Skocz do zawartości

Bodzisław

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: 08.06.2013, 16:25

Nick admina/gracza, który zawinił: Bodzisław

Dowody: http://speedy.sh/8zquJ/bodzislaw.dem

Świadkowie: Brak

Uzasadnienie: Na demku jest ukazana postawa admina, która daje bardzo dobry przykład graczom. Wysokie mniemanie oraz pewność siebie, to przecież podstawa cecha, którą powinien posiadać każdy gracz, aby był w stanie spamować.

A już na poważnie, widzicie jak jest i z Bodzisławem, nadużył swoje prawa i zaczął spinę, ponieważ najpierw grzecznie go poprosiłem czy może nie spamować na y@@, ponieważ zaśmiecało to ekran, a potem lekko sprowokowałem go do odpowiedzi i widzicie jak odpowiedział i się zachował. Nie liczę na zdjęcie go z jego stanowiska, ale ostrzeżenie, aby nie czuł się tak pewnie i miał za guru graczy.

Dziękuję za uwagę.

Pozdrawiam Szteker

PS: Mógłbym prosić kogoś kto ma prawa moderatora o zmienienie kolorowego wzoru na kod ? Ułatwiłoby to nam pisanie skargi. Dzięki z góry

1. Bocisław. 2. Admin się zachował nie tak JEDNAK. Wczoraj wysłałem 2x o kulturze i 1x o regulaminie to już wyszedłeś się sapiąc o tym, że nie powinienem itp. A KIEDY JUŻ PRZESTAŁEM NA TWOJĄ PROŚBĘ[chociaż muszę przypominać o kulturze i celach] spamowałeś dalej i przestałeś gdy napisałem, że za bezsensowny spam na u@ przez 3-4 rundy dostaniesz bana.

Więc nie cwaniakuj tyle i zmień sobie rozdzielczość jak tak ci to przeszkadza.

PS. Tak więc napisanie o celach/kulturze/pingu to jest mój obowiązek i nie mogę pisać tego na zwykłym sayu bo nikt nie zauważy... Twój spam jest bardziej uciążliwy dla adminów spoglądających i czekających na zgłoszenia

Weź skończ ten ferment, bo tak nie jest. Zawsze proszę adminów o to, by nie spamowali tak i zmienili y@@ na y@, bo mnie to denerwuje. Grając i zamiast w spokoju dostrzegać przeciwników, muszę się wkurzać, bo x4 admin napisze na y@@ jakieś info np paka/hosty przez co już nie gram tak jak mam, więc dlatego tak piszę w tej sprawie. Zapoznaj się lepiej z amx lub nie spamuj, to i nie będzie go z mojej strony. Poza tym o czym ty w ogóle nawijasz? Demko ukazuje zbyt pewną postawę Bodzisława, a nie spam z jego strony, więc się na daremno spociłeś pisząc te bzdury, bo nawet nie potrafisz opisać jak naprawdę było, tylko "Wczoraj wysłałem 2x o kulturze i 1x o regulaminie". Jakby tak było, to bym nie spamował, proste i logiczne, ale widocznie nie dla każdego.

Szteker, admin ma prawo a wręcz obowiązek napisać o celach mapy i innych pingach. Pisze to na y@@ żeby wszyscy zobaczyli. To, że akurat Tobie to przeszkadza to już nie nasz problem. Wybacz ale w tej sytuacji nie masz racji, a za bezsensowną skargę powinieneś dostać kolejne 10%.

PS. To jest standardowy kolor i zmienić go musiałbym grzebać w php, jednak nie chcę tego robić.

Dobra, rozumiem ten obowiązek, ale raz czy dwa, a nie do cholery jasnej x4 na środku mapy! Utrudnia to grę, więc równie dobrze można zaspamować tym w lewym dolnym rogu, gdzie informacje nie zasłonią nam całego ekranu. Co admin, to taka sytuacja ma miejsce. Normalnie poprosiłem go o to czy nie może tak spamować i zamiast kulturalnie odpowiedzieć, zaczął niepotrzebnie spinę. Mówicie tu o tępieniu chamstwa, a ta sytuacja m.in. do nich należy, więc o co macie problem? Przedstawiłem dowody, admin zachował się chamsko i dał się sprowokować jednym słowem "cwaniaku". Taki ma być admin? Serwer jest dobry, przez co może rozwinąć się cała serwerownia, więc admin musi konkretny, a nie jakąś popierdółką, która ma charakter idioty. Opanowanie i umiejętność prowadzenia rozmowy to podstawa pełniąc tą funkcję, Bodzisław w tym dowodzie tego nie ma, więc ze mną coś jest nie tak czy z wami?

Dostajesz ode mnie 10% za bezsens skargi nie ty jesteś od tego żeby adminowi zwracać uwagę że pisze paka/hosty bo to jego obowiązek i nie jesteś bogiem na tym serwerze. Już nie popadaj ze skrajności w skrajność za takie bezsensowne skargi dostaniesz zawsze 10%. Będziesz miał swój serwer będziesz zabierał adminom uprawnienia za to że 4,5,10x napisali na u@ paka hosty. Najpierw sobie poczytaj regulamin admina a później pisz skargi. Właśnie admin ma być konkretny dlatego jak ty napisałeś żeby nie spamował to nie napisał do Ciebie "Przepraszam panie gumowy ciulu już nie będę"

No to właśnie widać gdzie macie graczy. Tak trudno zmienić y@@ na y@? Dużo roboty nie ma, a nygusom nawet tego nie chce się zrobić. Skargę nie złożyłem po to, żeby on stracił admina, więc nie masz mu odbierać go, tylko przeczytać ze zrozumieniem uzasadnienie. Jeśli natomiast dla ciebie konkretny admin oznacza pewnego siebie chama, to gratuluję inteligencji. Jakby taki był to, by potrafił na poziomie zacząć rozmowę, nie zrobił tego, więc jest konkretnym szajsem na stanowisku wirtualnego guru, bo admina tego nazwać nie można. Tyle ode mnie w tej sprawie, zamykaj to jak chcesz, ja nie mam zamiaru się i z wami użerać, bo i może inteligentni jesteście, ale do pewnego stopnia. Idę oglądać KSW, cya :*

PS: Nie zapomnij mnie zripostować i zamknąć temat

EDIT BY HARDEQ: Nyggusom? +10 dodatkowych % za obrazę + post poniżej poziomu.

Po prostu Ci się w dupie od tej dobroci przewraca... płaczesz o głupie 4x paka/hosty na y@@ serwer ma ponad 2 lata nikomu nie przeszkadzało jak Ci się nie podoba możesz opuścić serwer tak szybko jak do niego dołączyłeś.

Takie informacje właśnie powinny być przekazywane na y@@ żeby każdy je zobaczył. Nawet ten, który zauważyć nie chce. Twoje widzimisie nas kompletnie nie obchodzi. Jesteś jedynym, który się na to skarży (może jeszcze z 1 taka skarga była). W tym przypadku zbłaźniłeś się kolego.

• Administrator

Czlowieku ty tylko zyjesz tym zeby innemu czlowiekowi na zlosc zrobic ? Jak tak to gratuluje takich ludzi w dupie mamy jak ty.

Jak by sciana cie zbloczyla to tez bys na nia wyzywal i skarge na forum dal ?

Z mojej strony sprawa wyglądała tak , może i poszedł lekki spam o kulturę (miałem laga więc nie do końca wiem) moment po tym gościu piszę mi na u@ żebym nie nadużywał swojej władzy i coś tam jeszcze roześmiałem się i napisałem żeby pisał skargę bo to w sumie śmieszne jest ....

W tej chwili napisałeś tą skargę , bo Ci się nudziło chciałeś komuś '' dokopać '' pokazać , że jesteś fajny.Jak '' wilku '' powiedział , jak się nie podoba to opuść server tak szybko jak dołączyłeś...

EDIT BY HARDEQ: Nyggusom? +10 dodatkowych % za obrazę + post poniżej poziomu.

Hahaha, po pierwsze gratuluje inteligencji, jesteś za głupi żeby nawet sprawdzić w google co to słowo oznacza (to możesz uznać za obrazę idioto). Nie będę się rozpisywać, bo to nie ma sensu. Co do zaistniałych sytuacji, to może i nie miałem racji, ale wystarczyło napisać coś typu "Szteker starczy, bez urazy, ale nie potrzebujemy twojej pomocy, bo sami wszystko planujemy" lub wjeebać mi te ostrzeżenie tłumacząc jasno o co wam chodzi, a nie ciągnąć temat. Przyypieerdalam się do wszystkich, bo nie wiecie jak wcześniej było, gdy dołączyłem do tej serwerowni. Czasem był totalny roozzpierdol, może i czitów nie było zbyt wiele, ale admini robili z rozrywki jakieś kuurwa zoo, gdzie nowe zwierze siedząc w klatce słucha polecenia pana, by dostać coś do jedzenia. W dupie byliście i gówno widzieliście, więc skończcie pieerdoolić na mój temat. Wcześniej nikt się o to nie sapał, bo 90% graczy to gimbaza, która nie wie co to forum i akceptuje frajerskie zachowania, bo to ich codzienność. Widać jak jesteście ogarnięci, nie znacie się na ludziach, a chcecie się wypowiadać na ich temat.

Extazsy jak nigdy nic nie pisałeś w moich wątkach, to po co to teraz robisz, gdy wszyscy mi wbijają? Żeby pieerdoolony lizusie dobić leżącego? Żałosna postawa... tak jak twój nick oraz sygnatura, która nijak się ma do twojego avatara. Ogólnie zachowanie całej administracji jest żałosne. Może Consecuente byłeś ogarnięty, ale do czasu, aż nie ukazałeś swojej fałszywej twarzy. Pieprzycie też, że admin jest tylko człowiekiem i może się pomylić, co nie powiecie o graczach, bo to tylko przecież kuurwa zaprogramowane boty, które grają na serwerze z perfekcją. Może byłem najeebany i najarany lub myliłem się pisząc te dzisiejsze posty? Zapewne nikt nie pomyślał o tym, bo macie tylko swój świat i swoją świadomość, która nie wykracza poza wasze cztery ściany. Ograniczenie umysłowe, to wasza wspólna cecha. Głupota nad głupotą, a chyba jeszcze bardziej moja, bo dałem się wciągnąć w ten syf. Wierzyłem, że serwer da się naprawić, bo jeden H@ jest naprawdę konkretny. Myliłem się, ale nie zdziwiłem, bo to przecież wirtualny świat, pełen wirtualnych charakterów, które dały się zawirusować przez co uszkodziło swój system. Pieerdolę to wszystko, nie że się poddałem, ale że nie będę walczyć o coś, co nie ma najmniejszego sensu. Przejechałem się i na tej serwerowni, pewnie i dobrze, bo kolejne doświadczenie za mną. Nigdy więcej już takich dyskusji w jeebaanych grach MMO, bo prawie same przyyjeeby siedzą przed tymi kompami, które nic nie przyjmują do swojej pustej łepetyny. Szczerze to już pieerdolę te gry, bo i tak do niczego nie potrzebne mi w życiu, idę się realizować, a wy dalej się topcie w codziennej rutynie.

Szteker .. Obrazaniem innych w poscie nie zalatwisz sprawy . Juz dawno powinnismy Cie pozegnac na tym serwerze bo takich osob tutaj nie potrzebujemy . Naucz sie kultury i wtedy wroc . Ale lepiej dla nas wszystkich abys nie wracal . Powodzenia w "realizowaniu "

Najsilniejsi najczęściej bywają ci , którzy najwięcej w życiu doświadczyli :)

Sry Aquax że w zamkniętym ale ja odrazu wiedziałem co to za kanalia. Gosciu poczuł się jak jakiś bog. Siedział tylko na serwie i szuka haka na kazdego , do tego jeszcze prowokując na u@. Dobrze że w miare szybko się ośmieszył bo myślałem ze trochę dłużej się będziemy z nim męczyc.

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...