#RELOP Napisano 12 Czerwca 2013 #42111 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nick:ReloP.|Av3 ReaL.eXe Wiek: 14.5 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na naszym jailu , na BF2 , FFa oraz Deatrun Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!:Zależy mi , jestem często na serwerze jak i na TS , denerwują mnie osoby które łamią regulamin , reaguje na u@ , gdy gracz napisze o czymś na u@ odrazu wchodzę na specta i spr. , pozatym jestem aktywny na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5h od pon. do piątku w week. 6-7 h , zblizają się wakacje więc bd codziennie po 5-8 h Kontakt: Steam , forum , Skype UWAGA: ODDAM NINJE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42114 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Mimo iż Twój wiek jest mniejszy niż wymagany to jestem na tak, gdyż często jesteś na serwie, nie sprawiasz kłopotów i jak widać masz doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42115 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jestem na tak . Bardzo fajnie się z tb gada na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42124 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Wiek troszkę na minus, ale widzę, że jesteś ogarnięty i masz doświadczenie więc jestem na TAK (aktywność, doświadczenie) jednak z pewnymi obiekcjami (wiek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Czerwca 2013 #42128 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nie spełniasz podstawowych kryterii. Minimalny wiek na Admin'a 16 lat, twój wiek wynosi 14 lat. Multi-head jest rozwinęta zbyt dobrze, by przyjmować na stanowisko Admina, gracza który posiada 14 lat. Jestem na NIe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42132 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dogek wiek nie gra roli ... Ale jestem na nie ponieważ mało z Tobą gadałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42139 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Tak, jesteś miły, kulturalny, masz doświadczenie . Prawda, że wiek troche nie pasuje ale no nic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42143 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jestem na tak tylko nie graj ninja powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnT[t] Napisano 12 Czerwca 2013 #42145 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dogek wiek nie gra roli ... Ale jestem na nie ponieważ mało z Tobą gadałem. Naprawdę ? a od kiedy tak jest ? Regulamin to regulamin i każdy musi go przestrzegać. Jak dla mnie to 16 jest też za mało, ale ja nie decyduję. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Czerwca 2013 #42149 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 jestem na nie. nie spełniasz warunkow ( wiek), grasz na serwie ale jakos nie kojarze zebym wgl z toba gadal na ts czy cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42161 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 jestem Neutral z przewagą na tak ,, proponuję dać szansę na okres próbny i przetestować działanie tego pana jako admina" , na ts bywa dość często, w grze również na forum aktywność deko do poprawy. Co do wieku próba wszystko by wykazała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42174 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 na tak - ogarniety jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Czerwca 2013 #42178 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ode mnie duże tak , ogarnięty , miły , pomocny , myślę , że poradzi sobie z funkcją admina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42198 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jestem na tak,powody up. a wiek to tylko liczby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Czerwca 2013 #42215 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Lubię cię ale aktualnie jestem neutralny :c Wybacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Czerwca 2013 #42217 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Tak samo jak Mordi napisal ;x, narazie na neutral z przychylnoscia na TAK! :pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 12 Czerwca 2013 #42241 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Na nie. Kryteria są jasne i powinniśmy się ich trzymać. Jesteś za młody. Jedno uchylenie od normy już wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42269 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: W zasadzie powinieneś dostać 10% gdyż napisałeś podanie nie bacząc na wymagania. A we wzorze wyraźnie jest napisane: Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria. ... - Minimum 16 lat. Tyle z mojej strony. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi