Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 prosze o ub- lTH3^^B1LL| I L0V3 3K!!LL<3| To tak gram sobie na cs_assault_mega i po chwili wyskoczył mi błąd gry i w wyszło mi z cs.Chcąc wejść na serwer okazało się że mam bana nwm z jakiego powodu za co i na ile.Od razu zobaczyłem że w cs polish nie ma ss-ów więc nie wiem jak mam się zachować. POZDRAWIAM I PROSZĘ O UB Uśmiech RE: Wyindywidualizowany Ja Ci robiłem ss i nie widziałem jakiś ścin bo akurat skończyła się runda a zaraz po niej dostałeś bana i wylot z serwera. Bez ss nie ma UB no przykro mi. Jakies 4/5 godzin za nim mi robiłeś ss-y dostałem ss-y od jakiegoś innego administratora i były czyste.A po za tym wiesz że nie mam wh bo grałem z tobą na cs-liczi (gdzie tam jestem adminem .::::::::TOFI[K]::::::::)Nie miałe tym razem ss-ów i prosze o komętarze do dematy bo ja chce grać na tym serwerze w ostateczności możemy poczegoś na demko z HLTV bo ja nie gram na czitach.To że ktoś robi skilll lub gra lepiej od adminów bez premki to nie znaczy że ktośma wh/aima. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Znaczy skoro on mówi, że miałeś ss to musiał ci robić. Przyjrzyj się jeszcze raz wraz z godzinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Boże czy tak trudno dać ub przedtem dostałem ss i były czyste teraz niby dostałem ss a ich nie mam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Boże czy tak trudno wstawić czyste ss`y? No chyba, że czyste nie są wtedy płacz i zgrzytanie ząbami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Może Ci to pomoże : http://multi-head.pl/showthread.php?tid=5452 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 OMG MYSILISZ ŻE PIERWSZY RAZ SS-Y DODAWAŁM MÓWIE CI ŻE ICH NIE MAM KUR** CZY TAK TRUDNO ZROZUMIEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIĘC DAJCIE MI UB KUR** CZY TO TAK TRUDNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIEC NIE MAM NIE GRAM NA TYM SYFIE!!!!!!!!!!!!!!!PROSZE O UB NIE DOSTAŁEM ŻADNYCH SS-ÓW PRZECIERZ WŻUCIŁ BYM JA NA FORUM!!!!OMG BOŻE JA TU POWINIENEM MIEĆ UB TEAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Jak ss-y miałeś robione to muszą być a nie, że się nagle zgubiły .. Ty powinieneś mieć tutaj UB TEAM ?? Z takim zachowaniem to nawet na UB nie zasługujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Temat uważam za wyczerpany i zakończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Przepraszam, że w zamkniętym ale muszę dodać, bo takiego chamstwa na forum tolerować nie będziemy. Proszę dać temu delikwentowi 20% ode mnie i wg uznania od siebie. To tyle dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi