Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 #41418 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Nick:NatU` [T] Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś byłem adminem w różnych sieciach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5 lat z przerwami. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ umiem odróżnić skilla od czita często jak gram to nie ma żadnego admina i gracze się skarżą i wychodzą z serwa a pozatym mam duże doświadczenie w adminowaniu . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-4-7godzin Kontakt:STEAM;kamilsp1 , gg 44315269, TeamSpeak @xDogek,SLODZIAK,extazsy 40% już odpracowałem. Będe w sobote tj.15.06 jakby co bo jade do Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 #41419 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Jestem na TAK. Znam cię trochę z serwa. Jesteś ogarnięty. Masz przegrane na serwie aż nadto http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=NatU%60+%5BT%5D&Search=Search. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 9 Czerwca 2013 #41424 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Rowniez jestem na TAK! powody: - czas przegrany jest - ogarniasz - zglaszasz mi cziterow na steam Wiec jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 #41425 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Jak najbardziej na TAK! powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Czerwca 2013 #41495 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Oczywiście, że na tak. Przedmówcy mnie przekonali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Czerwca 2013 #41542 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Odpracuj 40%, to będę na Tak. Regulamin forum, jak i regulamin serwera są równie ważne. Tymczasowo na NIe. Tak więc jak obiecywałem, jestem na TAK, ostrzeżenia cofnięte jest i głos na TAk, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 #41607 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Jestem na TAK ! Wszystkie wymogi spełnione ! Ale jednak zrób kilka tych reklam i odpracuj, bo może być ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2013 #41625 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ogarnięty chłopak , nie było z nim problemów na serwerze , przynajmniej ja nie miałem. 30h przegrane ( obecnie 54h ) . Aktywność na forum jest , kulturalny tylko jak odpracujesz % dopiero mogę Ci dać '' TAK '' //edit by extazsy Odpracowane '' % '' reklamy są , mogę już Ci dać moje TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2013 #41906 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Na Tak powody @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 11 Czerwca 2013 #41939 Administrator Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362207 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi