`lightning . Napisano 10 Stycznia 2016 #372852 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Nick: `lighting . Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Żadne, jeszcze nigdy nie adminowałem, aczkolwiek zawsze mnie to interesowało Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 8 lat to za mało Steam / NonSteam: Oczywiście Steam Dlaczego Ty: Nie będę powtarzał utartej formułki na temat tego, że nigdy nie ma admina i takie tam. Jestem osobą często odwiedzającą serwer jak i forum, ponadto ogarniam co się dzieje w grze jak i na czacie cały czas Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 2 do 4 godzin Kontakt: Steam, fb, może być nawet telefon Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/%60lightning%20./80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 10 Stycznia 2016 #354969 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Ja jestem na tak, widzę go na serwie, kultura jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeZy Napisano 10 Stycznia 2016 #381831 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Również jestem na tak. Sympatyczny gracz, często gra, stara się pomagać poprzez zgłaszanie na u@, platforma Steam i inne pierdółki są. AMXX w kwestii adminowania na serwerze to żadna czarna magia, więc na luzie sobie poradzi. Tylko jeszcze aktywność na forum do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 10 Stycznia 2016 #381845 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 nigdy nie byles adminem a amx masz na 5? Moim zdaniem jeszcze jest zbyt wczesnie na to podanie, pograj z nami dluzej i wtedy zloz podanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 12 Stycznia 2016 #382091 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Ehh,cofło post... Szansa się należy,choć za bardzo cię nie poznałem jeszcze Kultura. Steam Aktywny Zgłasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 13 Stycznia 2016 #382643 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Niech by było TAK wymagania są aktywność nawet nawet zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 17 Stycznia 2016 #384609 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Hmmm nie mam zdania... Widziałem Cię kilka razy na serwerze ale patrząc na gametrack to trochę się ostatnimi czasy opuściłeś ^^ Popraw troszkę aktywność i będę jak najbardziej na TAK. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Stycznia 2016 #384958 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Myślę, że można dać Ci szansę. Admina otrzymasz na okres próbny dwóch tygodni Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Stycznia 2016 #384959 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi