Skocz do zawartości

Podanie rzulf.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Siema.

Nick: rzulf.

Doświadczenie (w byciu adminem): kilka sererowni

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: 8-9 lat

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego TY .!: Przede wszystkim mam duże doświadczenie, oraz staż gry, ostatnia serwerownia na ktorej grałem przeniosła sie na CS:GO, w ten sposób zawitałem do was :D Często gra wiele osób na wspomagaczach, z którymi coś trzeba zrobic.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: spokojnie 5h

Kontakt: gg, steam, mail.

+ Na forum zaglądam często (kilka razy dziennie) Na razie nie ma potrzeby abym się wypowiadał, dlatego tego nie robię.

Pozdrawiam

Na tak, chociaż z drugiej strony łatwo go podejść z kosy co nie przystoi adminowi, ale współpracuje z dżakiem bardzo owocnie, aż się prosi o przyjęcie takiego gracza.

Poza tym mam fajną reputację, opis mówi wszystko o mnie, ładnie ktoś dobrał słowa. Dziekuję.

Gracz ogarnięty jestem dla niego na Tak powody podał lovo a coś ode mnie to że jest miły i ogarnięty jak grałem pod innym Nickiem to go widziałem i stwierdzam że nada się na 100 % na to stanowisko.

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...