Skocz do zawartości

Kilka klas i perków.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Klasy:

Major

Broń:Steyr Aug, Steyr Tactical(wiertarka),HE,Flash Smoke

Staty:

Int:20

Hp:65

Wyt:50

Kon:25

Umiejętności:Nie otrzymuje obrażeń od upadku,zmniejszona grawitacja (tak jak u generała), potrójny skok, 1/10 zamrożenia wroga (tak że nie da się go zabić), 4 miny (klawisz e).

Samuraj

Broń: Katana (Kosa z teksturą katany),

Staty:

Int:5

Hp:40

Wyt:30

Kon:40

Umiejętności:1/3 z katany,ma kamizelkę,widzi niewidzialnych(to je samuraj:P), umie zastawiać wnyki (3 pułapki zabierające 20 hp po wdepnięciu i zatrzymujące wroga na 10 sec, klawisz E)

Dovahkiin

Broń: Deagle,Ump45

Staty:

Int:20

Hp:45

Wyt:50

Kon:20

Umiejętności:Fus Ro Dah (fala energii o zasięgu 5m, odpychająca wrogów na 20m, zadająca 30 dmg, ładująca się co 20 sec, niszcząca miny), 1/20 sansy na pozbawienie wroga broni, 1/10 na spowolnienie wroga.

Kamikadze

Broń:Dual Beretta 96G Elite

Staty:

Int:5

hp:10

Wyt:0

Kon:200

Umiejetności:Autodestrukcja 1/2 wybuch przy śmierci

Perki:

Podpalacz

Opis:Dostajesz broń przypominającą miotacz ognia, strzelającą kulami ognia (5 w magazynku, 25 w zapasie) zadających po 40 dmg przy uderzeniu + 25 wybuch,podpala wrogów na 10 sec.

Bejsbolista:

Opis:Dostajesz bejsbola, zadającego 50 dmg przy uderzeniu i odpychającego na 5m.

Jetpack

Opis:Dostajesz jetpack.

Jeśli klasy są podobne jakiś z innych serwerów to sorry (ale morderca zawsze znajdzie podobne:P), klasy wymyślane trochę tak... a samo przyszło xD, oczywiście jeśli komuś się spodobają albo i nie to nie będe się gniewał.

Ps:Zastanawiałem się czy nie da się zrobić ninjy shurikenów zamiast deagla:P, bardziej klimatyczne xD.

Spoko, a co do podpalacza to trochę poczytałem na tym forum, a dokładniej ten temat http://multi-head.pl/showthread.php?tid=7246, więc skapowałem co tu ludziska chcą:). Jeśli chodzi o klasy to tak na spontana pisałem (trochę wcześniej myślałem ale nie do końca wymyśliłem) no i wyszło jak wyszło:)

PS: Klasa Kamikadze była robiona(pisana) jako klasa do trollingu (czyli do wkurzania ludzi).

A reszta...hmmm... sam nie wiem wymyśliło się...ta Dovahkiin vs Ninja, leci ninja,leci, FUS RO DAH i nie doleciała xD. Sorry nie potrzebnie to pisałem. :(

Ja tam nie wiem, ja się na tym nie znam, ale wiem że to jest możliwe. Pierwsza klasa to taki pod pakowany generał (bronie trudne do ulepszenia żeby nie było że tak jak z klasami z m4 lub ak), druga klasa...hmm... jak jest ninja, to powinien być samuraj (mam nadzieję że nie jest za mocna:/),trzecia...hmm...(zastanawia się długą chwilę),no sam tak naprawdę nie wiem, oglądnołem (wiem pisze się obejrzałem) kilka filmików o grze skyrim (ktróra niestety mi nie pójdzie :@ ) i tak samo przyszło, a czwarta, kamikadze, jak już pisałem taka do trollingu klasa (wiem jest już ninja :ninja: [banzai!]).

A jeśli chodzi o perki, nad dmg podpalacza myślałem w czasie pisania, bejsbolista, taki perk sam nie wiem :), do wkurzania ludzi (speedhaker z bejsbolem, śmiesznie by to wyglądało :cool: ), a jetpack przyszedł mi do głowy w czasie pisania, nie napisałem że paliwa starczy na no nie wiem 15 sec?...Chodzi o to że jak kliknie się c to pojawia się ile sec zostało do wykorzystania paliwa (coś ja w wormsach :E ).Sorry znowu się rozpisałem.

Klasy bardzo fajne... Można by niektóre z nich wprowadzić podobnie jak i perki ...

Dzięki gruby :). Tym razem kilku osobom klasy się spodobały, nie jednej. No bo tym razem się troszkę bardziej postarałem :D.

Ja niestety, jak pisałem nie znam się na tym:), z perkami to nie wiem dokładnie co poprawić (za mocne, za słabe, czy coś innego?). Gdybym się na tym znał to bym coś spróbował zrobić... Ale się jeszcze pomyśli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...