Skocz do zawartości

Podanie UnBan Team

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Data rejestracji na forum:10-05-2013 rok

Czas spędzony na forum: 2 dni 2 h

Doświadczenie w ocenianiu: Duże

Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak . Mogę napisać na PW nazwy serwerowni . :)

Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak . Za ping .

Dlaczego Ty?: Staram się pomagać forumowiczom jak i graczom . Jestem cierpliwy , kulturalny i uczciwy . Jeżeli za coś się wezmę to robię to cierpliwie i starannie do końca . Często gram na CoD jak i długo przesiaduję i udzielam się na forum . :) Staram się dawać przykład innym . Mam dobrą ortografię , także można się ode mnie uczyć :D

Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3-5h (szkoła) weekendy trochę więcej .

Coś od siebie: Mam na imię Kuba . Interesuję się sportem . Gram w klubie piłkarskim . Wcześniej byłem zawodnikiem sportowego klubu pływackiego . Gram w cs'a i od czasu do czasu w NFS . To chyba na tyle . :)

Może powiecie , że to trochę za wcześnie , ale naprawdę chciałbym pełnić tą funkcję . :) Tak jak mówiłem jak się za coś zabiorę to robię to jak najlepiej do końca . ! :)

Wiem , że w UBT jest dużo osób ale czasami nikogo nie ma a ja jestem . :)

Dajcie mi szansę . Proszę . Nie pożłujecie .!

Gość Guest

No mi jakos nie przypadles .. ;/

Ale jak juz powiedzial HQ za duzo juz jest UBT i no moderatorzy tez pelnia ta sama funkcje . ;)

Wydaję mi się, że jednak trochę za wcześnie. Masz za mały staż na forum ;) Jestem na Neutral ;]

@Edit

Dobra, zmieniam zdanie, wydaję mi się, że należy mu się ta funkcja ;) Jak widać chłopakowi bardzo zależy. Wydaję mi się że można mu dać szansę . Na TAK :)

Gość Guest

Jestem na Tak. aktywność na forum jest. prosił bym abyś też czasami na ts zagościł. zastrzeżeń żadnych co do Ciebie nie mam. myślę ze dasz rade Dobrze pełnić tą funkcję ;) Mam nadzieję ze tak jak piszesz ze jak coś zaczynasz to i kończysz i jak dostaniesz funkcję w UN Ban team to i bd wszystkie sprawy do końca rozwiązywał :)

Gość Guest

Jestem na Tak ale z drobnym minusikiem. Minusik masz za swoją nachalność na SB, która mnie osobiście bardzo denerwuje.

Plusów jest dość sporo tak jak pisano up... myślę że nie mam co dodawać ;)

Gość Guest

Sympatyczny gracz, miałem przyjemność dać mu kilka razy UB :]

Kultura niby jest, aktywność na forum także, ale dużo już nas jest. Rekrutacja powinna zostać zamknięta.

Mamy "siebie" do pomocy, ogarniamy. Pomagają nam czasem Moderatorzy i Head Admini.

Jestem na...? (Mój głos nic nie znaczy, napisałem to co miałem napisać, resztę zdecyduje administracja)

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...