Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38722 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Mam propozycje wgrania pluginu lucia hallucination. Nazwa pluginu: Lucia Hallucination Opis paczki: Plugin pomaga w wykrywaniu wallhacka u graczy. Tworzy postac w scianie, widzialna jest tylko i wylacznie dla admina i osoby ktora uzywa wh. bind "klawisz" "luciaToggle" Bind jest potrzebny aby włączyć i wyłaczyć duszka. Link: http://www.2shared.com/file/mkIp_xU_/Lucia_Hallucination.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 26 Maja 2013 #38849 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Propozycja juz byla wiec temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38853 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Jeśli lucia została wgrana na serwery to Close jeśli dalej jej nie ma, to jestem na TAK! Ułatwia pracę adminom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2013 #39746 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Admin sam musi potrafić rozróżnić ,,czita,, od gracza grającego czysto. Istnieje duże prawdopodobieństwo przypadku i ,,darmowego,, banowania. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 31 Maja 2013 #39754 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Musi musi ale plugin może mu pomóc w tym. Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2013 #39763 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Moim zdaniem Bardzo dobry pomyśł na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40936 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Plugin jest może fajny i był poruszany wiele razy i antek mi wytłumaczył że ten oto plugin posiada bardzo wiele rożnego rodzaju bugów i z tego powodu jego wgranie na serwer całkowicie odpada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40939 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Niestety Nie gdyż jak Durex wyżej wymienił ten oto plugin powoduję wiele błędów i tylko niepotrzebnie rozwalał by serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 8 Czerwca 2013 #41270 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Temat był już poruszany Durex wyjaśnił tak jak mu mówiłem więc zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi