Skocz do zawartości

[SKARGA] Partacz T1M3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jak miałem zrobić ssa, skoro po banie nie ma nicku admina? Ale mniejsza z tym... Nie grozisz? To proszę bardzo przeczytaj jeszcze raz co napisałeś, zrobisz coś dostaniesz... to nie groźba? Pozdrawiam i to koniec dyskusji z mojej strony w tym temacie z tobą, bo nie kręci mnie takie spianie przez neta. Demka poszukam, jeśli było już HLTV i dam znać co i jak.

Kto tutaj się spina? Ja nie obrażam nikogo jak Ty na forum bo nie widzę w tym najmniejszego sensu.Jak ja bym miał jakiś problem wolałbym porozmawiać na spokojnie w 4 oczy a nie chować się za monitorem. Pewnie jesteś jednym z tych co zaczynają do słabszych , a przed silniejszymi chowasz głowę w piasek. Taki charakter zazwyczaj wyrabia się w szkolę , gdzie to koledzy zabierają takim jak Ty kanapki , uderzają w szczepionkę i karzą chodzic na bosaka po klockach lego;)

Coś dla Ciebie;)

Nie obrażam nikogo, bo się napinam, a z stwierdzenia faktów. Nie będę ci tego tłumaczyć, bo i tak nie zrozumiesz, natomiast te pewnie, nie pewnie lepiej sobie daruj, bo nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie. Mogę być każdym i w każdej odsłonie, mordercą bądź dzieciakiem z potstawufki, psychopatą, który cię uwięzi, męcząc psychicznie i fizycznie lub idiotą z problemem umysłowym oraz mogę być również normalnym człowiekiem, którego wkurza partactwo i frajerskie zachowania, nie możesz być tego pewny. Wolisz spokojnie porozmawiać w 4 oczy? Obyś się na tym nie przejechał. Nie odwaga, a głupota, zapamiętaj to sobie. Pokaż klasę i nie ciągnij dalej tej dyskusji, jeśli masz mnie za to co ubzdurała sobie twoja głowa.

A co tu rozpisywać? Widać jak stream maluje ściany celownikiem, sadzi niemożliwe skany, bo trafia za pierwszym razem, a T1M3 nic nie robi. Fart to nie jest, poza tym można się zorientować, że stream latał odpalony po jego zachowaniu. Gdy napisałem, że lipa z tej sprawy, bo demo nie jest kompletne, rozwijając wątek T1M3'go, on ciągle pisał, że jest czysty, nie latał odpalony itp. w każdej jego wypowiedzi. Widocznie coś miał na sumieniu :), natomiast na dowodzie widać również, że gdy zrobiło się gorąco po prostu zwiał, więc co to może oznaczać? Poszedł z psem? Być może, ale ja w to nie wierzę i chyba każdy inteligentny człowiek. Trzyma sztamę z adminem, więc może sobie pozwolić... Głupotą jest latać odpalonym skoro ma się już i tak dużo przywilejów.

Podsumowując widać jaką postawę niesie ten admin i na co sobie pozwala, co do reszty, to nie będę wypowiadać się na ich temat, pozbieram dowody i wtedy pokażę niedowiarkom jak jest.

Dziękuję za uwagę oraz pozdrawiam

Przepraszam kiedy ja spiepszylem ? Grałem do końca mapy . Na sumieniu nic nie mam . Miałem 6 x ss'y które były czyste a miałem takiego samego skilla . Dziękuję . Tyle w tym temacie . Jak mówią winny się tłumaczy .

Wtedy kiedy rzekomo wyszedłeś z psem, a ilość ss'ów nic nie znaczy. Mam ziomka, który cały czas lata odpalony, a prawie nigdy go nie złapali, bo wiedział kiedy tego używać, a skilla też miał, więc wszystkich miał w kieszeni, natomiast winny owszem się tłumaczy, ale gdy wszyscy go atakują, a nie pisze o swojej niewinności, jeśli rozmowa toczy się w innej sprawie. Malując ściany, ubrudziłeś się farbą, która jest dobrej jakości i nie usuniesz jej tak łatwo.

Oki, proszę wszystkich kompetentnych o oglądanie demka. W wolnej chwili też zerknę. UnBan Team proszę do pracy. Wnioski piszemy w tym temacie.

Toż to jest ewidentne WH. Aż oczy bolą. Proszę o opinie.

100% wh . Szteker może trochę zle zaczeliśmy swoja znajomość , podchodziłem do Ciebie jak do gimba który spamuję forum bo nie może się pogodzić z dostawaniem batów i wyzywa na serwie. Ale za to demko masz u mnie wielkiego plusa. T1M3 tracisz admina na 2 tygodnie za olanie sprawy , nawet jeśli ktoś miał robione screeny 10 razy to trzeba wejść , popatrzeć i jeśli jest podejrzany nakręcić demko( teraz już demka nie trzeba będzie kręcic) A Screamowi mówimy papa ;)

No T1M3 popelnil blad ale napisal w swoim usprawiedliwieniu ze ma dobre info :) i dlatego nie wchodzi ;] Ale tez zrobil blad bo nie wszedl na spec.To jest jego 1 skarga wiec narazie niech dostanie ostrzezenie :) a potem bardziej surowsza kara ;D

Jeszcze ja na koniec , jak dla mnie również wh , niby niewinne skany , ale jednak parę wpadek zaliczonych ;) .

A wiecie powiem wam jeszcze jedną ciekawostkę :

Raz byłem świadkiem , jak Scream też grał " chyba" nie czysto , wtedy też o ile dobrze pamiętałm grał StaseQ , siedzieliśmy razem na tsie , powiedizałem dla StaszeQ , żeby go sprawdził i gdy wszedł na specta i już chciał robić Screeny , to zgadnijcie co się stało : "Scream wyszedł z servera", może i przypadek , ale bardzo dziwny i żeby nie było ,że wymyślam czy coś , to szczera prawda. ;)

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...