Na Tak Lova znam już długo napewno ogarnie 2 funkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42374 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Jestem na tak miały ogarniety napewno sobie poradzi z tyloma rolami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 13 Czerwca 2013 #42375 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Jestem neutralny. Całą sprawę objaśnił Konsekwentny Consek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42376 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Jak nie zrezygnujesz z admina na FFA to adminem na COD nie możesz zostać , raczej znasz moją odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42444 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 na tak powodu up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42450 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Na wielkie TAK Powody - UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42455 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Jestem na Tak ponieważ jest kulturalny, miły i spoko :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 13 Czerwca 2013 #42463 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Lovo , jestem na nie , sorry Jesteś ogarnięty , miły , spokojny aktywny na forum ale masz już admina na FFA i UB na forum i boję się że nie dasz sobie rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi