Reprezentant Napisano 27 Maja 2013 #38920 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Nick: Reprezentant Skilla Wiek: 17 Lat Doświadczenie (w byciu adminem): spore miałem dużo razy admina Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 7 lat z przerwami Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: spełniam wszystkie wymagania jestem bardzo aktywny na serwerze jak i na ts3, mam przegrane około 50h na serwerze od resetu , zapoznałem się z regulaminem , umiem rozpoznać cheata. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 5h zalezy od dnia Kontakt: steam: john300 , gg: 12902213 StaszeQ a co mają posty do serwa ? każdy umie nabić posty w zabawach nie składam podania na Modka tylko na admina serwera liczy sie aktywność na serwerze a nie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 27 Maja 2013 #38925 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Jak na razie jestem neutralny z powodu takowego, że dopiero niedawno dołączyłeś do MH i nie zbyt cię znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 27 Maja 2013 #38926 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dużo tych podań. Na Okres próbny możesz być. +Steam +wiek +często na serwie i na ts'ie +znam Cię ponad 2 lata , wiem że na innych serwowniach ogarniałeś i tu też SPOKOJNIE ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Maja 2013 #38929 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Znam Cię trochę, często rozmawiamy na tsie, na pewno nadawał byś się na Admina COD , ale moim zdaniem podanko , złozone trochę za wcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 27 Maja 2013 #38931 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Jestem na nie. Powody: - Mała aktywność na forum - Świeżo doszedłeś do mh Moim zdaniem za wcześnie złożyłeś podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Maja 2013 #38932 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Jestem na NIE - Konto tylko na podanie - Za wcześnie na Admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #38938 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 na nie malo postow krotko grasz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #38955 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 jestem na nie za mało grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #38957 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Jestem na tak ładnie grasz i myślę że nie miałbyś problemów z rozpoznaniem chitów co prawda nie gadałem jeszcze z tobą poważnie na tsie niemniej jednak chętnie to zrobię. Przyda się świeża doświadczona krew w zespole. Z regulaminem miej pewność że jesteś dobrze zapoznany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #38980 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 JA jestem na tak. Gracz ten na MH nie jest od krótkiego czasu bo o ile się niemylę zaczoł grac już w marcu ale zaczynał od Jaila jak ja Gracz ogarnia, miły i wgl... powody @UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #38990 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Jestem na NIE @Edit by HardeQ Post nie wnosi wiele, a raczej nic do tematu + brak argumentów. +10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Maja 2013 #39046 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 ja jestem neutral widzialem Cie pare razy na serwie i ogarniasz ale widze Cie od niedawna wiec nabij troche czasu poudzielaj sie na forum troche i na tak bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #39065 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Jestem takiego samego zdania co przedmówca. Trzymam za Ciebie kciuki. Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 #39237 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Jestem na TAK..Spoko koleś gadałem z nim na ts myślę że ogarnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 #39238 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Jestem na nie tak jak poprzednicy którzy dali nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2013 #39326 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi