Skocz do zawartości

prosze o ub- lTH3^^B1LL| I L0V3 3K!!LL<3| x2

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

prosze o ub- lTH3^^B1LL| I L0V3 3K!!LL<3|

To tak gram sobie na cs_assault_mega i po chwili wyskoczył mi błąd gry i w wyszło mi z cs.Chcąc wejść na serwer okazało się że mam bana nwm z jakiego powodu za co i na ile.Od razu zobaczyłem że w cs polish nie ma ss-ów więc nie wiem jak mam się zachować.

POZDRAWIAM I PROSZĘ O UB Uśmiech

RE: Wyindywidualizowany

Ja Ci robiłem ss i nie widziałem jakiś ścin bo akurat skończyła się runda a zaraz po niej dostałeś bana i wylot z serwera. Bez ss nie ma UB no przykro mi.

Jakies 4/5 godzin za nim mi robiłeś ss-y dostałem ss-y od jakiegoś innego administratora i były czyste.A po za tym wiesz że nie mam wh bo grałem z tobą na cs-liczi (gdzie tam jestem adminem .::::::::TOFI[K]::::::::)Nie miałe tym razem ss-ów i prosze o komętarze do dematy bo ja chce grać na tym serwerze w ostateczności możemy poczegoś na demko z HLTV bo ja nie gram na czitach.To że ktoś robi skilll lub gra lepiej od adminów bez premki to nie znaczy że ktośma wh/aima.

POZDRAWIAM :)

OMG MYSILISZ ŻE PIERWSZY RAZ SS-Y DODAWAŁM MÓWIE CI ŻE ICH NIE MAM KUR** CZY TAK TRUDNO ZROZUMIEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIĘC DAJCIE MI UB KUR** CZY TO TAK TRUDNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIEC NIE MAM NIE GRAM NA TYM SYFIE!!!!!!!!!!!!!!!PROSZE O UB NIE DOSTAŁEM ŻADNYCH SS-ÓW PRZECIERZ WŻUCIŁ BYM JA NA FORUM!!!!OMG BOŻE JA TU POWINIENEM MIEĆ UB TEAM!!

Przepraszam, że w zamkniętym ale muszę dodać, bo takiego chamstwa na forum tolerować nie będziemy. Proszę dać temu delikwentowi 20% ode mnie i wg uznania od siebie. To tyle dziękuję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...