Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 #41423 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 prosze o ub- lTH3^^B1LL| I L0V3 3K!!LL<3| To tak gram sobie na cs_assault_mega i po chwili wyskoczył mi błąd gry i w wyszło mi z cs.Chcąc wejść na serwer okazało się że mam bana nwm z jakiego powodu za co i na ile.Od razu zobaczyłem że w cs polish nie ma ss-ów więc nie wiem jak mam się zachować. POZDRAWIAM I PROSZĘ O UB Uśmiech RE: Wyindywidualizowany Ja Ci robiłem ss i nie widziałem jakiś ścin bo akurat skończyła się runda a zaraz po niej dostałeś bana i wylot z serwera. Bez ss nie ma UB no przykro mi. Jakies 4/5 godzin za nim mi robiłeś ss-y dostałem ss-y od jakiegoś innego administratora i były czyste.A po za tym wiesz że nie mam wh bo grałem z tobą na cs-liczi (gdzie tam jestem adminem .::::::::TOFI[K]::::::::)Nie miałe tym razem ss-ów i prosze o komętarze do dematy bo ja chce grać na tym serwerze w ostateczności możemy poczegoś na demko z HLTV bo ja nie gram na czitach.To że ktoś robi skilll lub gra lepiej od adminów bez premki to nie znaczy że ktośma wh/aima. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Czerwca 2013 #41500 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Znaczy skoro on mówi, że miałeś ss to musiał ci robić. Przyjrzyj się jeszcze raz wraz z godzinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 #41541 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Boże czy tak trudno dać ub przedtem dostałem ss i były czyste teraz niby dostałem ss a ich nie mam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 #41546 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Boże czy tak trudno wstawić czyste ss`y? No chyba, że czyste nie są wtedy płacz i zgrzytanie ząbami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Czerwca 2013 #41547 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Może Ci to pomoże : http://multi-head.pl/showthread.php?tid=5452 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 #41643 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 OMG MYSILISZ ŻE PIERWSZY RAZ SS-Y DODAWAŁM MÓWIE CI ŻE ICH NIE MAM KUR** CZY TAK TRUDNO ZROZUMIEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIĘC DAJCIE MI UB KUR** CZY TO TAK TRUDNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIEC NIE MAM NIE GRAM NA TYM SYFIE!!!!!!!!!!!!!!!PROSZE O UB NIE DOSTAŁEM ŻADNYCH SS-ÓW PRZECIERZ WŻUCIŁ BYM JA NA FORUM!!!!OMG BOŻE JA TU POWINIENEM MIEĆ UB TEAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 10 Czerwca 2013 #41655 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Jak ss-y miałeś robione to muszą być a nie, że się nagle zgubiły .. Ty powinieneś mieć tutaj UB TEAM ?? Z takim zachowaniem to nawet na UB nie zasługujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2013 #41656 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Temat uważam za wyczerpany i zakończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2013 #41660 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Przepraszam, że w zamkniętym ale muszę dodać, bo takiego chamstwa na forum tolerować nie będziemy. Proszę dać temu delikwentowi 20% ode mnie i wg uznania od siebie. To tyle dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi