Gość Guest Napisano 18 Maja 2013 #37264 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Wiek:16 Data rejestracji na forum:10-05-2013 rok Czas spędzony na forum: 2 dni 2 h Doświadczenie w ocenianiu: Duże Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak . Mogę napisać na PW nazwy serwerowni . Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak . Za ping . Dlaczego Ty?: Staram się pomagać forumowiczom jak i graczom . Jestem cierpliwy , kulturalny i uczciwy . Jeżeli za coś się wezmę to robię to cierpliwie i starannie do końca . Często gram na CoD jak i długo przesiaduję i udzielam się na forum . Staram się dawać przykład innym . Mam dobrą ortografię , także można się ode mnie uczyć Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3-5h (szkoła) weekendy trochę więcej . Coś od siebie: Mam na imię Kuba . Interesuję się sportem . Gram w klubie piłkarskim . Wcześniej byłem zawodnikiem sportowego klubu pływackiego . Gram w cs'a i od czasu do czasu w NFS . To chyba na tyle . Może powiecie , że to trochę za wcześnie , ale naprawdę chciałbym pełnić tą funkcję . Tak jak mówiłem jak się za coś zabiorę to robię to jak najlepiej do końca . ! Wiem , że w UBT jest dużo osób ale czasami nikogo nie ma a ja jestem . Dajcie mi szansę . Proszę . Nie pożłujecie .! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2013 #37268 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 szczerze?? NA tak ogarnie chlopak dc szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Maja 2013 #37269 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Znaczy lubię cię i byłbym na tak ale jest dużo Ub Team + moderatorzy pełnią te samą funkcję. Dziękuje neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2013 #37271 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Jestem na Tak. Zauważalny gracz na serwerze jak i forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2013 #37272 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 No mi jakos nie przypadles .. ;/ Ale jak juz powiedzial HQ za duzo juz jest UBT i no moderatorzy tez pelnia ta sama funkcje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Maja 2013 #37295 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Wydaję mi się, że jednak trochę za wcześnie. Masz za mały staż na forum Jestem na Neutral ;] @Edit Dobra, zmieniam zdanie, wydaję mi się, że należy mu się ta funkcja Jak widać chłopakowi bardzo zależy. Wydaję mi się że można mu dać szansę . Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2013 #37299 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Moderatorzy nie pełnią tej funkcji. Traf chciał, że dwóch z nich należy do UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2013 #37345 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Jestem na Nie ponieważ pod podpadłeś mi kilka razy w niemiły sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 19 Maja 2013 #37364 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Jestem na NIE , chłopie nie znam cie , nie wiem czy ogarniesz , jest dużo UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2013 #37401 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 jestem na nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2013 #37468 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Jestem na NIE.. Mała aktywność na forum i jak mi się zdaje to jest dużo użytkowników na UBT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2013 #37476 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Jestem na Tak. aktywność na forum jest. prosił bym abyś też czasami na ts zagościł. zastrzeżeń żadnych co do Ciebie nie mam. myślę ze dasz rade Dobrze pełnić tą funkcję Mam nadzieję ze tak jak piszesz ze jak coś zaczynasz to i kończysz i jak dostaniesz funkcję w UN Ban team to i bd wszystkie sprawy do końca rozwiązywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Maja 2013 #37486 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Jestem na TAK! Powody up ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 #37515 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Na Wilekie TAK na serwerze jest nie mal 24/7 Myślę że ogarnie funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 #37522 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Na TAK powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KORBEK Napisano 20 Maja 2013 #37525 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Jestem na nie. pożyj troszkę na forum i złóż podanie w innym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 #37549 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Jestem na Tak ale z drobnym minusikiem. Minusik masz za swoją nachalność na SB, która mnie osobiście bardzo denerwuje. Plusów jest dość sporo tak jak pisano up... myślę że nie mam co dodawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 #37664 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Sympatyczny gracz, miałem przyjemność dać mu kilka razy UB :] Kultura niby jest, aktywność na forum także, ale dużo już nas jest. Rekrutacja powinna zostać zamknięta. Mamy "siebie" do pomocy, ogarniamy. Pomagają nam czasem Moderatorzy i Head Admini. Jestem na...? (Mój głos nic nie znaczy, napisałem to co miałem napisać, resztę zdecyduje administracja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 21 Maja 2013 #37864 Administrator Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Za krótko na forum jesteś z nami. Po udzielaj się jeszcze troszeczkę. Podanie odrzucone. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361895 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi