Skocz do zawartości

Podanie Beaby

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: Beaby

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem na kilku serwerach

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6

Staż w CS-sie: ogólnie gram juz 5 lat

Steam / NonSteam: NonSteam

Dlaczego TY .!: Ponieważ ogarniam czy ktoś gra nie uczciwie , duzo siedze na c-s

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: na tygodniu 3-5h , na weekendach

7h

Gość Guest

Kolego to ze sobie przyjales nick osoby ktora tu grala i myslisz ze wszystkie jesgo zaslugi beda twoje to jestes w bledzie i to podanie mnie smieszy ;)

Prawdziwy beaby byl Steamowcem oraz byl starszy ;)

Jestem na nie !!!

Gość Guest

Widzę ze regulamin jest CI obcy ponieważ żeby mieć odwagę składać podanie to trzeba tak jak napisali Ci wyżej koledzy.^

Mieć dużą aktywność na forum, przegrane trochę godzin minimum z 40-50h żeby Admini przede wszystkim Cie zauważyli. Po za tym jeśli jesteś tym za kogo się podajesz.. to napisz post w ,,Przywitaj się" napisz o swoich zainteresowaniach :) i wyjdzie wszystko bo z Beaby! prawdziwym znałem się bardzo dobrze. Po za tym HardeQ dobrze napisał orginał miał więcej lat

No chyba sobie jaja robisz. Człowieku, grasz na serwerze i podajesz się za gracza który grał tu kiedyś. Poza tym założyłeś od wczoraj dwa konta. Jedno : Beaby. , drugie Beaby! więc ban się na forum należy za multiusing. Ponadto, proszę h@ o pozwolenie zbanowania go, jako podszywkę starego Gracza Beaby. Pozdrawiam

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...