Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #39047 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam Otóż gram na serwerze już parę dni i da się zauważyć, że admini mają w dupie sprawdzanie graczy, którzy smigają odpaleni, zamiast tego przyjemnie sobie grają, a gdy ktoś się wkurwi i wygranie na tym u@ żeby sprawdził jednego czy drugiego, to od razu pierwsi do banowania. Dziś np miałem dwie takie sytuacje, gdzie admin nadużył swoich praw w moim przypadku, ale nie będę wymieniał kto, bo nie o to mi tutaj chodzi. Takie bycie adminem, żeby mieć władzę nad graczami jest moim zdaniem frajerstwem... chęć poczucia się kimś więcej odbijając waszą szarą rzeczywistość w pieprzonej grze. Nie wszyscy admini tacy są, ale jest paru, tak więc gdybym mógł prosić was nygusy, o to żebyście częściej odwiedzali specta i zaczęli prawowicie spełniać swoję rolę, byłbym wdzięczny, bo jesteście po to, aby pilnować porządku na serwerze, a nie od tego co robicie. Pozdrawiam Szteker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #39049 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Poniekąd co do funkcji admina masz rację. Natomiast chamski ton Twojej wypowiedzi powinien być ukarany. Rozumiem Twoją frustrację gdy zabija Cię jakiś odpaleniec co jednak nie upoważnia Cię do wyzywania i obrażania kogokolwiek. W związku z tym, że na naszych serwerach chamstwo jest tępione bany takie będą w pierwszej kolejności nakładane. Jeśli widzisz nieczysto grającego gracza zgłoś to na u@. Jeżeli nie przynosi to żadnej reakcji ze strony grających adminów, napisz do mnie bądź na forum skargę. Skargę rzeczową i podpartą dowodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #39054 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ponadto jeśli Admin/admini nie raguje w co jakoś nie chce mi się wierzyć możesz poza skarga z dowodami nakręcić demko na danego czitera i w tedy ocenią to i wycenia karę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #39057 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ależ ja nikogo nie obrażam, bo to nie w moim stylu. Jako tako trzymię poziom, lecz owszem mogę wybuchnąć agresją w formie wulgaryzów typu "ku**a weź go sprawdź, bo mnie zaraz roz***rdoli". Z obrazą to mało z mojej strony, więc rozumię kick na upomnienie, abym się ogarnął lub ban na 5 min, po to by ochłonąć, a nie bana na 30 min z powodem "z takimi tekstami, to do swojej starej". Mówisz tu o nacisku na karalość chamstwa, więc admini powinni w 100% utrzymywać tą zasadę, lecz ogólnie się nie czepiam, bo każdemu mogą puścić nerwy, ale takie coś jest poniżej poziomu. W większości gimbaza siedzi w tej administracji, co mnie denerwuje podwójnie i m.in również dlatego potrójnie mnie roznosi grając na serwerze. Co do tego zgłaszania, to komu chce się w to bawić, dziennie przez serwer przewija się kilkanaście wh, których nie udowodnie, bo nie mam amx na ss, jak admini, oraz kilka totalnych cziterów, którzy lecą dopiero, gdy mają stoczone przykładowo 8 rund. A w sprawie moich bluzgów, to przepraszam za te co były i będą, ponieważ nad nerwami panuje tylko do czasu, tak więc jeszcze raz proszę o normalne wykonywanie swojej roboty, bo chyba nic ciężkiego wejść na 5 min na specta, kliknąć zbindowany klawisz amxmodmenu i cyknąć ss'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #39058 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Nie mówię o zgłaszaniu wh, tylko niekompetencji adminów. Za takie odzywki faktycznie przynajmniej ja preferuję bana na 5 minut, natomiast za personalne ataki już tak delikatny nie jestem. Admini również mają obowiązek dawać powody banów jasne i zrozumiałe a jeśli zdarzy się podobny ja z Twojego cudzysłowu na pewno, uwierz mi, zareaguję. Za te bluzgi co będą proponuję jednak nie przepraszaj, gdyż słowo mówione może się wyrwać natomiast pisane nie. Zanim napiszesz swą twórczą myśl zastanów się, bo masz na to czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #39066 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Wiem, bo czytać potrafię, zdanie o zgłaszaniu wh było kierowane do Mordercy, dlatego napisałem to w następnym akapicie, ale mniejsza z tym. Co do podawania powodu bana z mojego cudzysłowia, to jak się ma "ku**a sprawdź go, bo lata odpalony" do "z takimi tekstami do twojej starej"? Tak więc to już nie jest mój cudzysłów, tylko tej gimbazy, która wbija sobie na matki. Już sam przekaz daje do świadomości, że banujący admin ma wysokie mniemanie o sobie, więc już chyba widać dlaczego te podanie złożył, co chyba nie powinno mieć miejsca, natomiast słowo lub zdanie może się wyrwać, ponieważ napisanie mojej myśli twórczej trwa tyle samo co jej wypowiedzenie, więc równie dobrze do sytuacji, w której nam się wymsknął bluzg, można odpowiedzieć kontrą, by się przemyślało to co się powie. Nie chcę rozwijać tu niepotrzebnie tego tematu, bo każdy jest człowiekiem, który przed komputerem często nie panuje nad emocjami, ale prosiłbym o dyskusję na temat jak poprawnie wykonywać swoją pracę administracyjną z adminami, by wreszcie zaczęli ogarniać, to takie sytuacje na pewno będą oraniczone. EDIT: Jednak okazało się, że bana wyłapałem na 24h, więc to po prostu żałosne... Tyle mam do powiedzenia na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 28 Maja 2013 #39077 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Zgodzę się z tym że nie którzy Admini olewają sprawę... Ale bez dowodów kolego tu nic nie zdziałasz. Zrób kilka demek wrzuć je na forum to zobaczysz co się stanie z takimi delikwentami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 #39082 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ja chce dodac jeszcze ze jezeli zglaszacie goscia na u@ to admin nie musi wchodzic na spec(widac ze oglada) , poprostu szybko ginie i wtedy delikwenta sprawdza. gracze mysla ze nic admin nie zrobil a tym czasem gosc sprawdzony. po 2 nie kazdy kto was bije jest odpalony i jezeli dostaje info na u@ o gosciu ktory sprawdzany byl kilkukrotnie o czym swiadcza ssy na forum to nie ma potrzeby wchodzenie na spec zeby znowu ogladac i stwierdzic ze czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 #39150 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Mi nie chodzi o gości, którzy już byli sprawdzani, tylko o nowych, kilkolevelowych cziterach, którzy nie wiedzą jacy są admini. Z tym sprawdzaniem, jeśli tylko się padnie, to tak jakby w ogóle nie sprawdzał, bo nad wh trzeba chwilę posiedzieć, a chyba zbytnio im to nie wyjdzie, jeśli admin ma 60+ lvl klasą premium, bo praktycznie zawsze ostatni pada, jeśli myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 28 Maja 2013 #39156 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ""z takimi tekstami, to do swojej starej"" Jeżeli dał ci ktoś taki powód bana to kładź skargę na forum za spam "Do twojej starej" bo to się w pale nie mieści, że admin który ma dawać przykład piszę takie coś. Co do sprawy, rzetelne dowody i screeny = dobrze napisana skarga.[Jak admin nie reaguje to tylko to bądź napisanie do h@] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 #39162 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Tym razem daruję to sobie i myślę, że już się ogarną, bo widać jaki malutki tu się zrobił banujący, ponieważ zmienił powód:) Hehehe, śmieszy mnie takie zachowanie. Przykład admina, który nawet nie potrafi zachować twarzy do końca... No cóż, jak powiedziałem, tym razem sobie daruję skargę i czekam na poprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 28 Maja 2013 #39223 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 A więc sprawa wyjaśniona /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi