Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42084 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Wydaje mi sie , ze mnie nie zrozumieliscie . Wszysczy sie dziwili , ze mam taki lev i w ogóle , ale ja gralem bardzo dużo w nocy ;( O te 50 uav , chodzilo mi , ze bardzo szybko je nabilem jeszcze jak gralem namiestnikiem (60) lev A teraz odblowalem wyzwanie jakie nie 50 uav tylko "Call to 50 uav , Counter Uav and ... Cos tam jeszcze . Wchodze sobie teraz na AMX i okazuje sie , ze mam przedluzonego bana . Na poczatku ban byl na 1 tyg potem został przedluzony na 2 tyg za skarge , dzisiaj wchodze i jest na miesiac . Przepraszam za moje błędy i wady ;( i za to co zrobiłem . Pozdrawiam i mysle , ze sie niedlugo zobaczymy :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Czerwca 2013 #42089 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Po pierwsze : Wzór: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Po drugie : 10% za Brak prefiksu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42091 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Twój nick podczas gry:<*>`[G]rubys [t] Godzina, data zdarzenia:- Mapa:- STEAM_ID / IP:- Uzasadnienie: Wydaje mi sie , ze mnie nie zrozumieliscie . Wszysczy sie dziwili , ze mam taki lev i w ogóle , ale ja gralem bardzo dużo w nocy ;( O te 50 uav , chodzilo mi , ze bardzo szybko je nabilem jeszcze jak gralem namiestnikiem (60) lev A teraz odblowalem wyzwanie jakie nie 50 uav tylko "Call to 50 uav , Counter Uav and ... Cos tam jeszcze . Wchodze sobie teraz na AMX i okazuje sie , ze mam przedluzonego bana . Na poczatku ban byl na 1 tyg potem został przedluzony na 2 tyg za skarge , dzisiaj wchodze i jest na miesiac . Przepraszam za moje błędy i wady ;( i za to co zrobiłem . Pozdrawiam i mysle , ze sie niedlugo zobaczymy :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Czerwca 2013 #42094 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ciesz się, że ja się za to nie wziąłem bo czekałbyś 484 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42096 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ciebie najbardziej HardeQ przepraszam ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Czerwca 2013 #42099 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Powinienieś cieszyć się, że dostałaś tylko Miesiąc. Poczekaj do 29.06.2013, wtedy ban wygasa. Tym czasowo bez ub /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi