Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39434 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Wiek: 16 Data rejestracji na forum:10 maja 2013 Czas spędzony na forum: 3 dni 13 godzin Doświadczenie w ocenianiu: Duże Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na serwerze za ping , ssy Dlaczego Ty?: Jestem miły , pomocny i kulturalny . Długo siedzę na cod modzie . Codziennie przesiaduję i pomagam forumowiczom jak i graczom na serwerze. Mam duże doświadczenie w sprawdzaniu ss'ów w końcu sam zrobiłem poradnik jak je sprawdzać <--- http://multi-head.pl/showthread.php?tid=7043 . Sumienność i pracowitość to moje cechy . Jak się za coś wezmę to robię to dobrze do końca. Mam dobrą ortografię , więc można się ode mnie uczyć . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3-5h czasami jeszcze dłużej . Coś od siebie: Mam na imię Kuba . Interesuję się sportem . Lubię popykać w cs'a . Jestem sumienny i miły Liczę na szansę . Nie zawiodę Was . 2tygodnie minęły więc składam drugie podanie . Wiem , że w ubt jest dużo osób +H@ ale czasami nikogo nie ma . Pozdrawiam ScreaM . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39435 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Hmm... Czytałem tamto podanie. Kilka głosów masz na nie. Odemnie osobiście ponowne tak, ale zastanów się... Jest dość dużo UBT. Spełniasz wymagania, więc mogę ci dac TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Maja 2013 #39436 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Tak sobie myślę czy dać Ci upragnione tak. Bo jesteś dobry i sumienny. Ale te 40% ;/. No nie wiem. Na razie neutralny może potem zmienie zdanie. _________________________________ Ostatecznie jestem na Tak tylko popraw te 40% ziom ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 30 Maja 2013 #39437 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Jestem na tak tylko zrób reklamy zeby ci cofneli te 40% i bedzie git, po za tym widać ,że ogarniasz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39438 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Na Tak . Stara się chłopak czemu mu szansy nie dac :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Maja 2013 #39472 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Odpracuj 40% ostrzeżeń to będe na TAK. Teraz jesttem na NIE, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39496 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Jak odpracuje to oczywiście TAK ! Staranny, dużo pomaga i ogarnięty Zresztą jest moim imiennikiem i ma te same zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2013 #39700 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Na tak powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 31 Maja 2013 #39725 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 40 % zniknie będę , na tak , na razie Neutral ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2013 #39749 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 To samo co up. Cofnij 40 % i będę na TAK. Na razie neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39792 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Myślę , że chłopak sobie poradzi z funkcją UB Team wkońcu wielkich problemów z nim nie ma tylko , żeby odpracował te 40 % na razie niestety ale idę w kierunku Neutralnym. Odpracuj 40 % ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39899 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 EDIT. Przepraszam , że w swoim podaniu ale odpracowałem 40 % . Także proszę o zapoznanie się z tym komuniketem tych którzy już się w tym podaniu wypowiedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39941 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Podanie odrzucone. Mamy już wystarczającą ilość adminów UBT. Spróbuj po selekcji. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361894 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi