Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2013 #41298 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Klasy: Major Broń:Steyr Aug, Steyr Tactical(wiertarka),HE,Flash Smoke Staty: Int:20 Hp:65 Wyt:50 Kon:25 Umiejętności:Nie otrzymuje obrażeń od upadku,zmniejszona grawitacja (tak jak u generała), potrójny skok, 1/10 zamrożenia wroga (tak że nie da się go zabić), 4 miny (klawisz e). Samuraj Broń: Katana (Kosa z teksturą katany), Staty: Int:5 Hp:40 Wyt:30 Kon:40 Umiejętności:1/3 z katany,ma kamizelkę,widzi niewidzialnych(to je samuraj:P), umie zastawiać wnyki (3 pułapki zabierające 20 hp po wdepnięciu i zatrzymujące wroga na 10 sec, klawisz E) Dovahkiin Broń: Deagle,Ump45 Staty: Int:20 Hp:45 Wyt:50 Kon:20 Umiejętności:Fus Ro Dah (fala energii o zasięgu 5m, odpychająca wrogów na 20m, zadająca 30 dmg, ładująca się co 20 sec, niszcząca miny), 1/20 sansy na pozbawienie wroga broni, 1/10 na spowolnienie wroga. Kamikadze Broń:Dual Beretta 96G Elite Staty: Int:5 hp:10 Wyt:0 Kon:200 Umiejetności:Autodestrukcja 1/2 wybuch przy śmierci Perki: Podpalacz Opis:Dostajesz broń przypominającą miotacz ognia, strzelającą kulami ognia (5 w magazynku, 25 w zapasie) zadających po 40 dmg przy uderzeniu + 25 wybuch,podpala wrogów na 10 sec. Bejsbolista: Opis:Dostajesz bejsbola, zadającego 50 dmg przy uderzeniu i odpychającego na 5m. Jetpack Opis:Dostajesz jetpack. Jeśli klasy są podobne jakiś z innych serwerów to sorry (ale morderca zawsze znajdzie podobne:P), klasy wymyślane trochę tak... a samo przyszło , oczywiście jeśli komuś się spodobają albo i nie to nie będe się gniewał. Ps:Zastanawiałem się czy nie da się zrobić ninjy shurikenów zamiast deagla:P, bardziej klimatyczne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2013 #41300 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Nie gram często a wręcz rzadko na codzie ale sądze że nowe klasy są nie potrzebne , perki tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2013 #41343 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Co do podpalacza jestem na tak gdyż taki perk zapewne się sprawdzi a co do reszty Nie gdyż mam takie samo zdanie jak kolega wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2013 #41354 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Spoko, a co do podpalacza to trochę poczytałem na tym forum, a dokładniej ten temat http://multi-head.pl/showthread.php?tid=7246, więc skapowałem co tu ludziska chcą. Jeśli chodzi o klasy to tak na spontana pisałem (trochę wcześniej myślałem ale nie do końca wymyśliłem) no i wyszło jak wyszło:) PS: Klasa Kamikadze była robiona(pisana) jako klasa do trollingu (czyli do wkurzania ludzi). A reszta...hmmm... sam nie wiem wymyśliło się...ta Dovahkiin vs Ninja, leci ninja,leci, FUS RO DAH i nie doleciała . Sorry nie potrzebnie to pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2013 #41365 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Klasy fajne tylko kto je stworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2013 #41372 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Ja tam nie wiem, ja się na tym nie znam, ale wiem że to jest możliwe. Pierwsza klasa to taki pod pakowany generał (bronie trudne do ulepszenia żeby nie było że tak jak z klasami z m4 lub ak), druga klasa...hmm... jak jest ninja, to powinien być samuraj (mam nadzieję że nie jest za mocna:/),trzecia...hmm...(zastanawia się długą chwilę),no sam tak naprawdę nie wiem, oglądnołem (wiem pisze się obejrzałem) kilka filmików o grze skyrim (ktróra niestety mi nie pójdzie :@ ) i tak samo przyszło, a czwarta, kamikadze, jak już pisałem taka do trollingu klasa (wiem jest już ninja :ninja: [banzai!]). A jeśli chodzi o perki, nad dmg podpalacza myślałem w czasie pisania, bejsbolista, taki perk sam nie wiem , do wkurzania ludzi (speedhaker z bejsbolem, śmiesznie by to wyglądało :cool: ), a jetpack przyszedł mi do głowy w czasie pisania, nie napisałem że paliwa starczy na no nie wiem 15 sec?...Chodzi o to że jak kliknie się c to pojawia się ile sec zostało do wykorzystania paliwa (coś ja w wormsach :E ).Sorry znowu się rozpisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2013 #41376 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Jak dla mnie to już jest dużo klas i perków i te nie są potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2013 #41384 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Klasy bardzo fajne... Można by niektóre z nich wprowadzić podobnie jak i perki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2013 #41385 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Klasy bardzo fajne... Można by niektóre z nich wprowadzić podobnie jak i perki ... Dzięki gruby . Tym razem kilku osobom klasy się spodobały, nie jednej. No bo tym razem się troszkę bardziej postarałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 9 Czerwca 2013 #41441 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Klasy mi się podobają , szczególnie Kamikadze , a z perków tylko Jetpack. Masz +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 #41443 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Klasy nawet fajne perki też trochę gdzie nie gdzie poprawić i było by ok. .. tylko teraz pytanie kto te twoje cuda stworzy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 #41454 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Ja niestety, jak pisałem nie znam się na tym:), z perkami to nie wiem dokładnie co poprawić (za mocne, za słabe, czy coś innego?). Gdybym się na tym znał to bym coś spróbował zrobić... Ale się jeszcze pomyśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 #41473 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 fajne niektore klasy i perki ale jest juz duzo klas na cod modzie i nie wiem kto je zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Czerwca 2013 #41484 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Klasy jak i perki sa bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Czerwca 2013 #41487 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Nawet dobre ;d Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi