Gość Napisano 12 Stycznia 2016 #381869 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 W związku z zainstniałą wczoraj sytuacją zmuszeni byliśmy do przywrócenia kopi zapasowej naszej bazy danych. Kopia została przywrócona z dnia 11.01.2016 z godzin bardzo wczesnych. Niestety tematy pisane przez Was w dniu wczorajszym i dziesiejszym zostały usunięte. Oczywiście stwierdziliśmy, że w tym wypadku nie ma sensu ukrywać kto to zrobił. Była to oczywiście wraz z jej kolegą. Zastanawia nas tylko jak wielkim umysłowym niedorajdą trzeba być, aby zostawić po sobie wszystkie adresy IP, a później na tych samych adresach wędrować po serwerach oraz ts3. Gratulujemy inteligencji i gwarantujemy, żę sprawa ta znajdzie swój koniec tam gdzie powinna. My tak naprawdę nie ucierpieliśmy na tym, ale przysporzyło nam to bardzo duzo pracy, która tak naprawdę dopiero teraz możemy uznać za zakończoną. Z całego serca dziękuje za przysporzenie 20 godzin pracy ( z małą przerwą na sen i papierosa ) A Wam, życze przyjemnego korzystania z forum. Nic nie robiący @MichaSiu. ////////////////////////////////// Uwaga, uwaga! Pragnę sprostować. Jedyną osobą jaka ucierpiała jest @@Lyubov gdyż straciła steama. Łączymy się w smutku i cierpieniu :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 12 Stycznia 2016 #381871 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Koniec końców to musiało tak sie zakończyć. Ludzie nie maja żadnych oporów.. Szacunek za szybkie uporanie się ze sprawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 12 Stycznia 2016 #381872 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Mam nadzieję, że "koleżanka" zapłaci za swój brak mózgu i pożałuje swoich głupich "wybryków". Dzięki chłopaki za ogarnięcie tematu. Szkoda, że tacy ludzie mają za nic ciężką pracę. Piątka! Dobrze, że udało się to ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 12 Stycznia 2016 #381877 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Brawo, a teraz dalej nic nie robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 12 Stycznia 2016 #381879 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Gratulacje wielkie, szacunek, że w ogóle macie do tego głowę, bo oczywiście jak dla mnie to by była ,,czarna" magia haha xDD Naprawdę są ludzie chamscy i po prostu nawet nie wiem jakiego słowa tutaj użyć.. Także chłopaki szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shork Napisano 12 Stycznia 2016 #381882 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 hahahahah, przepraszam, że się tak śmieje, ale jak można być tak głupim i zapomnieć o najważniejszej rzeczy jaką jest IP? Jeszcze bodajże macie jej imię i nazwisko, miejscowość? Po prostu pogratulować inteligencji. I może przytoczę jeden tekst z piosenki... "Nie ma nic w głowie tylko botox" Pozdro dla całej ekipy MH za uporanie się z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Stycznia 2016 #381887 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Mówiłem, że ta czarna jest przekręcona... GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anchi Napisano 12 Stycznia 2016 #381890 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Powiem tyle ta czarna jest dziwna, ale dobrze, że wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 12 Stycznia 2016 #381897 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Czemu mnie nie dziwi, że to Czarna XDD Gratki chłopcy za znalezienie czasu oraz ogarnięcie tego wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 12 Stycznia 2016 #381898 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Wielkie brawa, wielki szacunek. Głupota niektórych ludzi nie przestaje mnie zadziwiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Stycznia 2016 #381910 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Pustak w cenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi