Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38818 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Wzór podania: Nick:pro-alkocholik-mocart Wiek:13 lat Doświadczenie (w byciu adminem):byłem admem ale kolega tam adma to se z 2/3 miechy pograłęm admem czyli byłem Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/10 Staż w CS-sie:3 lata Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego TY .!: bardzo długo gram na servie i denerwuje się jak są gracze z hackami,dlatego jeszcze bo kocham ten server i zrobie dlaniego jak najwięcej. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3/4 godz no czasami 2 godz Kontakt:47253761 GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 26 Maja 2013 #38820 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 I nie spamuj kolego z tymi podaniami bo cie ukaraja % //Edit by xDoGeK ( Wybacz, że Ci edytuje, przytoczę twoją odpowiedz z tamego wątku, bo tamten usunąłem, ponieważ to był spam x2 podrząd.) Na nie. 1 Brak steam. 2 Wiek 3 Myślę że jak kolega dał ci się pobawić adminem to ty nie będziesz mu winien i dasz się bawić swoim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Maja 2013 #38822 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Nie NIE NIE ! I Jeszcze raz nie ! - WIek - NonSteam - Nie znam Cię - Mała aktywność forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Maja 2013 #38825 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Rowniez na NIE! Powody podal xDoGeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38827 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Widuję Cię często na serwie ale grasz tylko NINJA wiec jestem na wielkie NIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38828 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi