Gość Guest Napisano 18 Maja 2013 #37277 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 A więc tak nie mam żadnych dowodów ale garmy sobie i jak zawsze na początku rundy leci głośno muza , no i Damian dał polecenia jak muza grała ni i nic nie było słychać i wszystkich wytłukł w pień za to powinnien byc ban bo mnie tacy kolesie wkurwiają i nic nie było słychac jeszcze muza nie skończyła grać a on juz cele otworzył co to ma być domagam, sie bana na 3-4 H za FK @Edit By HardeQ: +10% za skargę z brakiem dowodów + dodatkowy wulgaryzm podkreślający zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2013 #37278 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 1 . Musisz mieć dowody . 2.Bez wulgaryzmów . //edytowane przez Consecuente Nie masz prawa wypowiadać się w dziale UnBan Team. +10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Maja 2013 #37279 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Zły dział /przenoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2013 #37280 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Wiem, że to nie jest dział dla zwykłych użytkowników, ale napisze tylko, że jeśli rs (roundsound) grał, a wy nic nie słyszeliście, wystarczyło napisać na say'u " powtórz " i musiał by powtórzyć... Druga sprawa to że bez dowodów nic nie zdziałasz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2013 #37283 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Wulgaryzmy + brak dowodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Maja 2013 #37284 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 NIe ma dowdów = CLose /Close \\Jak ktoś będzie chciał coś dodać pisać na PW, a otworzę ;)// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi