Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2013 #41695 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Siema od pewnego czasu (po zainstalowaniu Counter Strike Condition Zero) mam lagi w cs na steamie. na NS chodzi wszystko ładnie. Lagi występują np. przy zmienianiu broni np. z karabinu na nóż. Nie jest to spowodowane pingiem, chodź jest on trochę wyższy niż na NS. Na ns'ie utrzymywał się w granicach 45-50 na steamie, 65-70. Miał może ktoś podobny problem? Czy może być to spowodowanie zainstalowaniem CZ ? Polecą + ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 10 Czerwca 2013 #41697 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Poustawiaj takie samie ustawienia jak na ns ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2013 #41731 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Właśnie też miałem dzisiaj takie lagi spadki fps do 15-20 nawet. Nie wiem czym to jest spowodowane. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2013 #41735 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 hPa widze że mamy taki sam problem. Dogek w sensie? może byś wytłumaczył o co ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 10 Czerwca 2013 #41748 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Z tego co mi wiadomo to masz cs z aktualizacji, weź sobie zmień na z przed aktualizacji tam masz do wybrania opcje grafiki D3D, z tą grafika masz trochę większe fps'y. Jak by nie pomogło, Defregmentacja dysku, no ostatecznie format. Co to mojej wyższej wypowiedzi, to chodziło mi o to, że byś sobie poustawiał config tak jak masz w ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2013 #41788 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 ok tyle że cofnąłem aktualizację, według poradnika aquax'a. Config powiadasz? hmm... no to nie jest głupie jutro się z tym wszystkim pobawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2013 #43183 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Miałem to samo, lagi z niczego a to wszytko po aktualizacji. Wystarczy ze usunalem half life folder z steam i wkleiłem tego z ns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 17 Czerwca 2013 #43260 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Autor wątku się nie wypowiada, co znaczy, że problem został rozwiązany /CLose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi