HardeQ Napisano 30 Maja 2013 #39424 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Nazwa klasy: Rotmistrz [Mega Premium] Jej umiejetności: potrójny skok + mało widoczny[coś jak skoczek] + 1/1 ze scouta + nieskończone ammo Jakie bronie posiada: m4a1, ak47, scout, usp Statystyki: ( inteligencja, kondycja, wytrzymalość, zycie ): Int; 20 kondycja; 40 wytrzymałość; 5 życie; 35 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym: -- Pamiętajcie, że dopisałem mega premium, więc jakby weszła w życie liczę, że byłaby droższa od zwykłej premki. Klasa mogłaby być też "limitowana". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39427 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Sory ale jestem na nie . Taka klasa mogła by być wprowadzona na fast expa ale jak na slow to za mocna . Wyobrażasz sobie co by się działo na serwerze ? Moim zdaniem zostańmy tylko przy Premium . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Maja 2013 Autor #39430 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Doczytałeś to? "Pamiętajcie, że dopisałem mega premium, więc jakby weszła w życie liczę, że byłaby droższa od zwykłej premki. Klasa mogłaby być też "limitowana". Pozdrawiam." "Klasa mogłaby być też "limitowana"." ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39431 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=3874&highlight=hayabusa Pisał to jakiś debil ale takie mega Premium nie przeszło . Twoja jest przemyślana i wydaje mi się być dobrą klasą na coda 45k . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 30 Maja 2013 #39495 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Nie no jak dla mnie ogólnie ta klasa jest za mocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39506 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Wywal jej m4 i ak i powinna być dobra. Z m4 i ak na bezliku ammo każdy by biegał spamowął jak głupi. Była by nie do zabicie. I jeszcze scout 1/2 może... wtedy do pomyślenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi