Procentowy Napisano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Nie wiem czy wy nie czytacie, ze zrozumieniem ? Przecież tą drugą klasę edytowałem... 1 . Budowniczy Inteligencja: 20 Zdrowie: 30 Wytrzymałość: 30 Kondycja: -20 Bronie: ump45 Dodatkowy opis: Może układać worki z pisakiem(Klawisz E)[5 worków]. Im więcej inteligencji, tym worki są mocniejsze. Ma podwójny skok. 2. Polak. Inteligencja: 20 Zdrowie: 60 Wytrzymałość: 30 Kondycja: 50 Bronie: ump45, m3 , he , 2xflesh Dodatkowy opis: Posiada zamrażające pociski ma na 20% z broni m3(zamrożenie trwa 4 sek), raz w rundzie może zniknąć na 5 sek[Przycisk E]. Ma podwójny skok, może się odbijać od scian (Nożem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Edytuj w 1 poście - nie mam ochoty przeglądać całego tematu w poszukiwaniu twojej edytowanej klasy Poza tym: 2 klasa to praktycznie to samo co terrorysta z tym, że ma to 5 sekundowe znikanie. Nic nowego jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Jak dla mnie moga być , przydadzą się nowe klasy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi