Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 #37552 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Data i godzina:15:42 Nick admina/gracza, który zawinił:Knoppcio Dowody:A jakie mialem miec ? Nie nagrywam calego czasu grania w cs. Ew. http://www.multi-head.pl/amxbansjail/ban_list.php?bid=700 Świadkowie:TheGraabarz Uzasadnienie:Na mapce był freeday,byłem w CT i zarezerwowałem schody przez GunRoomem Graabarz wszedł wcześniej,niż gdy powiedziałem,że rezerwuje,a więc pilnowałem,by nie wszedł do gunroomu. Potem (Po rezerwacji) knopcio wszedł do tunelu który był czescia gunroomu,a więc go zabiłem ,bo innej drogi niż przez schody to niema,po czym dostałem bana za freekill. //KUndro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 #37560 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 ucieczka sie liczy tylko jak prowadzisz a ty zarezerwowales schody a nie tunel ban za fk sluszny @EDIT by HardeQ; Nie jesteś świadkiem, a dział nie jest dla zwykłych użytkowników +10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 20 Maja 2013 #37575 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Zeskoczyłem z wieży nie dotykając zarezerwowanych schodów A tunel przed gr'em to nie gr więc mogłem tam przebywać No ale Ty twierdziłeś, że ja wszedłem schodami Mam świadków takich jak Grabarz czy Anka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 #37615 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ban sluzny ale za 1fk jest ostrzezenie a nie ban 2 fk = ban (5min) a nie 30min kopek rly za takie cos bana na 30 min jak by zabil zwyklego gracza pewnie by dostal ostrzezenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 #37677 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Z twojej wypowiedzi wynika, że zanim zarezerwowałeś pomieszczenie, grabarz był w środku, a więc niemogłeś zarezerwować tego pomieszczenia ponieważ już byli w nim ty i nie miałeś prawa zabić nikogo z powodu że wszedł do tego pomieszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 21 Maja 2013 #37691 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Ban sluzny ale za 1fk jest ostrzezenie a nie ban 2 fk = ban (5min) a nie 30min kopek rly za takie cos bana na 30 min jak by zabil zwyklego gracza pewnie by dostal ostrzezenie I to pisze chłop który daje odrazu bana za bugowanie na 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2013 #37750 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 bugowanie a fk to sa 2 rozne rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2013 #37782 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Tak to są dwie różne rzeczy, ale ktoś raz zbuguje to ban na 5 min, tak jak z FK a nie odrazu ban na 30 min. Potem się dziwicie dlaczego mało ludzi na serwerze, jak wszyscy mają bany. Skarga bez dowodów, świadkiem jestem ja, mówiłem Kundrowi, że nie może zarezerwować schodów, bo byłem pierwszy, ale on swoje... Ehh... Ban słuszny bo w końcu FK, ale za 1 FK jest ostrzeżenie, z z resztą mogłeś się ożywić i nie było by problemu. Każdy może przez przypadek zabić. Nawet admin, więc nie przesadzajcie że odrazu banujecie za 1 FK. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 21 Maja 2013 #37806 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Kolega Undro robi notorycznie FK więc się nie cackam ... Może kiedyś się nauczy zasad, upominanie go nic nie daje. Może przesadziłem, że od razu na 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2013 #37813 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 niech h@ rozstrzygnie, a ktoś to zamknie, bo się spam robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 23 Maja 2013 #38198 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Proszę h@ o wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 23 Maja 2013 #38207 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Zamykam i zostawiam to decyzji h@ bo to co robicie to trochę przesada= spam i kłótnie /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379694 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi