Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39450 Napisano 30 Maja 2013 No to tak na serwerze gram może jakieś 2 - 3 tyg. Powiem tak serwer podoba mi się i ludzie są "niektórzy" bardzo mili ale trafiają sie cioty ale ja nie o tym tu . Wkurzają mnie wasi zarąbiści admini i tu zaczyna się uwaga ! Proszę aby ich ogarnąć bo każdemu skoczy ciśnienie jak dostanie takiego bana : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 4 minut i 25 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : eXtremes DamaGe ' VegaS [AMXBans] Powod : ' Laming ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 48037777 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 159.205.142.40 ' [AMXBans] =============================================== Co to ku*wa za powód ? dziecko płacze bo za dobrze mi idzie ? Ludzie ogarnijcie to .! Po 2 na serwerze jest multum graczy i jakieś 30% to boty na wh , aimie itp. tylko gdzie są wtedy admini ? otóż nikogo nie ma i tracicie graczy wybierajcie staranniej adminów ogarniętych wiekowo i umysłowo . Którzy będą grali chociaż trochę na tym serwerze i oganiali botów , a nie banowali za dobrą grę . Dziękuję za uwagę 3 punktu nie ma , jak na razie nie będę proponował wam współpracy jako admin serwera Pzdr.
HardeQ Napisano 30 Maja 2013 #39453 Napisano 30 Maja 2013 Znaczy nie używaj wulgaryzmów, a powód powinien być jasny i zrozumiały. No cóż. Konsekwencje będą jeżeli tak h@ postanowią.
Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39461 Napisano 30 Maja 2013 Laming o ile mi dobrze wiadomo to raczej odwrotność dobrej gry. Być może mocno przeklinałeś na serwerze a admin pomylił klawisze, gdyż jak sądzę powodem miała być kultura. Admini są dobierani szczegółowo a część jest wręcz tylko z naszego wyboru. Więc są to ludzie ogarnięci. A jak sam mówisz każdemu może podskoczyć ciśnienie jak ktoś go wyzywa bądź spamuje mu na u@. Pamiętaj, że kij ma zawsze 2 końce. Tym razem wulgaryzmy Ci odpuszczę bez warn`ów, ale kolejny raz nie będę już tak pobłażliwy. Jeśli brakuje Ci słownictwa uruchom słownik wyrazów bliskoznacznych. Uwierz pomocna rzecz.
Gość Guest Napisano 31 Maja 2013 #39678 Napisano 31 Maja 2013 Chciałeś zabłysnąć administratorku ? Jakoś na serwerze i w życiu publicznym stosuję poprawną polszczyznę napisałem tak ponieważ wasz "admin" chyba nie wiedział co zrobił i mnie tym zdenerwował . Dobieracie adminów bardzo dokładnie ? to gdzie są wasi admini jak na serwerze pełno botów ? , jak bym miał ochotę to na forum poleciały by dem. z botami na waszym serwerze ale jakoś nie mam ochoty ośmieszać waszych adminów . Na serwerze nie użyłem wulgaryzmów jak przypuszczasz i nie spamuje wiec nie wiem za co dostałem bana . Właśnie to jest ogarnięcie gdzie boty skaczą na cheatach , a admini banują dobrych graczy zróbcie z tym porządek !
Gość Guest Napisano 31 Maja 2013 #39680 Napisano 31 Maja 2013 Lekceważący ton swoich wypowiedzi zostaw dla swoich kolegów, o ile takowych posiadasz, bo sądząc po Twoich wypowiedziach raczej siedzisz w piaskownicy i bijesz się o zabawki z 8 latkami. Rozumiem, że gdybyś miał admina siedziałbyś na serwerze 24h na dobę i perfekcyjnie sprawował tą funkcję rozpoznając oszustów po dźwiękach ich 2 strzałów. Z poprawną polszczyzną pisaną u Ciebie raczej krucho, a odgrażania demami albo pozostaw sobie albo to zrób. W buzi wszyscy jesteście mocni, w czynach znacznie słabiej. Pozdrawiam Cię butny graczu (pamiętaj o słowniku pomoże Ci zrozumieć słowo butny)
LOVASSS Napisano 31 Maja 2013 #39693 Napisano 31 Maja 2013 eXtremes , ja też na pewno bym się zdenerwował jakbym dostał takiego bana za dobrą, grę , ale po 1 : zły dział , a po 2 ogarnij się , bo takie rzeczy trzeba załatwiać na spokojnie, a nie spinasz. ; )) Rób te demka , chętnie je pooglądam. "Nie ma co gadać, tylko trzeba robić" . ) Jeszcze zrozum jedną rzecz , admin to też człowiek i na pewno nie będzie siedział na serverze 24 h na dobę ! Pozdro . ;P
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39777 Napisano 1 Czerwca 2013 Lekceważący Ton to jakoś przedstawiasz na razie Ty . Bo tak na prawdę nie wiem czy chcesz mnie obrazić czy przedstawiasz swoją historie życia ? Nie interesuje mnie to szczerze i nie o tym tu mówimy . Czy może po prostu mi grozisz przez neta przestawiając tym swoją jakże wielką postawę ? . Nie mam więcej pytań . Co ja co ale bardziej ogarnięci są tu admini ffa niż administratorzy .Pzdr.
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39812 Napisano 1 Czerwca 2013 Prawdopodobnie masz rację. Dziękuję za cenne uwagi. Co do obrażania kogokolwiek przez moją osobę. Popytaj na forum czy obraziłem kogoś w słowie bądź czynie. Grozić Ci nie mam najmniejszego zamiaru. Bo ani na to nie zasługujesz ani nie należę do tego typu ludzi. Pozdrawiam
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39952 Napisano 1 Czerwca 2013 BIJTA SIĘ, WINCYJ! A tak serio - laming niekoniecznie może dotyczyć statów, nawet jeśli te miałeś na plus - możliwe, że admin za laming uznał to, że nie lecisz do paki tylko czychasz na uciekających od tykającej paki CT lub coś w tym stylu. Kolejny przykład gracza z serii "jesztem taki dobry i nigt mnie nie szanóje za muj skill!!11one!1". 5 minut minęło, poszedłeś zrobić herbatę, ban w tym czasie minął. Świat się nie zawalił? Pozdro.
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2013 #39980 Napisano 2 Czerwca 2013 Tyle że taki ban nie poleciał już pierwszy raz
HardeQ Napisano 2 Czerwca 2013 #40014 Napisano 2 Czerwca 2013 Kolego uważaj na słownictwo bo niedługo poleci WARN.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
30 Maj
4
31 Maj
3
1 Cze
3
2 Cze